ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fried Walleye and Cherry Pie: Midwestern Writers on Food

دانلود کتاب فرید والی و پای گیلاس: نویسندگان غرب میانه در مورد غذا

Fried Walleye and Cherry Pie: Midwestern Writers on Food

مشخصات کتاب

Fried Walleye and Cherry Pie: Midwestern Writers on Food

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: At Table 
ISBN (شابک) : 080323645X, 9780803236455 
ناشر: University of Nebraska Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 281 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فرید والی و پای گیلاس: نویسندگان غرب میانه در مورد غذا: مقالات، آموزش آشپزی و مرجع، کتاب های آشپزی، غذا و شراب، غرب میانه، ایالات متحده منطقه ای، منطقه ای و بین المللی، کتاب آشپزی، غذا و شراب



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Fried Walleye and Cherry Pie: Midwestern Writers on Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فرید والی و پای گیلاس: نویسندگان غرب میانه در مورد غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فرید والی و پای گیلاس: نویسندگان غرب میانه در مورد غذا



غرب میانه با ذرت کنار هکتار، گوشت گاو روی سم، کواکر اوتس و پنیر کرافت مک ان، میدوست به خوبی غذا می‌خورد و مردم را در کنار آن تغذیه می‌کند. اما در آشپزخانه و کام غرب میانه چیزهای بیشتری وجود دارد تا غذای مزرعه و بخش‌های قابل‌توجهی که منطقه بیش از مرزهایش به خاطر آن شناخته شده است. Fried Walleye and Cherry Pie خواننده را به این تخصص‌های دل‌انگیز، از دلگرم‌کننده تا کاملاً عجیب و غریب، دعوت می‌کند.

این جلد گردهمایی باشکوهی متشکل از سی نویسنده غرب میانه را به همراه دارد که در مورد لذت‌ها و ویژگی‌های مزه این منطقه حرفی برای گفتن دارند. الیزابت برگ در مدیتیشنی درباره غذای راحت، نان گوشت خاله اش را به یاد می آورد. استوارت دیبک ما را به یک سفر میدانی مدرسه به یک سلاخ خانه می برد، در حالی که پیتر ساگال با اخلاق پته دست و پنجه نرم می کند. رابرت اولمستد با تجزیه فلفل قرمز پنج طرفه سینسیناتی، به پرسش‌های مربوط به فرهنگ آزتک می‌پردازد. هری مارک پتراکیس در مورد داشتن یک اتاق ناهار در سمت جنوبی شیکاگو فکر می کند، در حالی که بانی جو کمپبل از طریق یک دستور غذای فاج در لذت آشپزی از یک دندان شیرین پرستاری می کند و لورنا لاندویک در نمایشگاه ایالتی مینه سوتا راه می اندازد. اینها فقط نمونه ای از چیزی است که Fried Walleye and Cherry Pie را - با کمک های سخاوتمندانه خنده، اعترافات آشپزی و اطلاعات - به یک جشن ادبی مقاومت ناپذیر تبدیل می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

With its corn by the acre, beef on the hoof, Quaker Oats, and Kraft Mac n’ Cheese, the Midwest eats pretty well and feeds the nation on the side. But there’s more to the midwestern kitchen and palate than the farm food and sizable portions the region is best known for beyond its borders. It is to these heartland specialties, from the heartwarming to the downright weird, that Fried Walleye and Cherry Pie invites the reader. 

The volume brings to the table an illustrious gathering of thirty midwestern writers with something to say about the gustatory pleasures and peculiarities of the region. In a meditation on comfort food, Elizabeth Berg recalls her aunt’s meatloaf. Stuart Dybek takes us on a school field trip to a slaughtering house, while Peter Sagal grapples with the ethics of paté. Parsing Cincinnati five-way chili, Robert Olmstead digresses into questions of Aztec culture. Harry Mark Petrakis reflects on owning a South Side Chicago lunchroom, while Bonnie Jo Campbell nurses a sweet tooth through a fudge recipe in the Joy of Cooking and Lorna Landvik nibbles her way through the Minnesota State Fair. These are just a sampling of what makes Fried Walleye and Cherry Pie—with its generous helpings of laughter, culinary confession, and information—an irresistible literary feast.



فهرست مطالب

Part I. Midwestern staples. In the midwest, it\'s meatloaf / Elizabeth Berg --
Field trips / Stuart Dybek --
Easter Island almondine / Thom Jones --
The sandwich that is Chicago / Michael Stern --
Cincinnati five-way chili: Still legal / Robert Olmstead --
Corn in heaven / Jacquelyn Mitchard --
Let them eat pâté / Peter Sagal --
High on the hog / Jon Yates --
The chef and the farmer / Gale Gand --
Recipe: Goat cheese panna cotta with caramelized figs --
Part II. Distant cultures. Art\'s lunch / Harry Mark Petrakis --
A tale of two tamales / Carol Mighton Haddix --
Recipe: Beef brisket, savory cherry compote, and jalapeño cheese tamales --
Le Dog, Ann Arbor, Michigan / Jules Van Dyck-Dobos --
The night of the rhubarb kuchen / Anne Dimock --
Recipes: Rhubarb kram, Rhubarb kuchen with almond meringue --
The black migration / Donna Pierce --
Eat now / Phyllis Florin --
The Door County fish boil / Peggy Wolff --
Recipes: White Gull Inn Door County cherry pie, White Gull Inn fish boil recipe for home cooks --
Part III. Holidays, fairs, and events. Thrill food / John Markus --
Under the checkered flag / Melanie Benjamin --
Bicentennial pie / Timothy Bascom --
So you\'ll diet tomorrow / Lorna Landvik --
Thanksgiving dinner / Mary Kay Shanley --
Recipe: Thanksgiving stuffing with cast-iron skillet corn bread --
Part IV. A full belly. The Tam-O-Shanter, Lincoln, Nebraska / Sherrie Flick --
What was served / Douglas Bauer --
Tomorrowland / Peter Meehan --
I\'ll eat Columbus / Molly O\'Neill --
On cider, cornmeal, and comfort / Robin Mather --
Recipe: Buttermilk doughnuts with cider glaze --
Part V. Midwestern sweet tooth. The great American pie expedition / Sue Hubbell --
The old sweetness / Bonnie Jo Campbell --
Recipe: Fudge --
The little cake pan that could / Bonny Wolf --
Recipes: Chocolate pistachio cake, Ella Helfrich\'s tunnel of fudge cake --
When a pie is more than a pie / Jeremy Jackson --
Recipe: Mildred Jackson\'s lemon-y cream pie.




نظرات کاربران