ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Allotment Cookbook Through the Year

دانلود کتاب کتاب آشپزی تخصیص در طول سال

The Allotment Cookbook Through the Year

مشخصات کتاب

The Allotment Cookbook Through the Year

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1405362650, 9781405362658 
ناشر: DK Publishing 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 354 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 68 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب The Allotment Cookbook Through the Year به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی تخصیص در طول سال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی تخصیص در طول سال

200 دستور العمل ساده با استفاده از محصولات طرح شما کتاب آشپزی Allotment Through the Year کتاب دستور العمل برای باغبانانی است که می خواهند بدانند چگونه غذاهای فصلی خوشمزه بپزند تا از محصولات خانگی خود نهایت استفاده را ببرند. با بیش از 200 دستور غذا برای محصولات محبوب مانند سیب، انواع توت ها و گیاهان، این مجموعه با ایده های تخیلی و الهام بخش برای تبدیل محصول شما به وعده های غذایی سالم و تازه است. از جمله تکنیک‌ها و توصیه‌های متخصص برای کمک به برداشت، حفظ و آماده‌سازی محصولات خود با موفقیت، این بهترین همراه آشپزخانه سبزی‌کاران است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

200 simple recipes using the produce from your plot The Allotment Cookbook Through the Year is the recipe book for those gardeners that would like to know how to cook delicious seasonal dishes to help make the most of their home-grown produce. Featuring over 200 recipes for popular crops such as apples, berries and herbs, this is packed with imaginative and inspiring ideas to turn your produce into healthy, fresh meals. Including techniques and expert advice to help you harvest, preserve and prepare your crops successfully, this is the perfect veg-grower's kitchen companion.



فهرست مطالب

Contents 5
Introduction 6
SPRING 10
Asparagus 12
Peas 20
Broad beans 26
Chard 29
Cauliflowers 32
Preserve vegetables in oil 38
Spinach 40
Lettuce 47
Rocket 53
Radishes 57
Rhubarb 60
SUMMER 66
French beans 68
Freeze vegetables 76
Runner beans 78
Globe artichokes 80
Tomatoes 82
Dry vegetables 92
Peppers 94
Chilli peppers 99
Aubergines 103
Okra 107
Cucumbers 110
Make freezer pickles 114
Make cold pickles 116
Courgettes 118
Sweetcorn 124
Make relish 128
Fennel 130
Potatoes 132
Store under soil 140
Herbs 142
Freeze herbs 148
Dry herbs 160
Gooseberries 166
Strawberries 169
Make freezer jam 176
Raspberries 178
Make fruit jam 186
Blackberries 188
Blueberries 191
Freeze fruit 194
Blackcurrants 196
Redcurrants 201
Melons 204
Cherries 207
Bottle fruit in alcohol 210
Peaches 212
Apricots 217
Make conserves 220
AUTUMN 222
Pumpkins and squashes 224
Onions 238
Shallots 243
Garlic 246
Store onions, garlic, and shallots 248
Kohl rabi 250
Celery 252
Beetroots 256
Store crops naturally 262
Carrots 264
Store root crops in boxes 268
Sweet potatoes 270
Cranberries 274
Grapes 277
Make jelly 280
Apples 282
Oven-dry fruits 288
Pears 290
Quinces 294
Plums 298
Make chutney 302
Figs 304
WINTER 306
Broccoli 308
Brussels sprouts 314
Oriental greens 316
Kale 321
Cabbages 324
Salt vegetables 330
Leeks 332
Chicory 334
Celeriac 336
Jerusalem artichokes 340
Swedes 343
Turnips 344
Parsnips 345
Index 348
Acknowledgements 352




نظرات کاربران