ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Let's preserve it: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses

دانلود کتاب بیایید آن را حفظ کنیم: 579 دستور العمل برای نگهداری میوه ها و سبزیجات و تهیه مربا، ژله، چاتنی، ترشی و کره میوه و پنیر

Let's preserve it: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses

مشخصات کتاب

Let's preserve it: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781448138364, 1448138361 
ناشر: Random House;Square Peg 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 60,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب بیایید آن را حفظ کنیم: 579 دستور العمل برای نگهداری میوه ها و سبزیجات و تهیه مربا، ژله، چاتنی، ترشی و کره میوه و پنیر: چاشنی، میوه -- نگهداری، سبزیجات -- نگهداری،، میوه -- نگهداری، سبزیجات -- نگهداری



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Let's preserve it: 579 recipes for preserving fruits and vegetables and making jams, jellies, chutneys, pickles and fruit butters and cheeses به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بیایید آن را حفظ کنیم: 579 دستور العمل برای نگهداری میوه ها و سبزیجات و تهیه مربا، ژله، چاتنی، ترشی و کره میوه و پنیر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بیایید آن را حفظ کنیم: 579 دستور العمل برای نگهداری میوه ها و سبزیجات و تهیه مربا، ژله، چاتنی، ترشی و کره میوه و پنیر



اولین بار در سال 1970 منتشر شد، کتاب کلاسیک بریل وود بیایید آن را حفظ کنیم بهترین کتاب مقدس حفظ کننده است. در این دایره‌المعارف کوچک، وود دانش بی‌شمار نسل‌های پیشین را به مجموعه‌ای از دستور العمل‌های ساده و بی‌خطر تبدیل می‌کند که هم برای درست کردن و هم مزه کردن لذت بی‌پایانی را به همراه دارد.

با دستورالعمل‌هایی در مورد تجهیزات و آماده سازی، نکات مفید در مورد آشپزی و نکات مهمی که باید به خاطر بسپارید، این دستور العمل A-Z یک کتاب ضروری برای همه است، از مرباساز با تجربه گرفته تا آشپزهای جدید که برای اولین بار کنسرو درست می کنند. دستور العمل های کلاسیک مانند ژله نعناع، ​​کشک لیمو و مارمالاد پرتقال سویا، و همچنین ترکیبات و ایده های غیرمعمول تر برای نگهداری میوه ها، گیاهان و سبزیجات.

این بی نظیر و منحصر به فرد است. کتاب دستور العمل جامع هنر درست کردن مربا، ژله، ترشی و چاتنی را احیا می‌کند و لذت تبدیل مقدار زیادی از هر چیزی - از سیب گرفته تا توت سیاه - را به شیشه‌های پر از شیرینی جشن می‌گیرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

First published in 1970, Beryl Wood's classic Let's Preserve It is the ultimate preserving bible. In this small encyclopaedia, Wood distils the immense knowledge of earlier generations into a jarful of simple, foolproof recipes that will give endless delight both to make and to savour.

With guidelines on equipment and preparation, useful hints on cooking and important tips to remember, this A-Z of recipes is an essential book for everyone from the experienced jam-maker to new cooks making preserves for the first time. Classic recipes such as mint jelly, lemon curd and Seville orange marmalade are all here, as well as more unusual combinations and ideas for preserving fruits, herbs and vegetables.

This unique and comprehensive recipe book revives the art of making jams, jellies, pickles and chutneys, and celebrates the joys of transforming a surfeit of anything - from apples to whortleberries - into jars full of sweetness.





نظرات کاربران