ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained

دانلود کتاب آنچه انیشتین به کوک گفت: آشپزخانه توضیح داده شده است

What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained

مشخصات کتاب

What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780393339871 
ناشر: W. W. Norton & Company 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English  
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 370 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 57,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آنچه انیشتین به کوک گفت: آشپزخانه توضیح داده شده است نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آنچه انیشتین به کوک گفت: آشپزخانه توضیح داده شده است

ولکه مارتا استوارت با مدرک دکترا است. دانشمند آمریکایی "ولکه، استاد باسابقه شیمی و نویسنده ستون غذا 101 واشنگتن پست، دست خود را به مجموعه سوالات و پاسخ های شیمی غذا به سبک سیسیل آدامز می بندد. آیا واقعاً تفاوتی بین سوپر مارکت و نمک دریا وجود دارد که شکر چگونه است. آیا آشپزها باید از تابه های آلومینیومی اجتناب کنند؟ در پاسخ های در دسترس و طنز ولکه به این اسرار و دیگر رازها، دستور العمل هایی وجود دارد که اصول علمی را نشان می دهد. سوسی که از توده ها و چربی جلوگیری می کند، مرنگ سرخ شده پرتغالی که کرم تارتار را در محل کار نشان می دهد و نمک آبدار وجود دارد. Seed Burgers... با اشتیاق به حقیقت، این کتاب به آشپزها کمک می کند تا یاد بگیرند که چگونه انتخاب های هوشمندانه تری داشته باشند." - هفته نامه ناشران


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"Wolke is Martha Stewart with a PhD." —American Scientist "Wolke, longtime professor of chemistry and author of the Washington Post column Food 101, turns his hand to a Cecil Adams style compendium of questions and answers on food chemistry. Is there really a difference between supermarket and sea salt How is sugar made? Should cooks avoid aluminum pans? Interspersed throughout Wolke's accessible and humorous answers to these and other mysteries are recipes demonstrating scientific principles. There is gravy that avoids lumps and grease; Portuguese Poached Meringue that demonstrates cream of tartar at work; and juicy Salt-Seared Burgers.... With its zest for the truth, this book will help cooks learn how to make more intelligent choices." —Publishers Weekly





نظرات کاربران