ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Knack canning, pickling & preserving : tools, techniques & recipes to enjoy fresh food all year-round

دانلود کتاب کنسرو کنسرو کردن ، ترشی و نگهداری: ابزار ، روش ها و دستورالعمل ها برای لذت بردن از غذاهای تازه در تمام طول سال

Knack canning, pickling & preserving : tools, techniques & recipes to enjoy fresh food all year-round

مشخصات کتاب

Knack canning, pickling & preserving : tools, techniques & recipes to enjoy fresh food all year-round

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری: Knack make it easy 
ISBN (شابک) : 9781599219509, 1599219506 
ناشر: Knack, Globe Pequot Press 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 259 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 30 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Knack canning, pickling & preserving : tools, techniques & recipes to enjoy fresh food all year-round به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کنسرو کنسرو کردن ، ترشی و نگهداری: ابزار ، روش ها و دستورالعمل ها برای لذت بردن از غذاهای تازه در تمام طول سال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کنسرو کنسرو کردن ، ترشی و نگهداری: ابزار ، روش ها و دستورالعمل ها برای لذت بردن از غذاهای تازه در تمام طول سال



کنسرو کردن، ترشی کردن و نگهداری شامل همه چیزهایی است که باید در مورد کنسرو کردن، ترشی کردن، انجماد و خشک کردن بدانید—نکات، تکنیک ها و تجهیزات—و همچنین صدها دستور پخت مربا، ژله، ترشی، ذائقه، سس، ترشی گوشت، و غیره.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Knack Canning, Pickling & Preserving includes everything you need to know about canning, pickling, freezing, and drying—tips, techniques, and equipment—as well as hundreds of recipes for jams, jellies, pickles, relish, sauces, meat jerkies, and more.



فهرست مطالب


Content: Equipment & supplies --
Canning techniques --
Preserving food --
Canning fruit --
Fruit fillings & sauces --
Jams & jellies --
Fruit & vegetable juices --
Tomatoes --
Roots & corn --
Other vegetables --
Pickles --
Relish & condiments --
Meat & broth --
Freezing fruit --
Freezing vegetables --
Freezing meat & dairy --
Drying fruits --
Drying vegetables & meat --
Special diet recipes.
Abstract: Take an increasingly health-conscious era, add an economic downturn, and what do you get? A revitalized interest in local, seasonal foods and in producing better food for less all year round. Knack Canning, Pickling & Preserving makes time-honored methods to this end easier than ever with simple, step-by-step instructions and stunning four-color photos. It includes everything you need to know about canning, pickling, freezing, and drying, tips, techniques, and equipment as well as hundreds of recipes for jams, jellies, pickles, relish, sauces, meat jerkies, and more




نظرات کاربران