ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutritionism: The Science and Politics of Dietary Advice

دانلود کتاب تغذیه گرایی: علم و سیاست توصیه های غذایی

Nutritionism: The Science and Politics of Dietary Advice

مشخصات کتاب

Nutritionism: The Science and Politics of Dietary Advice

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History 
ISBN (شابک) : 0231156561, 9780231156561 
ناشر: Columbia University Press 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 650 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutritionism: The Science and Politics of Dietary Advice به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه گرایی: علم و سیاست توصیه های غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه گرایی: علم و سیاست توصیه های غذایی

مفهوم تغذیه گرایی گیورگی اسکرینیس که توسط مایکل پولان در پرفروش‌ترین در دفاع از غذا محبوبیت یافت، به درک تقلیل‌آمیز مواد مغذی به عنوان شاخص‌های کلیدی غذای سالم اشاره دارد - رویکردی که غالب بوده است. علوم تغذیه، توصیه های غذایی، و بازاریابی مواد غذایی. اسکرینیس استدلال می کند که این ایدئولوژی درک ما از کیفیت غذا را محدود و در برخی موارد تحریف کرده است، به طوری که حتی غذاهای بسیار فرآوری شده ممکن است بسته به محتوای مواد مغذی "خوب" یا "بد" آنها، سالم تلقی شوند. بررسی بحث کره در مقابل مارگارین، نبرد بین رژیم‌های کم‌چرب، کم کربوهیدرات، و سایر رژیم‌های کاهش وزن، و ترویج استراتژیک صنایع غذایی از غذاهای تقویت‌شده از نظر تغذیه، عوامل علمی، اجتماعی و اقتصادی را نشان می‌دهد که شیفتگی مدرن ما را هدایت می‌کنند. با تغذیه.

Scrinis از اواخر قرن نوزدهم یک چارچوب و اصطلاحات اصلی را برای تجزیه و تحلیل ویژگی ها و پیامدهای تغذیه گرایی ایجاد کرد. او با عصر کمی سازی شروع می کند، که در آن ایده مواد مغذی محافظ، کاهش کالری و اثرات درمانی ویتامین ها شکل گرفت. او عصر تغذیه گرایی خوب و بد را دنبال می کند که دستورالعمل های تغذیه ای را تعیین می کند و پارامترهای مواد مغذی ناسالم را تعریف می کند. و با عصر کنونی تغذیه گرایی عملکردی ما به پایان می رسد، که در آن تمرکز به مواد مغذی هدفمند، سوپر غذاها و رژیم های غذایی مطلوب تغییر کرده است. تحقیقات اسکرینیس بر نقش حیاتی علم تغذیه و توصیه های غذایی در شکل دادن به رابطه ما با غذا و بدن و در افزایش اضطراب های تغذیه ای ما تاکید می کند. او در نهایت نشان می دهد که چگونه تغذیه گرایی خواسته ها و نیازهای درک شده مصرف کنندگان را با منافع تجاری تولید کنندگان مواد غذایی و شرکت ها هماهنگ کرده است. Scrinis همچنین یک پارادایم جایگزین برای ارزیابی سلامت غذاها ارائه می دهد - پارادایم کیفیت غذا - که به کیفیت تولید و فرآوری غذا، دانش فرهنگی-سنتی و تجربه حسی-عملی امتیاز می دهد و اشکال کمتر کاهشی تحقیقات تغذیه و توصیه های غذایی را ترویج می کند. .


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Popularized by Michael Pollan in his best-selling In Defense of Food, Gyorgy Scrinis's concept of nutritionism refers to the reductive understanding of nutrients as the key indicators of healthy food -- an approach that has dominated nutrition science, dietary advice, and food marketing. Scrinis argues this ideology has narrowed and in some cases distorted our appreciation of food quality, such that even highly processed foods may be perceived as healthful depending on their content of "good" or "bad" nutrients. Investigating the butter versus margarine debate, the battle between low-fat, low-carb, and other weight-loss diets, and the food industry's strategic promotion of nutritionally enhanced foods, Scrinis reveals the scientific, social, and economic factors driving our modern fascination with nutrition.

Scrinis develops an original framework and terminology for analyzing the characteristics and consequences of nutritionism since the late nineteenth century. He begins with the era of quantification, in which the idea of protective nutrients, caloric reductionism, and vitamins' curative effects took shape. He follows with the era of good and bad nutritionism, which set nutricentric dietary guidelines and defined the parameters of unhealthy nutrients; and concludes with our current era of functional nutritionism, in which the focus has shifted to targeted nutrients, superfoods, and optimal diets. Scrinis's research underscores the critical role of nutrition science and dietary advice in shaping our relationship to food and our bodies and in heightening our nutritional anxieties. He ultimately shows how nutritionism has aligned the demands and perceived needs of consumers with the commercial interests of food manufacturers and corporations. Scrinis also offers an alternative paradigm for assessing the healthfulness of foods -- the food quality paradigm -- that privileges food production and processing quality, cultural-traditional knowledge, and sensual-practical experience, and promotes less reductive forms of nutrition research and dietary advice.



فهرست مطالب

List of Abbreviations 1. A Clash of Nutritional Ideologies 2. The Nutritionism Paradigm: Reductive Approaches to Nutrients 3. The Era of Quantifying Nutritionism: Protective Nutrients 4. The Era of Good- and-Bad Nutritionism: Bad Nutrients and Nutricentric Dietary Guidelines 5. The Macronutrient Diet Wars: From the Low-Fat Campaign to Low-Calorie 6. Margarine, Butter, and the Trans-Fats Fiasco 7. The Era of Functional Nutritionism: Functional Nutrients 8. Functional Foods: Nutritional Engineering 9. The Food Quality Paradigm: Alternative Approaches to Food and the Body 10. After Nutritionism Acknowledgments Appendix: The Nutritionism and Food Quality Lexicon Notes Index




نظرات کاربران