دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Beeton. Isabella
سری:
ISBN (شابک) : 184024416X, 9781840244168
ناشر: Summersdale Publishers
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 322
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Essential Beeton: Recipes and Tips from the Original Domestic Goddess Mrs Beeton به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بیتون ضروری: دستور العمل ها و نکاتی از الهه اصلی خانم بیتون نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
خانم بیتون خستگی ناپذیر مدتها قبل از اینکه افرادی مانند نیگلا شروع به توزیع خرد آشپزخانه و لیسیدن شکلات از روی انگشتان خود کنند تاجگذاری الهه خانگی را به دست آورد. Essential Beeton که به زیبایی تولید شده و کرم کتاب مقدس مدیریت خانگی خود را در خود جای داده است، شامل مرواریدهای حکمت در کارهای خانه (و اهمیت روغن آرنج)، آرایشگری خانگی، تربیت کودک و برخی از مشهورترین دستور العمل های خانم B است.
The indefatigable Mrs Beeton was crowned The domestic goddess long before the likes of Nigella started dispensing kitchen wisdom and licking chocolate off their fingers. Beautifully produced and encapsulating the cream of her Household Management Bible, Essential Beeton Includes pearls of wisdom on housework (and the importance of elbow grease), home hairdressing, child rearing and some of Mrs B's most celebrated recipes
CONTENTS......Page 3
PREFACE......Page 5
INTRODUCTION......Page 7
EXPLANATION OF FRENCH TERMS USED IN MODERN HOUSEHOLD COOKERY......Page 11
RECIPES FOR SOUPS......Page 19
RECIPES FOR COOKING FISH......Page 35
RECIPES FOR GRAVIES FORCEMEATS AND SAUCES......Page 43
RECIPES FOR COOKING BEEF......Page 65
RECIPES FOR COOKING MUTTON AND LAMB......Page 77
RECIPES FOR COOKING PORK......Page 91
RECIPES FOR COOKING POULTRY......Page 107
RECIPES FOR COOKING GAME......Page 133
RECIPES FOR COOKING VEGETABLES......Page 151
RECIPES FOR PUDDINGS PASTRY AND SWEET DISHES......Page 183
RECIPES FOR CREAMS JELLIES c......Page 205
RECIPES FOR PRESERVES AND STORE SAUCES......Page 225
RECIPES FOR MAKING BREAD BISCUITS AND CAKES......Page 239
RECIPES FOR BEVERAGES TEA COFFEE c......Page 245
RECIPES FOR INVALID COOKERY......Page 259
DOMESTIC SERVANTS......Page 269