ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب But first, champagne: a modern guide to the world's favorite wine

دانلود کتاب اما اول، شامپاین: راهنمای مدرن برای شراب مورد علاقه جهان

But first, champagne: a modern guide to the world's favorite wine

مشخصات کتاب

But first, champagne: a modern guide to the world's favorite wine

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781510711440, 1510711457 
ناشر: Skyhorse Publishing 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب اما اول، شامپاین: راهنمای مدرن برای شراب مورد علاقه جهان: شامپاین (شراب)، آشپزی / نوشیدنی ها / الکلی / عمومی، کتاب های الکترونیکی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب But first, champagne: a modern guide to the world's favorite wine به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب اما اول، شامپاین: راهنمای مدرن برای شراب مورد علاقه جهان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب اما اول، شامپاین: راهنمای مدرن برای شراب مورد علاقه جهان

مقدمه صفحه عنوان؛ کپی رایت؛ فداکاری؛ فهرست؛ یادداشت نویسنده؛ پیشگفتار؛ مقدمه: جستجوی اصالت; بخش اول: شامپاین در طول اعصار. فصل 1: در مسیر حباب. روزهای اولیه؛ یک منطقه و یک شراب. ویرانی، طاعون، و جنگ بی پایان. جنگ های هوگنوت؛ آنچه پادشاه خورشید نوشید; شامپاین بهتر می شود. بسیاری از سبک های شامپاین؛ آیا حباب ها بد هستند؟ یک رقابت شرورانه؛ چگونه شامپاین ساخته می شود؛ فصل 2: ​​حباب ها جهان را جارو می کنند. Liberté، Égalité، Fraternité; سلطنت امپراطور؛ تاریخچه مختصری از Sabrage (با راهنمای چگونگی!)؛ شراب‌سازی به یک صنعت تبدیل می‌شود؛ هیچ‌وقت زمان بهتری برای ورود به شامپاین وجود نداشت! هم منطقه شامپاین و هم شراب های آن همیشه با اعتبار و تجمل همراه بوده اند. علاقه مندان آگاه به شراب مدت هاست که درباره شامپاین های برتر با همان احترامی که برای بهترین شراب های بوردو و بورگوندی قائل هستند صحبت می کنند. اما آمریکایی‌های روزمره معمولا شامپاین را در قفسه‌های بلند نگه می‌دارند. این برای جشن های بزرگ، ارسال آف، و نان تست عروسی است و اغلب توسط کیس خریداری می شود. چیزهای خوب هزینه زیادی دارند و صادقانه بگویم، به ندرت به نظر می رسد ارزش قیمت را داشته باشد. با این حال، امروزه شامپاین در بحبوحه یک رنسانس است - دیگر نباید به ناحق نادیده گرفته شود. در طول دهه گذشته، تعداد فزاینده ای از علاقه مندان به شراب، لذت شراب های شامپاین تولید شده توسط کشاورزانی که انگور را پرورش می دهند، کشف کرده اند. به لطف چند واردکننده کلیدی شراب و وسواس تازه کشف شده آمریکا در دانستن اینکه غذا از کجا می آید، این محموله ها به طور پیوسته در حال افزایش بوده است. نویسنده دیوید وایت، در کتاب اما اول، شامپاین، تاریخچه شامپاین را همراه با شراب‌های آن شرح می‌دهد، چگونگی و چرایی تغییر بازار را توضیح می‌دهد و تولیدکنندگان پیشرو منطقه را معرفی می‌کند. خواندن این کتاب برای علاقه مندان به شراب، نوشیدنی های ماجراجو، اهل غذا، سوملی ها و متخصصان نوشیدنی ضروری است. با مروری جامع و در عین حال قابل دسترس از منطقه، تاریخچه آن و تولیدکنندگان پیشرو آن، اما اول، شامپاین شامپاین را برای همه ابهام می کند. از پیشگفتار: \"هوشمند، سرگرم کننده، و ارزشمند ... یکی از آن کتاب های شراب کمیاب که باید برای افرادی که تازه وارد شامپاین و وسواس های قدیمی شامپاین می شوند جذاب باشد." -Ray Isle، ویرایشگر اجرایی شراب، غذا و شراب.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Intro; Title Page; Copyright; Dedication; Contents; Author's Note; Foreword; Introduction: Searching for Authenticity; Part One: Champagne Through the Ages; Chapter 1: On the Trail of the Bubbly; The Early Days; A Region and a Wine; Devastation, Plague, and Endless War; The Huguenot Wars; What the Sun King Drank; Champagne Gets Better; Champagne's Many Styles; Are Bubbles Bad?; A Vinous Rivalry; How Champagne is Made; Chapter 2: Bubbles Sweep the World; Liberté, Égalité, Fraternité; The Emperor's Reign; A Brief History of Sabrage (With a How-To Guide!); Winemaking Becomes an Industry;There's never been a better time to get into Champagne! Both the region of Champagne and its wines have always been associated with prestige and luxury. Knowledgeable wine enthusiasts have long discussed top Champagnes with the same reverence they reserve for the finest wines of Bordeaux and Burgundy. But everyday Americans usually keep Champagne way back on the high shelf. It's for big celebrations, send-offs, and wedding toasts and, more often than not, is bought by the case. The good stuff costs plenty-and frankly, rarely seems worth the price. Today, though, Champagne is in the midst of a renaissance-no longer to be unjustly neglected. Over the past decade, an increasing number of wine enthusiasts have discovered the joys of grower Champagne-wines made by the farmers who grow the grapes. Thanks to a few key wine importers and America's newfound obsession with knowing where food comes from, these shipments have been climbing steadily. In But First, Champagne, author David White details Champagne's history along with that of its wines, explains how and why the market is changing, and profiles the region's leading producers. This book is essential reading for wine enthusiasts, adventurous drinkers, foodies, sommeliers, and drinks professionals. With a comprehensive yet accessible overview of the region, its history, and its leading producers, But First, Champagne will demystify Champagne for all. From the foreword: "Smart, entertaining, and valuable ... one of those rare wine books that should appeal to people just getting into Champagne and longtime Champagne obsessives." -Ray Isle, Executive Wine Editor, Food & Wine.



