ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fruit and vegetable phytochemicals: chemistry and human health

دانلود کتاب فیتوکمیکال های میوه و سبزیجات: شیمی و سلامت انسان

Fruit and vegetable phytochemicals: chemistry and human health

مشخصات کتاب

Fruit and vegetable phytochemicals: chemistry and human health

ویرایش: Second edition 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781119157960, 1119157943 
ناشر: Wiley Blackwell 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 1445 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 135 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فیتوکمیکال های میوه و سبزیجات: شیمی و سلامت انسان: میوه -- جنبه های بهداشتی ، میوه -- فیزیولوژی پس از برداشت ، Gemüse ، Pflanzeninhaltsstoff ، مواد شیمیایی گیاهی ، فیتوشیمیایی -- شیمی ، فیتوشیمیایی -- جنبه های بهداشتی ، فیتوشیمی ، سبزیجات -- جنبه های سلامتی - فیزیولوژیکی ، گیاه شناسی - جنبه های بهداشتی، میوه - جنبه های سلامت، سبزیجات - جنبه های سلامت، میوه ها - فیزیولوژی پس از برداشت، سبزیجات - فیزیولوژی پس از برداشت، گوهر، مواد شیمیایی گیاهی - شیمی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Fruit and vegetable phytochemicals: chemistry and human health به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فیتوکمیکال های میوه و سبزیجات: شیمی و سلامت انسان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فیتوکمیکال های میوه و سبزیجات: شیمی و سلامت انسان

هم‌اکنون در دو جلد و شامل بیش از هفتاد فصل، ویرایش دوم فیتوکمیکال‌های میوه و سبزیجات: شیمی، ارزش غذایی و پایداری به شدت اصلاح و گسترش یافته است. این فصل توسط صدها متخصص از سراسر جهان نوشته شده است، این فصل جنبه های مختلف شیمی و عملکردهای بیولوژیکی، تأثیر فناوری های پس از برداشت، روش های تجزیه و تحلیل و مواد شیمیایی گیاهی مهم در بیش از 30 میوه و سبزیجات را پوشش می دهد. با ارائه توضیحات جامع و پیشرفته از متابولیسم و ​​مکانیسم‌های مولکولی مرتبط با اثرات مفید فیتوکمیکال‌ها برای سلامت انسان، این منبع عالی نه تنها برای دانش‌آموزان و معلمان، بلکه برای محققان، پزشکان و عموم مردم است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Now in two volumes and containing more than seventy chapters, the second edition of Fruit and Vegetable Phytochemicals: Chemistry, Nutritional Value and Stability has been greatly revised and expanded. Written by hundreds of experts from across the world, the chapters cover diverse aspects of chemistry and biological functions, the influence of postharvest technologies, analysis methods and important phytochemicals in more than thirty fruits and vegetables. Providing readers with a comprehensive and cutting-edge description of the metabolism and molecular mechanisms associated with the beneficial effects of phytochemicals for human health, this is the perfect resource not only for students and teachers but also researchers, physicians and the public in general.



