ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Gluten-Free Way: My Way

دانلود کتاب راه بدون گلوتن: راه من

The Gluten-Free Way: My Way

مشخصات کتاب

The Gluten-Free Way: My Way

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781322233819, 1322233810 
ناشر: Wildside Press LLC 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 213 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب راه بدون گلوتن: راه من: آشپزی، پخت و پز / مواد تشکیل دهنده خاص / برنج و غلات



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب The Gluten-Free Way: My Way به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راه بدون گلوتن: راه من نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راه بدون گلوتن: راه من

این کتابی است که باید توسط کسانی که باید بدون گلوتن زندگی کنند (زیرا آنها آلرژی های تهدید کننده زندگی به محصولات مبتنی بر گندم دارند) و همچنین کسانی که فقط می خواهند بهتر غذا بخورند، بخوانند. شامل گزارش‌های اول شخص از مشکلات موجود در خلاصی از گلوتن، به‌علاوه بسیاری از دستور العمل‌های خوشمزه، و فهرست‌هایی از وب‌سایت‌های آموزنده، گروه‌های پشتیبانی، مقالات و مؤسسات خرده‌فروشی است که به روش بدون گلوتن غذا می‌دهند. یک راهنمای ارزشمند برای یک موضوع پیشرفته.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This is a book that needs to be read by those who must live Gluten-Free (because they have life-threatening allergies to wheat-based products), as well as those who just want to eat better. Included are first-person accounts of the difficulties involved in ridding oneself of gluten, plus many scrumptious recipes, and lists of informative websites, support groups, articles, and retail establishments catering to the Gluten-Free Way. An invaluable guide to a cutting-edge topic.





نظرات کاربران