ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Tasting the Past: Recipes from George III to Victoria

دانلود کتاب مزه کردن گذشته: دستور العمل هایی از جورج سوم تا ویکتوریا

Tasting the Past: Recipes from George III to Victoria

مشخصات کتاب

Tasting the Past: Recipes from George III to Victoria

ویرایش: Second Edition,New 
نویسندگان:   
سری: Tasting the Past 
ISBN (شابک) : 0750992239, 9780750992237 
ناشر: The History Press 
سال نشر: 2020 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Tasting the Past: Recipes from George III to Victoria به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مزه کردن گذشته: دستور العمل هایی از جورج سوم تا ویکتوریا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مزه کردن گذشته: دستور العمل هایی از جورج سوم تا ویکتوریا


تأثیرات فراوان گذشته بر رژیم غذایی امروز ما، تعریف مفهوم "غذای بریتانیایی" را بسیار سخت کرده است. سلت‌ها، رومی‌ها، ساکسون‌ها، وایکینگ‌ها و نورمن‌ها همگی مواد اولیه را سر میز آوردند، و به این ترتیب جنگ‌های صلیبی انواع ادویه‌ها را پخش کردند. گرجی‌ها از سطح جدیدی از افراط و تفریط لذت بردند و البته جنگ‌های جهانی همه را مجبور به چالش درست کردن وعده‌های غذایی از مقدار بسیار کم کرد. دوره پس از جنگ، غذاهای مناسب و مسائل بهداشتی را به ارمغان آورد که اکنون به طور گسترده احساس می شود. این اولین مطالعه درباره تاریخچه غنی غذای بریتانیا، مدهای آن و مدهای آن است که با کتاب آشپزی عملی بیش از 200 دستور غذا از هر عصر برای استفاده امروز ترکیب می شود. پیشنهادات شامل ایده های باربیکیو ساحلی خوشمزه از زمان سلتیک ها، یک خورش عدس دلچسب ارتش روم، و ایده هایی برای جشن های جشن از هر دوره است.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The many influences of the past on our diet today make the concept of "British food" very hard to define. The Celts, Romans, Saxons, Vikings, and Normans all brought ingredients to the table, as it were, and onwards the Crusades spread all manner of spices. The Georgians enjoyed a new level of excess, and then of course the world wars forced everyone into the challenge of making meals from very little. The post-war period brought convenience foods, and health issues which are being felt widely now. This is the first study of the rich history of British food, its fads and its fashions to be combined with a practical cookbook of over 200 recipes from each age for use today. Offerings include tasty beach BBQ ideas from Celtic times, a hearty Roman Army lentil stew, and ideas for festive feasts from every period.




نظرات کاربران