ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Minimally processed refrigerated fruits and vegetables

دانلود کتاب میوه ها و سبزیجات در یخچال که حداقل پردازش شده اند

Minimally processed refrigerated fruits and vegetables

مشخصات کتاب

Minimally processed refrigerated fruits and vegetables

ویرایش: Second edition 
نویسندگان: ,   
سری: Food engineering series (Springer) 
ISBN (شابک) : 9781493970162, 1493970186 
ناشر: Springer 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 778 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب میوه ها و سبزیجات در یخچال که حداقل پردازش شده اند: شیمی، سردخانه، میوه‌ها--فرآوری، فناوری و مهندسی--علوم مواد غذایی، سبزیجات--فرآوری، کتاب‌های الکترونیکی، میوه‌ها - پردازش، سبزیجات - پردازش، فناوری و مهندسی - علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Minimally processed refrigerated fruits and vegetables به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب میوه ها و سبزیجات در یخچال که حداقل پردازش شده اند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب میوه ها و سبزیجات در یخچال که حداقل پردازش شده اند

فداکاری؛ پیشگفتار چاپ دوم؛ پیشگفتار چاپ اول؛ فهرست؛ درباره ویراستاران؛ مشارکت کنندگان؛ بخش اول: مبانی فصل 1: مقدمه ای بر میوه ها و سبزیجات حداقل فرآوری شده در یخچال (MPR). 1.1 مقدمه; 1.2 تعاریف MPR میوه ها و سبزیجات. 1.3 کیفیت محصولات تازه حداقل فرآوری شده و سایر غذاهای گیاهی. 1.4 رویکرد به مطالعه MPR میوه ها و سبزیجات. منابع؛ فصل 2: ​​جنبه های زیست شناسی و فیزیک زیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده. 2.1 مقدمه; 2.2 پاسخ‌های بیولوژیکی بافت گیاهی به اکسیژن کم یا دی‌اکسید کربن بالا؛ اولین نسخه میوه‌ها و سبزیجات حداقل فرآوری‌شده و یخچال‌دار، ویرایش‌شده توسط رابرت سی ویلی و فاتح یلدیز، در سال 1994 منتشر شد. در زمان انتشار، این یک مفهومی جدید و مورد استقبال جامعه علمی قرار گرفت. غذاهایی که حداقل فرآوری شده اند، بافت های کامل گیاهی هستند (هویت بافت گیاهی توسط مصرف کنندگان تشخیص داده می شود)، که ممکن است حاوی آنزیم های فعال، بافت های زنده و سلول های گیاهی باشد. اینها برخی از اصول اولیه طراحی غذای سالم هستند. عملکرد کلی این غذاها ارائه محصولات راحت (آماده برای سرو، آماده برای طبخ، عاری از هرگونه آفت کش و آلاینده)، محصولات تازه مانند برای خدمات غذایی و مصرف کنندگان خرده فروشی است. غذاهای حداقل فرآوری شده و یخچالی (MPR) در بسیاری از کشورها رایج بوده است. موارد زیر برخی از مزایای ارائه شده توسط MPR محصولات غذایی است: 1. سهولت کنترل سهم در صنعت خدمات غذایی 2. هزینه حمل و نقل کمتر (همه بخش های غیر خوراکی محصول قبل از حمل و نقل حذف می شوند) 3. هیچ زباله ای در کارخانه تولید نمی شود. نقطه مصرف 4. استفاده و بازیافت ضایعات بسیار آسان تر است 5. ارزش افزوده محصولات میوه و سبزیجات جدید و توسعه کنجاله امکان پذیر و آسان است 6. عدم نیاز به کنترل گیاهپزشکی در حین تجارت پردازش، 8. درجه فرآوری مواد غذایی برای سلامت بهینه انسان به حداقل می رسد، کارخانه فرآوری محصولات MPR که در هیچ کتاب دیگری در این زمینه به آن پرداخته نشده است، در این ویرایش دوم توضیح داده خواهد شد. همچنین مقایسه فناوری‌های پردازش حداقل با سایر فناوری‌ها در انتشار اول توضیح داده شد و در این ویرایش دوم به‌روزرسانی خواهد شد. در طول 200 سال گذشته هدف از فرآوری مواد غذایی الف-ایمنی (استریل کردن، پاستوریزه کردن، 1804 نیکلاس آپرت، پاستور 1867) و ب-پیشگیری از بیماری های ناشی از کمبود (غنی سازی) بوده است، اما غذاهای MPR دو بعد جدید برای فرآوری مواد غذایی ارائه می دهند. الف-پیشگیری از بیماری های مزمن (ترکیبات فعال زیستی) و ب- سلامتی بهینه (غذاهای کاربردی، سوپر فودها، مواد خنثی و مواد غذایی پزشکی) برای انسان.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Dedication; Preface to the Second Edition; Preface to the First Edition; Contents; About the Editors; Contributors; Part I: Fundamentals; Chapter 1: Introduction to Minimally Processed Refrigerated (MPR) Fruits and Vegetables; 1.1 Introduction; 1.2 Definitions of MPR Fruits and Vegetables; 1.3 Quality of Minimally Processed Fresh Produce and Other Plant Foods; 1.4 Approach to Studying MPR Fruits and Vegetables; References; Chapter 2: Aspects of the Biology and Physics Underlying Modified Atmosphere Packaging; 2.1 Introduction; 2.2 Biological Responses of Plant Tissue to Low O2 or High CO2.;The first edition of Minimally Processed and Refrigerated Fruits and Vegetables, edited by Robert C. Wiley and Fatih Yildiz, was published in 1994. At the time of