فهرست مطالب

List of Contributors    About the Editor    Introduction  Elhadi M. Yahia (Mexico)    I. Chemistry and Biological functions    The Contribution of Fruit and Vegetable Consumption to Human Health  Elhadi M. Yahia, Maria Elena Maldonado, and Mette Svendsen (Mexico, Colombia, Norway)    Anticarcinogenic Phytochemicals  Adriana Cavazos-Garduno, Julio C. Serrano-Nino and Hugo S. Garcia (Mexico)    Beneficial Effects of Phytochemicals on the Endocrine System  Juan Carlos Solis-S, Pablo Garcia-Solis, Ludivina Robles-Osorio and Hebert Luis Hernandez   Montiel (Mexico)    Phytochemicals Effects on Neurodegenerative Diseases  Hebert Luis Hernandez-Montiel, Liane Aguilar Fabre, Rene Francisco Rodriguez Valdes, Moises Lopez Gonzalez, Pablo Garcia-Solis and Juan Carlos Solis-S (Mexico)    Synthesis and Metabolism of Phenolic Compounds  Mikal E. Saltveit, (USA)    Biological Actions of Phenolic Compounds  Ana Elena Quiros Sauceda, Sonia Guadalupe Sayago-Ayerdi, Jesus Fernando Ayala-Zavala, Abraham Wall-Medrano, Laura De la Rosa, Gustavo A. Gonzalez-Aguilar, and Emilio Alvarez-Parrilla (Mexico)    Flavonoids and Their Relation to Human Health  J. Abraham Dominguez-Avila, Francisco Olivas-Aguirre, Laura A. de la Rosa, Abraham Wall-Medrano, and Gustavo A. Gonzalez-Aguilar (Mexico)    Bioaccessibility and Bioavailability of Phenolic Compounds from Tropical Fruits  Gustavo R. Velderrain Rodriguez, Francisco J. Blancas-Benitez, A. Wall-Medrano, Sonia G. Sayago-Ayerdi and Gustavo A. Gonzalez-Aguilar (Mexico)    Mangosteen Xanthones: Bioavailability and Bioefficacy  Mark Failla and Fabiola Gutierrez (USA)    Methylxanthines: Dietary Sources, Bioavailability and Health Benefits  Raquel Mateos, Beatriz Sarria and Laura Bravo-Clemente (Spain)    Glucosinolates and Isothiocyanates: Cancer Preventive Effects  Ahmad Faizal Abdull Razis, Asvinidevi Arumugam and Nattaya Konsue (Malaysia and Thailand)    Effect of Soy Isoflavones on DNA Metabolic Enzyme Inhibitory Activity and Anticancer Activity  Masahiro Hirabayashi and Shinko Hata (Japan)    Tannins in Fruits and vegetables: Chemistry and Biological Functions  Julio Montes-Avila, Gabriela Lopez-Angulo and Francisco Delgado-Vargas (Mexico)    Chlorophylls: Chemistry and Biological Actions  Sunil Pareek, Narshans Alok Sagar, Sunil Sharma, Vinay Kumar, Tripti Agarwal, Neeraj, Gustavo Gonzalez-Aguilar and Elhadi M. Yahia (India and Mexico)    Chemistry, Stability, and Biological Actions of Carotenoids  Elhadi M. Yahia, Jose de Jesus Ornelas-Paz, Tatiana Emanuelli, Eduardo Jacob-Lopes, Leila Queiroz Zepka, and Braulio Cervantes-Paz (Mexico, Brasil)    Protective Effects of Carotenoids in Cardiovascular Disease and Diabetes  Tatiana Emanuelli, Paula Rossini Augusti and Miguel Roehrs (Brasil)    Betalains: Chemistry and Biological Functions  Armando Carrillo-Lopez and Elhadi M. Yahia (Mexico)    Dietary Fiber and Associated Macromolecular Antioxidants in Fruit and Vegetables  Jara Perez-Jimenez and Fulgencio Saura-Calixto (Spain)    Impact of Fruit Dietary Fibers and Polyphenols on Modulation of Human Gut Microbiota  Ana E. Quiros Sauceda, Ramon Pacheco-Ordaz, Jesus F. Ayala-Zavala, Adrian Hernandez Mendoza, Aaron F. Gonzalez-Cordova and Belinda Vallejo-Galland and Gustavo A. Gonzalez-Aguilar (Mexico)    Lipids in Fruits and Vegetables: Chemistry and Biological Activities  Ramiro Baeza-Jimenez, Leticia X. Lopez-Martinez and Hugo S. Garcia (Mexico)    Vitamin E (Tocopherols and Tocotrienols) in Fruits and