ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A World of Noodles

دانلود کتاب دنیای رشته فرنگی

A World of Noodles

مشخصات کتاب

A World of Noodles

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781581572100, 1581572107 
ناشر: Countryman Press 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 30 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب A World of Noodles به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دنیای رشته فرنگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دنیای رشته فرنگی

pt III. یک دنیا نودل -- کره -- نودل کره ای -- رشته فرنگی سلفون سرخ شده : japchae -- رشته فرنگی با سس لوبیا سیاه : جاجانگ میون -- سوپ نودل تند : جیامپونگ -- رشته فرنگی سرد با سبزیجات : bibim guksu -- فیلیپین -- نودل برنج سرخ شده: pancit bihon - اسپاگتی با هات داگ ورقه شده - ویتنام - رشته فرنگی در صبح - سوپ رشته فرنگی گوشت گاو ویتنامی: pho - سالاد رشته فرنگی ویتنامی: bún chay - نودل تخم مرغ سرخ شده ترد: mì xaò dòn - مالزی -- ماهی در سوپ رشته فرنگی تند تمر هندی : آسام لاکسا -- رشته فرنگی سرخ شده مالزیایی : char kway teow -- کامبوج -- سوپ رشته فرنگی خوک و برنج : ka tieu -- تایلند -- رشته فرنگی سرخ شده : پد تای - - رشته فرنگی ترد تایلندی: می کروب - سالاد نودل تایلندی: یام وونسن - سنگاپور - نودل کاری سرخ شده - میانمار (برمه) - کاری مرغ با نودل: panthe kaukswe - سوپ ماهی کاری شده: موینگا - گوشت گاو و سوپ رشته فرنگی : khow suey -- اندونزی -- رشته فرنگی سرخ شده : mie goreng jawa -- رشته فرنگی در آبگوشت چاشنی شده : soto ayam -- تبت -- رشته فرنگی دست ساز در آبگوشت : thenthuk -- نپال -- رشته فرنگی سرخ شده : چاو چو -- هند -- نودل ماسالا فوری -- نودل هاکا گیاهی -- نودل برنج نارگیل : sevai -- رشته فرنگی و شیک بستنی : فالودا -- سریلانکا -- تامیل قیف رشته ای بریانی : idiyappam biryani -- پاکستان -- اسپاگتی تند با سس گوشت : کیمه خوسا -- افغانستان -- اسپاگتی با سس گوشت و لوبیا : آش -- ازبکستان -- خورش گوشت بره ، سبزی و رشته : لاگمان -- گوشت گاو خشک و رشته فرنگی : نورین -- اوکراین -- رشته فرنگی ، بیکن و پنیر دلمه کاسرول : lokshyna، zapechena z syrom -- ترکیه -- رشته فرنگی با آروگولا ، گردو و ماست : rokali eriste -- رشته فرنگی با قارچ : mantarli eriste -- سوریه -- اسپاگتی با سس ماست : ماکارونا بی لبان -- مصر -- پاستا با سس بشامل : ماکارونا بل بشامل -- اتیوپی -- اسپاگتی ادویه دار با سس گوجه فرنگی -- آفریقای جنوبی -- رشته های پخته شده در شیر : melksnysels -- تونس -- اسپاگتی تونس با سس گوشت -- آلبانی -- اسپاگتی پخته شده و فتا : پاستیتسیو -- لهستان -- پودینگ نودل شیرین : کوگل -- مجارستان -- کلم و رشته فرنگی تفت داده شده : haluska -- رشته فرنگی با گردو : dios metelt -- یونان -- اسپاگتی به سبک یونانی با سس گوشت : makaronia me kima -- بلژیک -- گوشت گاو آبجو شده روی نودل: carbonnade de boeuf - اسپانیا - ماکارونی اسپانیایی با غذاهای دریایی: fideuá - پنه با سوسیس و فلفل: macarrones a la española - رشته فرنگی به سبک کاتالان: