ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Chicago Food Encyclopedia

دانلود کتاب دایره المعارف غذایی شیکاگو

The Chicago Food Encyclopedia

مشخصات کتاب

The Chicago Food Encyclopedia

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری: Heartland Foodways 
ISBN (شابک) : 0252087240, 9780252087240 
ناشر: University of Illinois Press 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 341 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 25 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب The Chicago Food Encyclopedia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دایره المعارف غذایی شیکاگو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دایره المعارف غذایی شیکاگو


دایره المعارف غذای شیکاگو پرتره ای دور از دسترس از بهشت ​​آشپزی آمریکایی است. صدها ورودی همه رستوران داران رویا، سوپراستارهای میشلن، مکان های محبوب و شرکت های غذایی امروز و دیروز را ارائه می دهند. بیش از 100 تصویر مجلل شامل 30 عکس تمام رنگی است که خوانندگان را به اتاق‌های غذاخوری و غرفه‌های غذا در سراسر شهر می‌برد. در سرتاسر، فهرستی از نویسندگان، محققان و کارشناسان صنعت، به تاریخچه غذایی گسترده - و هنوز در حال گسترش - که نه تنها به ساخت شیکاگو کمک کرد، بلکه یک کشور در حال رشد را تغذیه کرد، ادای احترام می کند. پیتزا. آلینا. ریگلی اسپیرمینت. غذای روح. ریک بیلس هات داگ. کره تاون. اورست همگی A-Z سرو می‌شوند و همه بخشی از مرجع نهایی شیکاگو و غذای آن هستند.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The Chicago Food Encyclopedia is a far-ranging portrait of an American culinary paradise. Hundreds of entries deliver all of the visionary restauranteurs, Michelin superstars, beloved haunts, and food companies of today and yesterday. More than 100 sumptuous images include thirty full-color photographs that transport readers to dining rooms and food stands across the city. Throughout, a roster of writers, scholars, and industry experts pays tribute to an expansive--and still expanding--food history that not only helped build Chicago but fed a growing nation. Pizza. Alinea. Wrigley Spearmint. Soul food. Rick Bayless. Hot Dogs. Koreatown. Everest. All served up A-Z, and all part of the ultimate reference on Chicago and its food.


فهرست مطالب

Cover
Title Page
Contents
Foreward
Preface
Acknowledgments
Introduction
Encyclopedia Entries
	A
	B
	C
	D
	E
	F
	G
	H
	I
	J
	K
	L
	M
	N
	O
	P
	Q
	R
	S
	T
	U
	V
	W
	Z
Appendix A: Period Kitchen, Dining Room, Pantry, and Recipes Resources
Appendix B: U.S. Prices and Salaries, 1890-2015
Selected Bibliography
Contributors
Index




نظرات کاربران