ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Handbook of Banana Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition: Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition

دانلود کتاب راهنمای تولید موز، علوم پس از برداشت، فناوری فرآوری و تغذیه: تولید، علوم پس از برداشت، فناوری پردازش و تغذیه

Handbook of Banana Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition: Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition

مشخصات کتاب

Handbook of Banana Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition: Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition

ویرایش: [1 ed.] 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1119528232, 9781119528234 
ناشر: Wiley 
سال نشر: 2020 
تعداد صفحات: 296
[285] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Handbook of Banana Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition: Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای تولید موز، علوم پس از برداشت، فناوری فرآوری و تغذیه: تولید، علوم پس از برداشت، فناوری پردازش و تغذیه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای تولید موز، علوم پس از برداشت، فناوری فرآوری و تغذیه: تولید، علوم پس از برداشت، فناوری پردازش و تغذیه



یک راهنمای جامع که زنجیرۀ ارزش کامل موز – از تولید تا مصرف را پوشش می‌دهد 

موز چهارمین محصول عمده میوه در جهان است. این کتابچه راهنمای مهم جدید با ارائه یک نمای کلی منحصر به فرد و عمیق از کل زنجیره ارزش میوه، روند پیشرفت آن را از تولید تا برداشت، پس از برداشت، فرآوری و مصرف نشان می‌دهد. به‌روزترین داده‌ها و بهترین روش‌ها برای ارائه دستورالعمل‌هایی در مورد فناوری‌های نوآورانه ذخیره‌سازی، پردازش و بسته‌بندی، و همچنین رویکردهای تازه‌ای برای مدیریت کیفیت و استفاده ارزش افزوده از محصولات جانبی موز، توضیح داده شده‌اند. به‌علاوه، این کتاب فیزیولوژی، اهمیت تغذیه‌ای، بیماری‌ها و آفات احتمالی موز را بررسی می‌کند. این کتاب همچنین   

ویرایش شده توسط متخصصان برجسته در زمینه علوم غذایی، این متن ضروری است: 

  • بررسی جدید از چهارمین در جهان ارائه می‌کند. محصول اصلی میوه
  • کل زنجیره ارزش میوه را پوشش می دهد  
  • فصل اختصاصی ترکیبات زیست فعال و فیتوشیمیایی موجود در موز و پتانسیل فرآوری محصولات جانبی را ارائه می دهد 
  • Givesinsight محتوای آنتی اکسیدانی موز و سایر خواص تغذیه ای
  • تشخیص و توضیح اثرات و اثرات احتمالی ترکیبات زیست فعال و فیتوشیمیایی

راهنمای تولید موز، علوم پس از برداشت، فرآوری فناوری، و تغذیه گسترده‌ترین نمای کلی از موز موجود در حال حاضر را ارائه می‌دهد. این از متخصصان صنعت غذا و متخصص در فرآوری میوه، بسته بندی و تولید محصولات مبتنی بر موز خواهد بود. این کتاب همچنین یک منبع عالی برای کسانی است که در حال مطالعه یا تحقیق در زمینه فناوری مواد غذایی، علوم غذایی، مهندسی مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی، تغذیه کاربردی، بیوتکنولوژی و غیره هستند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A comprehensive guide that covers the banana’s full value chain – from production to consumption  

The banana is the world’s fourth major fruit crop. Offering a unique and in-depth overview of the fruit’s entire value chain, this important new handbook charts its progression from production through to harvest, postharvest, processing, and consumption. The most up-to-date data and best practices are drawn together to present guidelines on innovative storage, processing, and packaging technologies, while fresh approaches to quality management and the value-added utilization of banana byproducts are also explained. Additionally, the book examines the banana’s physiology, nutritional significance, and potential diseases and pests. The book also   

Edited by noted experts in the field of food science, this essential text:  

  • Provides a new examination of the world’s fourth major fruit crop  
  • Covers the fruit’s entire value chain  
  • Offers dedicated chapters on bioactive and phytochemical compounds found in bananas and the potential of processing byproducts  
  • Gives insight into bananas’ antioxidant content and other nutritional properties  
  • Identifies and explains present and possible effects of bioactive and phytochemical compounds 

Handbook of Banana Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition offers the most far-reaching overview of the banana currently available. It will be of great benefit to food industry professionals specializing in fruit processing, packaging, and manufacturing banana-based products. The book is also an excellent resource for those studying or researching food technology, food science, food engineering, food packaging, applied nutrition,  biotechnology, and more.  





نظرات کاربران