tallarines a la catala - آندورا - ژامبون خورش لوبیا و رشته : اسکودلا -- پرتغال -- پودینگ رشته فرنگی شیرین : آلتریا -- مکزیک -- کاسرول رشته فرنگی : سوپا سکا -- گوشت گاو گاو و خورش رشته : puchero vaquero -- سوپ رشته فرنگی گوجه فرنگی : sopa de fideos -- برزیل -- سالاد اسپاگتی و تن برزیلی : maccarão com atum -- اسپاگتی با مرغ و قلب نخل : macarrão com molho de frango e palmito -- پرو -- سوپ مرغ و رشته فرنگی : caldo de gallina -- پاستا با سس سبز : tallarines verdes -- شیلی -- سوپ گوشت گاو و تخم مرغ با ماکارونی تازه : پنکوترا -- ضمیمه : یافتن و انتخاب مواد تشکیل دهنده . ؛ طیفی از طعم ها و بافت های نودل را در مجموعه ای از بیش از صد دستور غذا از سراسر جهان ، از جمله ماهی مرکب تایوانی و دمنوش قارچ، پودینگ نودل شیرین لهستانی، و رشته فرنگی سرخ شده نپالی. مقدمه - به هر حال نودل چیست؟ -- دوروم ، بلغور و تاریخ گندم -- اولین رشته فرنگی : کمی باستان شناسی -- اصول -- ابزارهای تجارت -- رشته فرنگی تازه -- رشته فرنگی اصلی -- رشته فرنگی اولیه تخم مرغ -- آب پز و آبکش شده : پختن پاستا به روش درست -- خیس شده و آبکش شده : تهیه رشته فرنگی برنج به روش صحیح -- جایی که گلوتن در کمین است -- pt. I. نودل آمریکایی -- ایالات متحده -- پای قابلمه مرغ به سبک آمیش -- رشته فرنگی به سبک هاوایی در سوپ با اسپم : سایمین -- ماکارونی پخته شده و پنیر -- سالاد ماکارونی سنتی -- اسپاگتی بوردلیز -- سوپ رشته فرنگی مرغ -- - آمریکای ایتالیایی - پاستا پریماورا - پاستا بیچاره با سبزیجات - زیتی پخته شده - اسپاگتی و سس گوشت به سبک آمریکایی - پاپاردل با ماهی تن و سس گوجه فرنگی - اسپاگتی با آنچوی و آرد سوخاری: پاستا آمودیکاتا - نه دقیقا -سس گوجه فرنگی اصلی -- اسپاگتی با پیاز کاراملی شده -- آمریکای چینی -- Chicken lo mein -- pt. II. رشته فرنگی بزرگ -- چین -- رشته فرنگی سرد با خمیر کنجد -- رشته فرنگی با سس گوشت : دان دان میان -- رشته فرنگی سرخ شده کانتونی با گوشت گاو : چاو من -- سوپ رشته فرنگی توپ ماهی تقریبا فوری -- رشته فرنگی با نخ لوبیا با آسیاب شده گوشت خوک : مورچه ها از درخت بالا می روند -- تایوان -- ماهی مرکب و قارچ -- سوپ رشته فرنگی گاو : هونگ شائو نیو رومیان -- ژاپن -- آب مرغ ژاپنی -- رشته فرنگی در آبگوشت سس سویا : shoyu ramen -- رشته فرنگی با گوشت خوک و میسو : میسو رامن -- پاستا گندم سیاه ژاپنی : سوبا -- سس آغشته به سوبا سرد -- رشته فرنگی ساده ژاپنی در آبگوشت -- ایتالیا -- سس گوجه فرنگی اصلی -- Orecchiette با سبزی شلغم : orecchiette con cime di rapa -- پاستا با کیپر آنچوی و گوجه فرنگی: پاستا آلا پوتانسکا - ماکارونی گندم سیاه با کلم، سیب زمینی و پنیر: پیتزوچی دلا والتلینا - اسپاگتی با پوره و تخم مرغ پخته شده: اسپاگتی آلا کاربونارا - پاستا با گوشت خوک و زعفران: استروزاپرتی کار و سوپ لوبیا : پاستا ای فاگولی -- اسپاگتی با سس پستو : اسپاگتی آل پستو -- اسپاگتی ایتالیایی با سس گوشت : اسپاگتی بولونیز -- پاستا با بادمجان : پاستا آلا نورما -- ماکارونی لیگوریایی، سوسیس و خرطومی: ماکرونی کو لا تریپا - پاستا با بوتارگا.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