Vegetables with focus on Chemistry and Biological Activities  Ibrahim Elmadfa and Alexa L. Meyer (Austria)    Plant Vitamin C: One Single Molecule with a Pethora of roles  Ifigineia Mellidou, Athanasios Koukounaras, Fani Chatzopoulou, Stefanos Kostas, and Angelos Kanellis (Greece)    Capsaicinoids: Occurrence, biosynthesis and Biological Effects  Mathias Kaiser, Inocencio Higuera, and Francisco M. Goycoolea (Germany and Mexico)    Flavors and Aromas: Chemistry and Biological Functions  Charles Forneyand Jun Song (Canada)    Recent Advances in Bioactivities of Common Food Biocompounactives  Abdelkarim Guaadaoui (Morocco)    Biomarkers for the Evaluation of Intake of Phytchemicals and their Bioactive Effects  Maria Tabernero Urbieta and Jose Serrano Casasola (Spain)    II. Influence of Postharvest Handling and Processing Technologies, and Analysis of Phytochemicals    Influence of Postharvest Handling Practices on Phytochemicals in Fruits and Vegetables  Elhadi M. Yahia, Maria Serrano, Daniel Valero and Gustavo Gonzalez-Aguilar (Mexico, Spain)    Phytochemical Changes During Minimal Processing of Fruits and Vegetables  Gustavo A. Gonzalez-Aguilar, J. Fernando Ayala-Zavala, Laura A. de la Rosa, Emilio Alvarez-Parrilla, A. Thalia Bernal-Mercado, and Cintia Anabella Mazzucotelli (Mexico and Argentina)    Conventional and Novel Thermal Processing Used for improvement of bioactive Phytochemicals in Fruits and Vegetables  Sirithon Siriamornpun and Niwat Kaewseejan (Thailand)    Nonthermal Processing Effects on Fruits and Vegetables Phytonutrients  Noor Akhmazillah Mohd Fauzi and Alifdalino Sulaiman (Malaysia)    Chlorophylls and Color Changes in Cooked Vegetables  Maria Paciulli, Mariantonella Palermo, Emma Chiavaro and Nicoletta Pellegrini (Italy)    Pressurized Fluid Extraction of Phytochemicals from Fruits, Vegetables, Cereals and Herbs  Marleny D.A. Saldana, Idaresit Ekaette, Carla S. Valdivieso Ramirez, Jane S. dos Reis Coimbra, and Lucio Cardoso Filho (Canada and Brazil)    Super Critical Fluid Extraction of Bioactive Compounds From Fruits, Vegetables Raghuraj Singh, Tushar Dhanani and Satyanshu Kumar (India)   The Use of Non Destructive Techniques to Assess Nutritional Content of Fruits and Vegetables  Maria L. Amodio, Muhammad M.A. Chaudhry and Giancarlo Colelli (Italy)    Rapid Estimation of Bioactive Phytochemicals in Vegetables and Fruits using Near Infrared Reflectance Spectroscopy  Satyanshu Kumar, Raghuraj Singh and Tushar Dhanani (India)    Methods for Determining the Antioxidant Capacity of Food constituents  Janeth Rodriguez-Roque, Robert Soliva-Fortuny and Olga Martin-Belloso (Spain and Mexico)    Enhancement of Phytochemicals Using Next Generation Technologies for the Production of high Quality Fruits and Vegetables  Bhavneet Kaur, Avtar K. Handa and Autar K. Mattoo (USA)    Modeling Shelf-life of Packaged, Ready-to-Eat Fruits and Vegetables with Reference to the Fate of Nutritional Compounds  Maria L. Amodio, Antonio Derossi and Giancarlo Colelli (Italy)    III. Phytochemicals in Some Fruits and Vegetables    Ackee (Blighia sapida)  Machel A Emanuel (Jamaica)    Andean berry (Vaccinium meridionale Swartz)  Maria Elena Maldonado, Yuly Franco, Carlos Agudelo, Sandra Sulay Arango, and Benjamin Rojano (Colombia)    Berries  Luca Mazzoni, Jessica Scalzo, Lucia Di Vittori, Bruno Mezzetti and Maurizio Battino (Italy)    Bottle Gourd (Lagenaria siceraria)  Debjani Nath, Pratyusha Banerjee, Mithun Shaw and Manas Kumar Mukhopadhyay (India)    Cacao (Theobroma cacao)  Alfonso Gardea, Monica L. Garcia,-Banuelos, J. Antonio Orozco-Avitia, Esteban Sanchez-Chavez, Bethzabet Sastre-Flores, and Graciela Avila-Quesada (Mexico)    Cactus Pear Fruit and Cladodes  Elhadi M. Yahia and Carmen Saenz (Mexico, Chile)    Capsicums (Capsicum annuum L.)  