دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Peggy Wolff
سری: At Table
ISBN (شابک) : 080323645X, 9780803236455
ناشر: University of Nebraska Press
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 281
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب فرید والی و پای گیلاس: نویسندگان غرب میانه در مورد غذا: مقالات، آموزش آشپزی و مرجع، کتاب های آشپزی، غذا و شراب، غرب میانه، ایالات متحده منطقه ای، منطقه ای و بین المللی، کتاب آشپزی، غذا و شراب
در صورت تبدیل فایل کتاب Fried Walleye and Cherry Pie: Midwestern Writers on Food به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فرید والی و پای گیلاس: نویسندگان غرب میانه در مورد غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
غرب میانه با ذرت کنار هکتار، گوشت گاو روی سم، کواکر اوتس و
پنیر کرافت مک ان، میدوست به خوبی غذا میخورد و مردم را در
کنار آن تغذیه میکند. اما در آشپزخانه و کام غرب میانه چیزهای
بیشتری وجود دارد تا غذای مزرعه و بخشهای قابلتوجهی که منطقه
بیش از مرزهایش به خاطر آن شناخته شده است. Fried Walleye
and Cherry Pie خواننده را به این تخصصهای دلانگیز، از
دلگرمکننده تا کاملاً عجیب و غریب، دعوت میکند.
این جلد گردهمایی باشکوهی متشکل از سی نویسنده غرب میانه را به
همراه دارد که در مورد لذتها و ویژگیهای مزه این منطقه حرفی
برای گفتن دارند. الیزابت برگ در مدیتیشنی درباره غذای راحت،
نان گوشت خاله اش را به یاد می آورد. استوارت دیبک ما را به یک
سفر میدانی مدرسه به یک سلاخ خانه می برد، در حالی که پیتر
ساگال با اخلاق پته دست و پنجه نرم می کند. رابرت اولمستد با
تجزیه فلفل قرمز پنج طرفه سینسیناتی، به پرسشهای مربوط به
فرهنگ آزتک میپردازد. هری مارک پتراکیس در مورد داشتن یک اتاق
ناهار در سمت جنوبی شیکاگو فکر می کند، در حالی که بانی جو
کمپبل از طریق یک دستور غذای فاج در لذت آشپزی از یک
دندان شیرین پرستاری می کند و لورنا لاندویک در نمایشگاه ایالتی
مینه سوتا راه می اندازد. اینها فقط نمونه ای از چیزی است که
Fried Walleye and Cherry Pie را - با کمک های
سخاوتمندانه خنده، اعترافات آشپزی و اطلاعات - به یک جشن ادبی
مقاومت ناپذیر تبدیل می کند.
With its corn by the acre, beef on the hoof, Quaker Oats, and
Kraft Mac n’ Cheese, the Midwest eats pretty well and feeds
the nation on the side. But there’s more to the midwestern
kitchen and palate than the farm food and sizable portions
the region is best known for beyond its borders. It is to
these heartland specialties, from the heartwarming to the
downright weird, that Fried Walleye and Cherry Pie
invites the reader.
The volume brings to the table an illustrious gathering of
thirty midwestern writers with something to say about the
gustatory pleasures and peculiarities of the region. In a
meditation on comfort food, Elizabeth Berg recalls her aunt’s
meatloaf. Stuart Dybek takes us on a school field trip to a
slaughtering house, while Peter Sagal grapples with the
ethics of paté. Parsing Cincinnati five-way chili, Robert
Olmstead digresses into questions of Aztec culture. Harry
Mark Petrakis reflects on owning a South Side Chicago
lunchroom, while Bonnie Jo Campbell nurses a sweet tooth
through a fudge recipe in the Joy of Cooking and Lorna
Landvik nibbles her way through the Minnesota State Fair.
These are just a sampling of what makes Fried Walleye and
Cherry Pie—with its generous helpings of laughter,
culinary confession, and information—an irresistible literary
feast.
Part I. Midwestern staples. In the midwest, it\'s meatloaf / Elizabeth Berg --
Field trips / Stuart Dybek --
Easter Island almondine / Thom Jones --
The sandwich that is Chicago / Michael Stern --
Cincinnati five-way chili: Still legal / Robert Olmstead --
Corn in heaven / Jacquelyn Mitchard --
Let them eat pâté / Peter Sagal --
High on the hog / Jon Yates --
The chef and the farmer / Gale Gand --
Recipe: Goat cheese panna cotta with caramelized figs --
Part II. Distant cultures. Art\'s lunch / Harry Mark Petrakis --
A tale of two tamales / Carol Mighton Haddix --
Recipe: Beef brisket, savory cherry compote, and jalapeño cheese tamales --
Le Dog, Ann Arbor, Michigan / Jules Van Dyck-Dobos --
The night of the rhubarb kuchen / Anne Dimock --
Recipes: Rhubarb kram, Rhubarb kuchen with almond meringue --
The black migration / Donna Pierce --
Eat now / Phyllis Florin --
The Door County fish boil / Peggy Wolff --
Recipes: White Gull Inn Door County cherry pie, White Gull Inn fish boil recipe for home cooks --
Part III. Holidays, fairs, and events. Thrill food / John Markus --
Under the checkered flag / Melanie Benjamin --
Bicentennial pie / Timothy Bascom --
So you\'ll diet tomorrow / Lorna Landvik --
Thanksgiving dinner / Mary Kay Shanley --
Recipe: Thanksgiving stuffing with cast-iron skillet corn bread --
Part IV. A full belly. The Tam-O-Shanter, Lincoln, Nebraska / Sherrie Flick --
What was served / Douglas Bauer --
Tomorrowland / Peter Meehan --
I\'ll eat Columbus / Molly O\'Neill --
On cider, cornmeal, and comfort / Robin Mather --
Recipe: Buttermilk doughnuts with cider glaze --
Part V. Midwestern sweet tooth. The great American pie expedition / Sue Hubbell --
The old sweetness / Bonnie Jo Campbell --
Recipe: Fudge --
The little cake pan that could / Bonny Wolf --
Recipes: Chocolate pistachio cake, Ella Helfrich\'s tunnel of fudge cake --
When a pie is more than a pie / Jeremy Jackson --
Recipe: Mildred Jackson\'s lemon-y cream pie.