ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Chicano Eats: Recipes from My Mexican-American Kitchen

دانلود کتاب Chicano Eats: Recipes from My Mexico-American Kitchen

Chicano Eats: Recipes from My Mexican-American Kitchen

مشخصات کتاب

Chicano Eats: Recipes from My Mexican-American Kitchen

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780062917386, 9780062917379 
ناشر: HarperCollins 
سال نشر: 2020 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 223 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Chicano Eats: Recipes from My Mexican-American Kitchen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Chicano Eats: Recipes from My Mexico-American Kitchen نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Chicano Eats: Recipes from My Mexico-American Kitchen

خالق وبلاگ محبوب Chicano Eats و برنده جایزه Saveur Best Voice People's Choice Award ما را به یک تور خوشمزه در میان طعم ها و غذاهای متنوع غذاهای چیکانو می برد - غذای مکزیکی با حساسیت مهاجر که به طور یکپارچه بین ژانرهای مکزیکی و آمریکایی در هم تنیده شده است. فرهنگ ها استبان کاستیلو در سانتا آنا، کالیفرنیا بزرگ شد، جایی که بیش از سه چهارم جمعیت آن لاتین تبار هستند. از آنجایی که غذای مکزیکی پایه و اساس دوران کودکی او بود، از دیدن دستور العمل هایی برای غذاها در وبلاگ های غذایی محبوب که چیزی جز غذاهای سنتی بود که او بزرگ شده بود، شگفت زده شد. او الهام گرفت تا وبلاگ Chicano Eats را ایجاد کند تا عشق خود را به طراحی، آشپزی و فرهنگ به نمایش بگذارد و فضایی برای شنیدن صداها، دستور العمل ها و داستان های لاتین اصیل فراهم کند. Chicano Eats بر اساس وبلاگ او، یک کتاب آشپزی دوفرهنگی است که شامل 85 دستور غذای سنتی و ترکیبی مکزیکی است که دیدن آنها بسیار زیبا و عالی برای خوردن است. آشپزی چیکانو غذای مکزیکی است که توسط چیکانوها (آمریکایی‌های مکزیکی) ساخته می‌شود که توسط جوامع ایالات متحده که در آن بزرگ شده‌اند شکل گرفته است. این غذای مکزیکی است که مرزها را به دو نیم می‌کند و از گروهی از مواد سنتی مانند چیلی، لوبیا، تورتیلا، ذرت و گوجه فرنگی و تکنیک‌هایی استفاده می‌کند و در عین حال شجاعانه بسیاری از پیچش‌های جدید هیجان‌انگیز، مواد اولیه محلی و تأثیرات فرهنگ‌ها و مناطق دیگر در ایالات متحده را در خود جای می‌دهد. . Chicano Eats با دستور العمل های آسان و خوش طعمی پر شده است مانند: Chicken con Chochoyotes (کوچویوت های مرغ و ذرت ماسا) Mac و Queso Fundido Birria (خورش گاو با آبگوشت Guajillo Chile) نارگیل برشته شده Horchata Chorizo-Spiced کدو حلوایی Tacos Birspiraday Cacol (Champurspirado Chocol) با نوشیدنی مکزیکی ساخته شده با شیر و شکلات و غلیظ شده با ذرت ماسا) Cherry Lime Chia Agua Fresca همراه با بیش از 100 عکس روشن و مدرن، Chicano Eats دیگ ذوبی از دستور العمل های خوشمزه و نوستالژیک است، ترکیبی واقعی از فرهنگ ها از طریق غذا که طعم خانه را برای لاتین تبارها ارائه می دهد و طعم ها و مواد تشکیل دهنده آشنا را به روشی کاملاً متفاوت و اصلی برای آمریکایی ها از تمام میراث های قومی معرفی می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The creator of the popular Chicano Eats blog and winner of the Saveur Best New Voice People’s Choice Award takes us on a delicious tour through the diverse flavors and foods of Chicano cuisine—Mexican food with an immigrant sensibility that weaves seamlessly between Mexican and American genres and cultures. Esteban Castillo grew up in Santa Ana, California, where more than three-quarters of the population is Latino. Because Mexican food was the foundation of his childhood, he was surprised to see recipes for dishes on popular food blogs that were anything but the traditional meals he grew up eating. He was inspired to create the blog, Chicano Eats, to showcase his love for design, cooking, and culture and provide a space for authentic Latino voices, recipes, and stories to be heard. Building on his blog, Chicano Eats is a bicultural cookbook that includes 85 traditional and fusion Mexican recipes as gorgeous to look at as they are sublime to eat. Chicano cuisine is Mexican food made by Chicanos (Mexican Americans) that has been shaped by the communities in the U.S. where they grew up. It is Mexican food that bisects borders and uses a group of traditional ingredients—chiles, beans, tortillas, corn, and tomatillos—and techniques while boldly incorporating many exciting new twists, local ingredients, and influences from other cultures and regions in the United States. Chicano Eats is packed with easy, flavorful recipes such as: Chicken con Chochoyotes (Chicken and Corn Masa Dumplings) Mac and Queso Fundido Birria (Beef Stew with a Guajillo Chile Broth) Toasted Coconut Horchata Chorizo-Spiced Squash Tacos Champurrado Chocolate Birthday Cake (Inspired by the Mexican drink made with milk and chocolate and thickened with corn masa) Cherry Lime Chia Agua Fresca Accompanied by more than 100 bright, modern photographs, Chicano Eats is a melting pot of delicious and nostalgic recipes, a literal blending of cultures through food that offer a taste of home for Latinos and introduces familiar flavors and ingredients in a completely different and original way for Americans of all ethnic heritages.





نظرات کاربران