ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The big-flavor grill: no-marinade, no-hassle recipes for delicious steaks, chicken, ribs, chop, vegetables, shrimp, and fish

دانلود کتاب گریل با طعم بزرگ: بدون ماریناد، دستور العمل های بدون دردسر برای استیک های خوشمزه، مرغ، دنده، ریز ریز، سبزیجات، میگو و ماهی

The big-flavor grill: no-marinade, no-hassle recipes for delicious steaks, chicken, ribs, chop, vegetables, shrimp, and fish

مشخصات کتاب

The big-flavor grill: no-marinade, no-hassle recipes for delicious steaks, chicken, ribs, chop, vegetables, shrimp, and fish

ویرایش: First edition 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781607745273, 1607745275 
ناشر: Ten Speed Press 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب گریل با طعم بزرگ: بدون ماریناد، دستور العمل های بدون دردسر برای استیک های خوشمزه، مرغ، دنده، ریز ریز، سبزیجات، میگو و ماهی: آشپزی--روش ها--کباب کردن و کباب کردن،آشپزی--روش ها--در فضای باز،آشپزی--مواد خاص--گوشت،کباب کردن،کتاب های آشپزی،آشپزی - روش ها - کباب کردن و کباب کردن، پخت و پز - مواد تشکیل دهنده خاص - گوشت، آشپزی -- روش ها -- در فضای باز



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب The big-flavor grill: no-marinade, no-hassle recipes for delicious steaks, chicken, ribs, chop, vegetables, shrimp, and fish به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گریل با طعم بزرگ: بدون ماریناد، دستور العمل های بدون دردسر برای استیک های خوشمزه، مرغ، دنده، ریز ریز، سبزیجات، میگو و ماهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گریل با طعم بزرگ: بدون ماریناد، دستور العمل های بدون دردسر برای استیک های خوشمزه، مرغ، دنده، ریز ریز، سبزیجات، میگو و ماهی

کباب کردن چیست؟ -- ابزار، سوخت و آتش -- فرآیندها یا چیزهایی که باید بدانید و انجام دهید -- استیک -- گوشت بره -- گوشت خوک -- مرغ -- میگو و ماهی -- سبزیجات -- نوشیدنی -- چند دستور العمل جزئی .;\"تیم پرفروش سرآشپز کریس شلزینگر و ویرایشگر اجرایی Cook's Illustrated John Willoughby یک روش کاملاً ساده برای استفاده از تقویت کننده های طعم در مواد داغ خارج از گریل، به حداکثر رساندن طعم و کاهش چشمگیر زمان کباب کردن نسبت به مارینادهای سنتی ارائه می دهند. Schlesinger و Willoughby. ادویه ها و چاشنی ها را از سراسر جهان به طرز ماهرانه ای در این 130 دستور پخت حداقلی و حداکثر طعم الهام گرفته از غذاهای آسیایی، مدیترانه ای، لاتین و کارائیب استفاده کنید. بر خلاف کتاب های کبابی که نیاز به مرینیت طولانی و مراحل وقت گیر دارند، The Big Flavor رویکرد بدون سر و صدا گریل به معنای زمان آماده سازی و گریل سریع است. برداشت جدید آنها در استفاده از ادویه جات برای پوشاندن مواد قبل از گذشتن از ذغال سنگ، با ارائه ی قوی تر و قوی تر، بر ترشی سنتی برتری دارد. طعم‌های تعریف‌شده r--و مالش‌ها را می‌توان در آخرین لحظه به‌جای فکر کردن از قبل، مانند مارینادها، استفاده کرد. سپس Willoughby و Schlesinger با پرتاب کردن اقلام کبابی با مواد ماریناد مانند - مرکبات، هویسین، سس ماهی، زنجبیل، ریحان، چیلی تازه - طعم و مزه را به سطح بعدی می برند که منجر به غذاهای جسورتر، پیچیده تر و صرفه جویی در زمان می شود. و تلاش "--


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

What is grilling? -- Tools, fuels, and fire -- Processes, or things you need to know and do -- Steak -- Lamb -- Pork -- Chicken -- Shrimp & fish -- Vegetables -- Drinks -- A few small component recipes.;"The best-selling team of chef Chris Schlesinger and Cook's Illustrated executive editor John Willoughby present a radically simple method of applying flavor boosters to ingredients hot off the grill, maximizing flavor and dramatically reducing grilling time over traditional marinades. Schlesinger and Willoughby wield spices and condiments from around the world masterfully in these 130 minimal preparation, maximum flavor recipes inspired by Asian, Mediterranean, Latin, and Caribbean cuisine. In contrast to grilling books that require long-lead marinating and time-consuming steps, The Big Flavor Grill's no-fuss approach means lightning-quick prep and grill times. Their new take on using spice rubs to coat ingredients before they go over the coals trumps traditional marinating by providing stronger, better-defined flavors--and rubs can be used at the last minute instead of having to think ahead, as with marinades. Willoughby and Schlesinger then take flavor to the next level by tossing just-grilled items with marinade-like ingredients--citrus, hoisin, fish sauce, ginger, basil, fresh chiles--resulting in bolder, more complex dishes and lots of saved time and effort"--



فهرست مطالب

What is grilling? --
Tools, fuels, and fire --
Processes, or things you need to know and do --
Steak --
Lamb --
Pork --
Chicken --
Shrimp & fish --
Vegetables --
Drinks --
A few small component recipes.




نظرات کاربران