pt. III. A world of noodles -- Korea -- Korean noodles -- Fried cellophane noodles : japchae -- Noodles with black bean sauce : jajang myun -- Spicy noodle soup : jjamppong -- Cold noodles with vegetables : bibim guksu -- The Philippines -- Fried rice noodles : pancit bihon -- Spaghetti with sliced hot dogs -- Vietnam -- Noodles in the morning -- Vietnamese beef noodle soup : pho -- Vietnamese noodle salad : bún chay -- Crispy fried egg noodles : mì xaò dòn -- Malaysia -- Fish in a spicy tamarind noodle soup : assam laksa -- Malaysian stir-fried flat noodles : char kway teow -- Cambodia -- Pork and rice noodle soup : ka tieu -- Thailand -- Fried rice noodles : pad thai -- Thai crispy rice noodles : mee krob -- Thai noodle salad : yum woonsen -- Singapore -- Fried curry noodles -- Myanmar (Burma) -- Chicken curry with noodles : panthe kaukswe -- Curried fish soup : mohinga -- Beef and noodle soup : khow suey -- Indonesia -- Fried egg noodles : mie goreng jawa -- Noodles in a seasoned broth : soto ayam -- Tibet -- Handmade noodles in broth : thenthuk -- Nepal -- Fried noodles : chow chow -- India -- Instant masala noodles -- Vegetarian hakka noodles -- Coconut rice noodles : sevai -- Noodles and ice cream shake : falooda -- Sri Lanka -- Tamil string hopper biryani : idiyappam biryani -- Pakistan -- Spicy spaghetti with meat sauce : keema khousa -- Afghanistan -- Spaghetti with meat sauce and beans : aush -- Uzbekistan -- Lamb, vegetable, and noodle stew : lagman -- Dried beef and noodles : norin -- Ukraine -- Noodle, bacon, and cottage cheese casserole : lokshyna, zapechena z syrom -- Turkey -- Noodles with arugula, walnuts, and yogurt : rokali eriste -- Noodles with mushrooms : mantarli eriste -- Syria -- Spaghetti with yogurt sauce : macarona bi laban -- Egypt -- Pasta with béchamel sauce : macarona bel bechamel -- Ethiopia -- Spiced spaghetti with tomato sauce -- South Africa -- Noodles boiled in milk : melksnysels -- Tunisia -- Tunisian spaghetti with meat sauce -- Albania -- Baked spaghetti and feta : pastitsio -- Poland -- Sweet noodle pudding : kugel -- Hungary -- Sautéed cabbage and noodles : haluska -- Noodles with walnuts : dios metelt -- Greece -- Greek-style spaghetti with meat sauce : makaronia me kima -- Belgium -- Beer-braised beef over noodles : carbonnade de boeuf -- Spain -- Spanish pasta with seafood : fideuá -- Penne with sausage and peppers : macarrones a la española -- Catalan-style noodles : tallarines a la catalana -- Andorra -- Ham, bean, and noodle stew : escudella -- Portugal -- Sweet noodle pudding : aletria -- Mexico -- Noodle casserole : sopa seca -- Cowboy beef and noodle stew : puchero vaquero -- Tomato noodle soup : sopa de fideos -- Brazil -- Brazilian spaghetti