publication, this was a new concept and was well-received by the scientific community. Minimally processed foods are whole plant tissues (the identity of the plant tissue is recognized by consumers), which may contain active enzymes, live tissues, and plant cells. These are some of the basics for the healthy food design. The overall function of these foods is to provide convenient (ready-to-serve, ready-to cook, free of any pesticides and contaminants), like-fresh products for food service and retail consumers. Minimally Processed and Refrigerated Foods (MPR) have been popular in many countries. The following are some of the advantages offered by MPR produce foods: 1. Ease of portion control in the food service industry 2. Lower transportation cost (all inedible portions of the produce are removed prior to transportation) 3. No waste is generated at the point of consumption 4. Utilization and recycling of the waste is much easier 5. Value-added new fruit and vegetable products and meal development is possible and easy 6. No requirement is needed for phytosanitary control during trade 7-No glycation end products formation during processing, 8. Degree of food processing is minimized for optimal health of human, the processing plant for MPR produce, which is not addressed in any other books on this topic, will be described in this second edition. Also, comparison of minimal processing technologies with other technologies was explained in the first publication and will be updated in this second edition. During the last 200 years the purpose of food processing was a-safety(sterilization, Pasteurization,1804 Nicholas Apert, Pasteur 1867), and b-prevention of deficiency diseases(Enrichments), but MPR foods provides a two new dimensions to food processing ; a-Prevention of chronic diseases(bioactive compounds) and b-Optimum health (functional foods, Superfoods, Neutraceuticals, and Medical foods) for human.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxi
Front Matter....Pages 1-1
Introduction to Minimally Processed Refrigerated (MPR) Fruits and Vegetables....Pages 3-15
Aspects of the Biology and Physics Underlying Modified Atmosphere Packaging....Pages 17-51
Initial Preparation, Handling, and Distribution of Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables....Pages 53-92
Enzymes in Minimally Processed Fruits and Vegetables....Pages 93-151
Biological and Biochemical Changes in Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables....Pages 153-186
Preservation Methods for Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables....Pages 187-237
Packaging and Preservation Methods of Minimally Processed Produce....Pages 239-268
Front Matter....Pages 269-269
Postharvest Quality and Safety of Fresh-Cut Vegetables....Pages 271-326
Fresh-Cut Fruits....Pages 327-384
Minimally Processed Herbs, Spices, Medicinal and Aromatic Plants....Pages 385-401
Sprouts, Microgreens and “Baby Leaf” Vegetables....Pages 403-432
Minimally Processed Mushrooms....Pages 433-468
Minimal Processing of Tropical and Subtropical Fruits, Vegetables, Nuts, and Seeds....Pages 469-512
Minimally Processed Fresh Green Beverage Industry (Smoothies, Shakes, Frappes, Pop Ups)....Pages 513-536
Fermented Vegetables....Pages 537-584
Front Matter....Pages 585-585
New Technologies and Edible Coatings for Minimally Processed and Refrigerated (MPR) Fruits and Vegetables (Fresh Cuts and Freshly Squeezed Juices)....Pages 587-617
Use of Geographical Information Technologies in a Precision Agriculture Management System for Food Traceability....Pages 619-637
DNA Barcoding for MPR Fruits and Vegetables....Pages 639-649
Front Matter....Pages 651-651
Microorganisms Found in MPR and Packaged Produce and Their Detection Methods....Pages 653-684
Comparison of HACCP and ISO 22000 in the Ready-to-Eat Fruit and Vegetable Industry in Conjunction with Application of Failure Mode and Effect Analysis (FMEA) and Ishikawa Diagrams....Pages 685-721
Front Matter....Pages 651-651
Bioactive Compounds of Fruits and Vegetables....Pages 723-745
Environmental Impacts of Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables’ Industry....Pages 747-756
Back Matter....Pages 757-774




نظرات کاربران