دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Fazzri. Andrea
سری:
ISBN (شابک) : 2017024763, 9780399579134
ناشر:
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 304
[503]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 183 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Tokyo New Wave: 31 Chefs Defining Japan's Next Generation, with Recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب موج جدید توکیو: 31 سرآشپز نسل بعدی ژاپن را با دستور پخت تعریف می کنند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برنده جایزه جیمز ریش • با نمایش استعدادهای جدید در صحنه غذایی پر جنب و جوش توکیو، آندریا فزاری 31 سرآشپز را معرفی می کند که در حال شکل دادن به آینده یکی از پویاترین شهرهای جهان هستند. در یک مجموعه لوکس پر از پرتره ها، مصاحبه ها و دستور العمل ها، نویسنده و عکاس آندره فازاری به بررسی چشم انداز در حال تغییر غذا در توکیو، ژاپن می پردازد. نسل جوان و کاریزماتیک در حال تعریف مجدد معنای سرآشپز بودن در این شهر غذای مشهور است. این سرآشپزها که به روی جهان و تأثیرات آن باز هستند، بیشتر از پیشینیان خود سفر کرده اند، در خارج از کشور زندگی کرده اند، به زبان های دیگر صحبت می کنند و رسانه های اجتماعی را در آغوش می گیرند. با این حال، آنها هنوز به طور مشخص ژاپنی باقی می مانند، تحت تاثیر سبک، سنت، و ترور که آنها به طور جدایی ناپذیری با آنها مرتبط هستند. این ترکیب قدیم و جدید در موج جدید توکیو، یک کتاب آشپزی حملونقل و راهنمای سفر با صندلی راحتی به نمایش گذاشته شده است که این لحظه را در غذاهای ژاپنی به تصویر میکشد و آن را برای مخاطبان باهوش جهانی به ارمغان میآورد.
JAMES BEARD AWARD WINNER • Showcasing the new talent of Tokyo's vibrant food scene, Andrea Fazzari profiles 31 chefs who are shaping the future of one of the world's most dynamic cities. In a luxe collection filled with portraits, interviews, and recipes, author and photographer Andrea Fazzari explores the changing landscape of food in Tokyo, Japan. A young and charismatic generation is redefining what it means to be a chef in this celebrated food city. Open to the world and its influences, these chefs have traveled more than their predecessors, have lived abroad, speak other languages, and embrace social media. Yet they still remain distinctly Japanese, influenced by a style, tradition, and terroir to which they are inextricably linked. This combination of the old and the new is on display in Tokyo New Wave, a transporting cookbook and armchair travel guide that captures this moment in Japanese cuisine and brings it to a savvy global audience.