دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: پخت و پز ویرایش: نویسندگان: Caroline Bretherton (editor-in-chief) سری: ISBN (شابک) : 1405362650, 9781405362658 ناشر: DK Publishing سال نشر: 2011 تعداد صفحات: 354 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 68 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Allotment Cookbook Through the Year به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی تخصیص در طول سال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
200 دستور العمل ساده با استفاده از محصولات طرح شما کتاب آشپزی Allotment Through the Year کتاب دستور العمل برای باغبانانی است که می خواهند بدانند چگونه غذاهای فصلی خوشمزه بپزند تا از محصولات خانگی خود نهایت استفاده را ببرند. با بیش از 200 دستور غذا برای محصولات محبوب مانند سیب، انواع توت ها و گیاهان، این مجموعه با ایده های تخیلی و الهام بخش برای تبدیل محصول شما به وعده های غذایی سالم و تازه است. از جمله تکنیکها و توصیههای متخصص برای کمک به برداشت، حفظ و آمادهسازی محصولات خود با موفقیت، این بهترین همراه آشپزخانه سبزیکاران است.
200 simple recipes using the produce from your plot The Allotment Cookbook Through the Year is the recipe book for those gardeners that would like to know how to cook delicious seasonal dishes to help make the most of their home-grown produce. Featuring over 200 recipes for popular crops such as apples, berries and herbs, this is packed with imaginative and inspiring ideas to turn your produce into healthy, fresh meals. Including techniques and expert advice to help you harvest, preserve and prepare your crops successfully, this is the perfect veg-grower's kitchen companion.
Contents 5 Introduction 6 SPRING 10 Asparagus 12 Peas 20 Broad beans 26 Chard 29 Cauliflowers 32 Preserve vegetables in oil 38 Spinach 40 Lettuce 47 Rocket 53 Radishes 57 Rhubarb 60 SUMMER 66 French beans 68 Freeze vegetables 76 Runner beans 78 Globe artichokes 80 Tomatoes 82 Dry vegetables 92 Peppers 94 Chilli peppers 99 Aubergines 103 Okra 107 Cucumbers 110 Make freezer pickles 114 Make cold pickles 116 Courgettes 118 Sweetcorn 124 Make relish 128 Fennel 130 Potatoes 132 Store under soil 140 Herbs 142 Freeze herbs 148 Dry herbs 160 Gooseberries 166 Strawberries 169 Make freezer jam 176 Raspberries 178 Make fruit jam 186 Blackberries 188 Blueberries 191 Freeze fruit 194 Blackcurrants 196 Redcurrants 201 Melons 204 Cherries 207 Bottle fruit in alcohol 210 Peaches 212 Apricots 217 Make conserves 220 AUTUMN 222 Pumpkins and squashes 224 Onions 238 Shallots 243 Garlic 246 Store onions, garlic, and shallots 248 Kohl rabi 250 Celery 252 Beetroots 256 Store crops naturally 262 Carrots 264 Store root crops in boxes 268 Sweet potatoes 270 Cranberries 274 Grapes 277 Make jelly 280 Apples 282 Oven-dry fruits 288 Pears 290 Quinces 294 Plums 298 Make chutney 302 Figs 304 WINTER 306 Broccoli 308 Brussels sprouts 314 Oriental greens 316 Kale 321 Cabbages 324 Salt vegetables 330 Leeks 332 Chicory 334 Celeriac 336 Jerusalem artichokes 340 Swedes 343 Turnips 344 Parsnips 345 Index 348 Acknowledgements 352