ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Apples to Cider: How to Make Cider at Home

دانلود کتاب سیب به سیب: نحوه درست کردن سیب در خانه

Apples to Cider: How to Make Cider at Home

مشخصات کتاب

Apples to Cider: How to Make Cider at Home

ویرایش: First Paperback 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1592539181, 9781592539185 
ناشر: Quarry Books 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 155 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 33 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Apples to Cider: How to Make Cider at Home به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سیب به سیب: نحوه درست کردن سیب در خانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سیب به سیب: نحوه درست کردن سیب در خانه



تنها با چند ماده و حداقل تجهیزات در خانه یک سیب عالی درست کنید -- با کمک استفن وود و خدمه پشت Farnum Hill Ciders.

در سیب به سیب، این سیب‌زمین‌سازان و همکارانشان دهه‌ها تجربه و یک فلسفه ساده را به اشتراک می‌گذارند: سیدر همه چیز درباره سیب است. فرقی نمی‌کند آبجوی خانگی، شراب‌ساز خانگی یا عاشق سیب‌زمینی باشید، می‌توانید به جامعه رو به رشد سیب‌زمین‌هایی بپیوندید که این صنعت هزار ساله را احیا می‌کنند. با استفاده از این دستورالعمل‌های ساده برای کسانی که برای اولین بار مصرف می‌کنند و تکنیک‌های پیشرفته برای افراد باتجربه، شما در راه درست کردن سیب‌زمینی خوشمزه خود در خانه خواهید بود.

در داخل می‌توانید موارد زیر را پیدا کنید:

دستورالعمل های گام به گام برای ساختن اولین دسته از سیب زمینی خشک

راهنمای چشیدن آب سیب مانند یک حرفه ای

نکات عیب یابی برای پیشگیری، تشخیص، و اصلاح رایج ترین ایرادات سیب

تکنیک های پیشرفته ساخت سیب زمینی خانگی برای آب سیب گازدار، سیب شامپنویز متد، cider به سبک فرانسوی، و سیب یخ p>


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Make great cider at home with just a few ingredients and minimal equipment--with some help from Stephen Wood and the crew behind Farnum Hill Ciders.

In Apples to Cider, these cidermakers and their colleagues share decades of experience and a simple philosophy: Cider is all about the apples. Whether you are a home brewer, a home winemaker, or simply a cider lover, you can join the growing community of cidermakers that are reviving this thousand-year-old craft. With these easy-to-follow instructions for first-time cidermakers and advanced techniques for the more experienced, you'll be on your way to making your own delicious cider at home.

Inside you'll find:

Step-by-step instructions for making your first batch of still cider

A guide to tasting cider like a professional

Troubleshooting tips for preventing, diagnosing, and correcting the most common cider flaws

Advanced home cidermaking techniques for sparkling cider, methode champenoise cider, French-style cidre, and ice cider



فهرست مطالب

Cover
Title
Contents
Dedication
INTRODUCTION
CHAPTER 1 What Is Cider?
CHAPTER 2 Tasting Cider
CHAPTER 3 Starting with Apples
CHAPTER 4 Your Cider Room
CHAPTER 5 Your First Batch of Cider
CHAPTER 6 Your Second Batch of Cider
CHAPTER 7 Your Third Batch of Cider and Beyond
CONCLUSION
Glossary
	A
	B
	C
	D
	F
	H
	K
	L
	M
	N
	O
	P
	R
	S
	T
	V
	W
	Y
Resources
The People Behind Farnum Hill Ciders
About April White
Photographer Credits
Acknowledgments
Index
	A
	B
	C
	D
	E
	F
	G
	H
	I
	J
	K
	L
	M
	N
	O
	P
	Q
	R
	S
	T
	U
	W
	Y
	Z




نظرات کاربران