and tuna salad : maccarão com atum -- spaghetti with chicken and hearts of palm : macarrão com molho de frango e palmito -- Peru -- chicken and noodle soup : caldo de gallina -- Pasta with green sauce : tallarines verdes -- Chile -- Beef and egg soup with fresh pasta : pancutras -- Appendix : finding and selecting ingredients.;Showcases the range of flavors and textures of noodles in a collection of over one hundred recipes from around the world, including Taiwanese squid and mushroom potage, Polish sweet noodle pudding, and Nepalese fried noodles.;Introduction -- Just what are noodles, anyway? -- Durum, semolina, and the history of wheat -- The first noodles : a bit of archaeology -- The basics -- Tools of the trade -- Fresh noodles -- Basic noodles -- Basic egg noodles -- Boiled and drained : cooking pasta the right way -- Soaked and drained : preparing rice noodles the right way -- Where the gluten lurks -- pt. I. American noodle -- The United States -- Amish-style chicken pot pie -- Hawaiian-style noodles in soup with Spam : saimin -- Baked macaroni and cheese -- Traditional macaroni salad -- Spaghetti bordelaise -- Chicken noodle soup -- Italian America -- Pasta primavera -- Poor man's pasta with vegetables -- Baked ziti -- Spaghetti and meat sauce American-style -- Pappardelle with tuna and tomato sauce -- spaghetti with anchovies and breadcrumbs : pasta ammuddicata -- Not-exactly-basic tomato sauce -- Spaghetti with caramelized onions -- Chinese America -- Chicken lo mein -- pt. II. Big noodle -- China -- Cold noodles with sesame paste -- Noodles with meat sauce : dan dan mian -- Cantonese stir-fried noodles with beef : chow mein -- Almost-instant fish ball noodle soup -- Bean thread noodles with ground pork : ants climb a tree -- Taiwan -- Squid and mushroom potage -- Beef noodle soup : hong shao niu rou mian -- Japan -- Japanese chicken broth -- Noodles in soy sauce broth : shoyu ramen -- Noodles with pork and miso : miso ramen -- Japanese buckwheat pasta : soba -- Dipping sauce for cold soba -- Simple Japanese noodles in broth -- Italy -- Basic tomato sauce -- Orecchiette with turnip greens : orecchiette con cime di rapa -- Pasta with capers, anchovies, and tomatoes : pasta alla puttanesca -- Buckwheat pasta with cabbage, potatoes, and cheese : pizzocheri della valtellina -- Spaghetti with cured port and eggs : spaghetti alla carbonara -- Pasta with pork and saffron : strozzapretti alla pastora -- Macaroni and bean soup : pasta e fagoli -- Spaghetti with pesto sauce : spaghetti al pesto -- Italian spaghetti with meat sauce : spaghetti bolognese -- Pasta with eggplant : pasta alla norma -- Ligurian macaroni, sausage, and tripe : maccheroni con la trippa -- Pasta with bottarga.



