دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Scicolone. Michele
سری:
ISBN (شابک) : 9780547744452, 0547744455
ناشر: Houghton Mifflin Harcourt
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 243
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 28 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آرام پز مدیترانه ای: آشپزی، مدیترانه ای، آشپزی برقی، آهسته، کتاب آشپزی
در صورت تبدیل فایل کتاب The Mediterranean slow cooker به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آرام پز مدیترانه ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مجموعه ای از دستور العمل های غذاهای مدیترانه ای را ارائه می دهد که می توانند در آهسته پز آماده شوند، با گزینه هایی برای سوپ، غذاهای گوشتی، ماکارونی، سبزیجات و دسرها، و توصیه هایی در مورد تکنیک و انتخاب دستگاه مناسب.؛ انتخاب آرام پز -- نکات و تکنیک ها -- ایمنی آرام پز -- انباری مدیترانه ای -- سوپ -- تخم مرغ -- غذاهای دریایی -- مرغ -- گوشت گاو و گوساله -- گوشت خوک و بره -- ماکارونی ، غلات و لوبیا -- سبزیجات -- دسر.
Presents a collection of recipes for Mediterranean meals that can be prepared in the slow cooker, with options for soups, meat dishes, pasta, vegetables, and desserts, and advice on technique and selecting the right device.;Choosing a slow cooker -- Tips and techniques -- Slow cooker safety -- Mediterranean pantry -- Soups -- Eggs -- Seafood -- Poultry -- Beef and veal -- Pork and lamb -- Pasta, grains and beans -- Vegetables -- Desserts.
Choosing a slow cooker --
Tips and techniques --
Slow cooker safety --
Mediterranean pantry --
Soups --
Eggs --
Seafood --
Poultry --
Beef and veal --
Pork and lamb --
Pasta, grains and beans --
Vegetables --
Desserts.