Puran Bridgemohan and Majeed Mohammed (Trinidad)    Carrots (Dacus carota L)  Cielo D. Char (Chile)    Chayote (Sechium edule)  Oscar Andres Del Angel Coronel, Elizabeth Leon Garcia, Gilber Vela Gutierrez, Javier De la Cruz Medina and Hugo S. Garcia (Mexico)    Cherimoya (Annona cherimola Mill)  Luis M. Anaya-Esparza, Marco V. Ramirez-Marez and Jorge A. Sanchez-Burgos(Mexico)    Citrus  Ahmed Ait-Oubahou, Mohamed Benichou, Maha Sagar, Amar Kaanane, and Elhadi M. Yahia (Morocco and Mexico)    Dates (Phoenix dactylifera L.)  Elhadi M. Yahia, Ahmed Ait-Oubahiu and Mohamed Al Abid (Mexico, Morocco, Canada)    Grapes (Vitis vinifera L.)  Alvaro Pena Neira (Chile)    Grape Bagasse: A Potential Source of Phenolic Compounds  F.C. Carolina Munoz-De la Cruz, F.R. Cornejo-Garcia, N.M. Vazquez-Diaz, M.A. Anaya-Loyola and T. Garcia Gasca (Mexico)    Guava (Psidium guajava)  Francisco J. Blancas-Benitez, Gustavo A. Gonzalez-Aguilar and Sonia G. Sayago-Ayerdi (Mexico)    Indian Gooseberry (Emblica officinalis Gaertn)  Sunil Pareek, Alexander N. Shikov, Olga N. Pozharitskaya, Valery G. Makarov, G.A. Gonzalez Aguilar, Suyare A. Ramalho and Narendra Narain (India, Russia, Mexico, Brazil)    Loquat (Eriobotria japonica Lindl.)  Mostafa Z. Sultan (Egypt)    Maqui (Aristotelia chilensis)  Paz Robert and Carolina Fredes (Chile)    Pecans (Carya illinoinensis)  Jose Alberto Gallegos-Infante, Nuria Elizabeth Rocha-Guzman, Ruben Francisco Gonzalez-Laredo and Martha Rocio Moreno-Jimenez (Mexico)    Onions (Allium cepa L.)  Sunil Pareek, Alok N. Sagar, Sunil Sharma, and Vinay Kumar (India)    Papaya (Carica papaya)  Laura E. Gayosso Garcia-Sancho, G. Vela-Gutierrez and H.S. Garcia (Mexico)    Pineapple (Annanas comosus)  Jorge A Sanchez-Burgos and Maria de Lourdes Garcia-Magana (Mexico)    Pomegranates (Punica granatum)  Asghar Ramezanian and Mustafa Erkan (Iran, Turkey)    Potato and other Root Crops  Ann Pihlanto (Finland)    Prunus  Francisco Xavier Luna-Vazquez, Cesar Ibarra-Alvarado, Alejandra Rojas-Molina, Juana I. Rojas-Molina and Moustapha Bah (Mexico)    Rambutan (Nephlium Lappaceum L.)  Mohammad Tayyab Akhtar, Siti Nazirah Ismail, and Khozirah Shaari (Malaysia)    Rose apple [Syzygium jambos (L.) Alston]  Manjeshwar Shrinath Baliga, Karkala Shreedhara Ranganath Pai, Elroy Saldanha, Vikram Singh Ratnu, Shaun Mathew Kandathil (India)    Soursop (Annona muricata)  Ana V. Coria-Tellez, Efigenia Montalvo-Gonzalez and Eva N. Obledo-Vazquez (Mexico)    Sugar Apples (Annona squamosa)  Andres E. Leon-Fernandez and Efigenia Montalvo-Gonzalez (Mexico)    Tomato (Solanum lycopersicum)  Elizabeth Leon Garcia, Oscar Andres Del Angel Coronel, Gilber Vela Gutierrez, Javier De la Cruz Medina and Hugo S. Garcia (Mexico)    Wild and Cultivated Mushrooms  Pirjo Mattila, Pertti Marnila and Anne Pihlanto (Finland)    Phytochemicals in Organic and Conventional Fruits and Vegetables  Giuseppina Pace Pereira Lima, Cristine Vanz Borges, Fabio Vianello, Luiz Cisneros-Zevallos and Igor Otavio Minatel (Brazil, Italy, USA)  Recent Advances in Phytochemicals in Fruits and Vegetables   Fereidoon Shahidi, Priyatharini Ambigaipalan and Anoma Chandrasekara (Canada)




نظرات کاربران