فهرست مطالب

Introduction --
Just what are noodles, anyway? --
Durum, semolina, and the history of wheat --
The first noodles : a bit of archaeology --
The basics --
Tools of the trade --
Fresh noodles --
Basic noodles --
Basic egg noodles --
Boiled and drained : cooking pasta the right way --
Soaked and drained : preparing rice noodles the right way --
Where the gluten lurks --
pt. I. American noodle --
The United States --
Amish-style chicken pot pie --
Hawaiian-style noodles in soup with Spam : saimin --
Baked macaroni and cheese --
Traditional macaroni salad --
Spaghetti bordelaise --
Chicken noodle soup --
Italian America --
Pasta primavera --
Poor man's pasta with vegetables --
Baked ziti --
Spaghetti and meat sauce American-style --
Pappardelle with tuna and tomato sauce --
spaghetti with anchovies and breadcrumbs : pasta ammuddicata --
Not-exactly-basic tomato sauce --
Spaghetti with caramelized onions --
Chinese America --
Chicken lo mein --
pt. II. Big noodle --
China --
Cold noodles with sesame paste --
Noodles with meat sauce : dan dan mian --
Cantonese stir-fried noodles with beef : chow mein --
Almost-instant fish ball noodle soup --
Bean thread noodles with ground pork : ants climb a tree --
Taiwan --
Squid and mushroom potage --
Beef noodle soup : hong shao niu rou mian --
Japan --
Japanese chicken broth --
Noodles in soy sauce broth : shoyu ramen --
Noodles with pork and miso : miso ramen --
Japanese buckwheat pasta : soba --
Dipping sauce for cold soba --
Simple Japanese noodles in broth --
Italy --
Basic tomato sauce --
Orecchiette with turnip greens : orecchiette con cime di rapa --
Pasta with capers, anchovies, and tomatoes : pasta alla puttanesca --
Buckwheat pasta with cabbage, potatoes, and cheese : pizzocheri della valtellina --
Spaghetti with cured port and eggs : spaghetti alla carbonara --
Pasta with pork and saffron : strozzapretti alla pastora --
Macaroni and bean soup : pasta e fagoli --
Spaghetti with pesto sauce : spaghetti al pesto --
Italian spaghetti with meat sauce : spaghetti bolognese --
Pasta with eggplant : pasta alla norma --
Ligurian macaroni, sausage, and tripe : maccheroni con la trippa --
Pasta with bottarga. pt. III. A world of noodles --
Korea --
Korean noodles --
Fried cellophane noodles : japchae --
Noodles with black bean sauce : jajang myun --
Spicy noodle soup : jjamppong --
Cold noodles with vegetables : bibim guksu --
The Philippines --
Fried rice noodles : pancit bihon --
Spaghetti with sliced hot dogs --
Vietnam --
Noodles in the morning --
Vietnamese beef noodle soup : pho --
Vietnamese noodle salad : bún chay --
Crispy fried egg noodles : mì xaò dòn --
Malaysia --
Fish in a spicy tamarind noodle soup : assam laksa --
Malaysian stir-fried flat noodles : char kway teow --
Cambodia --
Pork and rice noodle soup : ka tieu --
Thailand --
Fried rice noodles : pad thai --
Thai crispy rice noodles : mee krob --
Thai noodle salad : yum woonsen --
Singapore --
Fried curry noodles --
Myanmar (Burma) --
Chicken curry with noodles : panthe kaukswe --
Curried fish soup : mohinga --
Beef and noodle soup : khow suey --
Indonesia --
Fried egg noodles : mie goreng jawa --
Noodles in a seasoned broth : soto ayam --
Tibet --
Handmade noodles in broth : thenthuk --
Nepal --
Fried noodles : chow chow --
India --
Instant masala noodles --
Vegetarian hakka noodles --
Coconut rice noodles : sevai --
Noodles and ice cream shake : falooda --
Sri Lanka --
Tamil string hopper biryani : idiyappam biryani --
Pakistan --
Spicy spaghetti with meat sauce : keema khousa --
Afghanistan --
Spaghetti with meat sauce and beans : aush --
Uzbekistan --
Lamb, vegetable, and noodle stew : lagman --
Dried beef and noodles : norin --
Ukraine --
Noodle, bacon, and cottage cheese casserole : lokshyna, zapechena z syrom --
Turkey --
Noodles with arugula, walnuts, and yogurt : rokali eriste --
Noodles with mushrooms : mantarli eriste --
Syria --
Spaghetti with yogurt sauce : macarona bi laban --
Egypt --
Pasta with béchamel sauce : macarona bel bechamel --
Ethiopia --
Spiced spaghetti with tomato sauce --
South Africa --
Noodles boiled in milk : melksnysels --
Tunisia --
Tunisian spaghetti with meat sauce --
Albania --
Baked spaghetti and feta : pastitsio --
Poland --
Sweet noodle pudding : kugel --
Hungary --
Sautéed cabbage and noodles : haluska --
Noodles with walnuts : dios metelt --
Greece --
Greek-style spaghetti with meat sauce : makaronia me kima --
Belgium --
Beer-braised beef over noodles : carbonnade de boeuf --
Spain --
Spanish pasta with seafood : fideuá --
Penne with sausage and peppers : macarrones a la española --
Catalan-style noodles : tallarines a la catalana --
Andorra --
Ham, bean, and noodle stew : escudella --
Portugal --
Sweet noodle pudding : aletria --
Mexico --
Noodle casserole : sopa seca --
Cowboy beef and noodle stew : puchero vaquero --
Tomato noodle soup : sopa de fideos --
Brazil --
Brazilian spaghetti and tuna salad : maccarão com atum --
spaghetti with chicken and hearts of palm : macarrão com molho de frango e palmito --
Peru --
chicken and noodle soup : caldo de gallina --
Pasta with green sauce : tallarines verdes --
Chile --
Beef and egg soup with fresh pasta : pancutras --
Appendix : finding and selecting ingredients.




نظرات کاربران