دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: William Maltese, Adrienne Z. Milligan سری: ISBN (شابک) : 9781322233819, 1322233810 ناشر: Wildside Press LLC سال نشر: 2012 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 213 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب راه بدون گلوتن: راه من: آشپزی، پخت و پز / مواد تشکیل دهنده خاص / برنج و غلات
در صورت تبدیل فایل کتاب The Gluten-Free Way: My Way به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب راه بدون گلوتن: راه من نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتابی است که باید توسط کسانی که باید بدون گلوتن زندگی کنند (زیرا آنها آلرژی های تهدید کننده زندگی به محصولات مبتنی بر گندم دارند) و همچنین کسانی که فقط می خواهند بهتر غذا بخورند، بخوانند. شامل گزارشهای اول شخص از مشکلات موجود در خلاصی از گلوتن، بهعلاوه بسیاری از دستور العملهای خوشمزه، و فهرستهایی از وبسایتهای آموزنده، گروههای پشتیبانی، مقالات و مؤسسات خردهفروشی است که به روش بدون گلوتن غذا میدهند. یک راهنمای ارزشمند برای یک موضوع پیشرفته.
This is a book that needs to be read by those who must live Gluten-Free (because they have life-threatening allergies to wheat-based products), as well as those who just want to eat better. Included are first-person accounts of the difficulties involved in ridding oneself of gluten, plus many scrumptious recipes, and lists of informative websites, support groups, articles, and retail establishments catering to the Gluten-Free Way. An invaluable guide to a cutting-edge topic.