ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mr. Wilkinson's Spring and Summer Vegetables

دانلود کتاب سبزیجات بهاری و تابستانی آقای ویلکینسون

Mr. Wilkinson's Spring and Summer Vegetables

مشخصات کتاب

Mr. Wilkinson's Spring and Summer Vegetables

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781603763912, 1603763910 
ناشر: Black Dog & Leventhal Publishers;Black Dog & Levanthal 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب سبزیجات بهاری و تابستانی آقای ویلکینسون: آشپزی، آشپزی--مواد تشکیل دهنده خاص--سبزیجات،آشپزی (سبزیجات)،آشپزی فصلی،،آشپزی -- مواد تشکیل دهنده خاص -- سبزیجات



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Mr. Wilkinson's Spring and Summer Vegetables به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سبزیجات بهاری و تابستانی آقای ویلکینسون نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سبزیجات بهاری و تابستانی آقای ویلکینسون

این کتاب آشپزی سرسبز و خلاقانه، طعم و تطبیق پذیری سبزیجات را با قرار دادن آنها در مرکز میز در ده ها دستور العمل خوشمزه و آسان، جشن می گیرد. بسیاری از ما به سبزیجات اجازه می دهیم در وعده های غذایی که بر پروتئین یا کربوهیدرات متمرکز هستند، کمانچه دوم را بازی کنند. برای سرآشپز مت ویلکینسون، سبزیجات حرف اول را می زند. او ظروف خود را حول سبزیجاتی درست می کند که در فصلشان بهترین مزه را دارند، مقرون به صرفه ترین و در دسترس ترین هستند. با عکاسی زیبا و تصاویر قدیمی، کتاب هم به موقع و هم بی زمان است. تمجید از مت ویلکینسون و سبزیجات آقای ویلکینسون: "مت ویلکینسون باعث می شود که به سبزیجات متفاوت نگاه کنید! این کتاب... شما را مشتاق می کند تا یکی از بسیاری از دستور العمل های خوشمزه او را تهیه کنید." - اریک ریپرت، سرآشپز Le Bernardin "من دوست دارم که همکار استرالیایی من مت ویلکینسون به سبزیجات فصلی و بومی در غذاهای خود توجه می کند. چه در کافه زیبای او در شهر ملبورن غذا می خورید و چه با تنبلی کتاب آشپزی آقای ویلکینسون را مطالعه می کنید. سبزیجات، می‌توانید تحسینی که او نسبت به همه چیزهایی که مادر طبیعت ارائه می‌دهد را بچشید." — کورتیس استون، سرآشپز و میزبان استادان سرآشپز برتر و در سراسر جهان در 80 بشقاب "مت ویلکینسون با دستور العمل های ساده و در عین حال پیچیده خود سبزیجات را به سطح جدیدی می برد. سبزیجات هرگز به این اندازه خوشمزه نبوده اند." — دیوید چانگ، سرآشپز/بنیانگذار Momofuku "این کتاب مملو از دستور العمل های مبتکرانه، توصیه های باغبانی، و تکه هایی از افسانه های سرگرم کننده سبزیجات است، و این کتابی است که من اغلب از آن بازدید خواهم کرد." لوکاس ولگر، نویسنده کتاب غذاهای گیاهی که شما را گرسنه نمی گذارند، «من در ملبورن از خواب بیدار شدم و به استودیویی رفتم که در آن یک آشپزخانه موقت با چند نفر وجود داشت که یک وعده غذایی از شگفت انگیزترین سبزیجات من را کنار هم می گذاشتند. تا به حال دیده بودم. نه رستورانی بود و نه اسمی. و اینجا جایی بود که مت را دیدم و آن غذای شانسی در انباری پشت کوچه ای جایی است که یکی از خاص ترین خاطرات غذایی من باقی مانده است. و اکنون همه می توانید آنچه را که دیدم ببینید. آن شب و شاید غذای شانسی خود را توسط آقای ویلکینسون بپزید." —روی چوی، سرآشپز کوگی تاکو، غذا و شراب بهترین سرآشپز جدید 2010 "این کتاب برای من بسیار جذاب است! نحوه سازماندهی آن باعث می‌شود مردم جشن گرفتن هر سبزی را در طول فصل آن بسیار آسان کنند و حتی ما را تشویق می‌کند تا آنها را با دستورالعمل‌هایی در مورد آن پرورش دهیم. چگونه!" —Ana Sortun، نانوایی Oleana & Sofra، بهترین سرآشپز: Northeast 2005 Foundation James Beard.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This lush, creative cookbook celebrates the flavor and versatility of vegetables by bringing them to the center of the table in dozens of delicious, easy-to-prepare recipes. Too many of us let vegetables play second fiddle in meals that center on protein or carbs. For chef Matt Wilkinson, vegetables come first. He builds his dishes around vegetables that are in season, when they taste the best, are most affordable, and most readily available. With beautiful photography and vintage illustrations, the book is both timely and timeless. Praise for Matt Wilkinson and Mr. Wilkinson's Vegetables: "Matt Wilkinson makes you look at vegetables differently! This book. . . will leave you eager to prepare one of his many delicious recipes." —Eric Ripert, chef of Le Bernardin "I love how my fellow Aussie Matt Wilkinson gives homegrown, seasonal vegetables the spotlight in his dishes. Whether you're eating in his beautiful market-driven Melbourne cafe or lazily reading through his cookbook Mr. Wilkinson's Vegetables, you can taste the admiration he has for all Mother Nature has to offer." —Curtis Stone, chef and host of Top Chef Masters and Around the World in 80 Plates "Matt Wilkinson takes vegetables to a whole new level with his recipes that are simple, yet intricate at the same time. Vegetables have never been as tasty." —David Chang, chef/founder of Momofuku "This book is packed with inventive recipes, gardening advice, and snippets of fun vegetable lore, and it's one I'll revisit often." —Lukas Volger, author of Vegetarian Entrees that Won't Leave You Hungry "I woke up in Melbourne and was whisked away to a studio where there was a make-shift kitchen with a couple guys putting together a meal of the most wonderful vegetables I had ever seen. There was no restaurant, no name. And that is where I met Matt and that chance meal in a warehouse behind a back alley is where one of my most special food memories remain. And now you can all see what I saw that night and maybe cook your own chance meal by Mr. Wilkinson." —Roy Choi, chef Kogi Taco, Food & Wine Best New Chef 2010 "This book hits home for me! The way it's organized makes it so easy for people to celebrate each vegetable during its season and even inspires us to grow them with instructions on how-to!" —Ana Sortun, Oleana & Sofra bakery, Best Chef: Northeast 2005 James Beard Foundation.





نظرات کاربران