فهرست مطالب

Intro
Title Page
Copyright
Dedication
Contents
Author\'s Note
Foreword
Introduction: Searching for Authenticity
Part One: Champagne Through the Ages
Chapter 1: On the Trail of the Bubbly
The Early Days
A Region and a Wine
Devastation, Plague, and Endless War
The Huguenot Wars
What the Sun King Drank
Champagne Gets Better
Champagne\'s Many Styles
Are Bubbles Bad?
A Vinous Rivalry
How Champagne is Made
Chapter 2: Bubbles Sweep the World
Liberté, Égalité, Fraternité
The Emperor\'s Reign
A Brief History of Sabrage (With a How-To Guide!)
Winemaking Becomes an Industry A Most Violent YearChampagne Charlie Seduces America
The Belle Époque
Understanding Sweetness Levels
Why Are Ships Blessed with Champagne?
Les Grandes Marques de Champagne
Chapter 3: Joy, Wine, and War
If it\'s Profitable, Make More
What\'s in a Wine?
Why Does Soil Matter?
The Wrath of Grapes
War Comes to Champagne
The Macabre Dance of War
The American Expedition
War Ends, Wine Begins Again
What\'s In a Name?
Chapter 4: A Changed World
Appellation d\'Origine Controlée
The Grapes of Champagne
The Art of Blending
Les Années Folles
The Party Ends with a Crash
A Brief Recovery Booze Beyond the BubblesWhat is Terroir?
Germany Occupies Champagne
The Ring Closes
Don\'t Pop the Cork!
Chapter 5: Approaching the Second Millennium
The Rebirth of Conspicuous Consumption
What is a Prestige Cuvée?
As Consumption Grows, Vineyards Decline
Booms, Busts, and Bellbottoms
Hustle and Flash
Forget the Flute and Toss the Coupe
Why do Athletes Celebrate with Champagne?
As Economy Sinks, Alternatives Sparkle
It\'s All About the Benjamins
Millennium Crash
Chapter 6: The Grower Revolution
What is \"\"Natural\"\" Wine?
The Seeds of a Revolution
A Long History of Artisanal Wine How to Buy ChampagneAmerica Changes the Global Marketplace
Reading a Champagne Label
The Terroirist Triumph
To Sweeten or Not?
A Rising Tide
Understanding Organic, Biodynamic, and Sustainable Viticulture
Transparency and Disgorgement Dates
Infinite Discoveries
Future Expansion of Champagne
Epilogue
Part Two: Digging Deeper in Champagne
Section 1: The Grand Marques
Ayala (N.M.)
Billecart-Salmon (N.M.)
Bollinger (N.M.)
Delamotte / Salon (N.M.)
Deutz (N.M.)
Drappier (N.M.)
Duval-Leroy (N.M.)
Charles Heidsieck (N.M.)
Gosset (N.M.)
Henriot (N.M.)
Jacquesson (N.M.) Krug (N.M.)Laurent-Perrier (N.M.)
Moët & Chandon / Dom Pérignon (N.M.)
Perrier-Jouët (N.M.)
Philipponnat (N.M.)
Piper-Heidsieck (N.M.)
Pol Roger (N.M.)
Pommery (N.M.)
Louis Roederer (N.M.)
Ruinart (N.M.)
Taittinger (N.M.)
Veuve Clicquot (N.M.)
Section 2: Montagne de Reims
L. Aubry Fils (R.M.)
H. Billiot & Fils (R.M.)
Francis Boulard (N.M.)
Emmanuel Brochet (R.M.)
Chartogne-Taillet (R.M.)
André Clouet (R.M.)
R. H. Coutier (R.C.)
Paul Déthune (R.M.)
Egly-Ouriet (R.M.)
David Léclapart (R.M.)
Marie-Noëlle Ledru (R.M.)
J. Lassalle (R.M.)
A. Margaine (R.M.)




نظرات کاربران