ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pasta Reinvented

دانلود کتاب پاستا دوباره اختراع شد

Pasta Reinvented

مشخصات کتاب

Pasta Reinvented

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780241319024, 9780241348703 
ناشر: DK Publishing 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 31 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Pasta Reinvented به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پاستا دوباره اختراع شد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پاستا دوباره اختراع شد



تنها کتاب آشپزی ماکارونی و نودل که بر جایگزین‌های سالم برای ماکارونی مبتنی بر گندم و اغلب بدون گلوتن تمرکز دارد و دستور العمل‌هایی برای تهیه خمیر ماکارونی از ابتدا و همچنین سس‌ها و غذاهایی برای لذت بردن ارائه می‌دهد.

دنیایی فراتر از ماکارونی سنتی مبتنی بر گندم را کشف کنید و از پاستاهای جایگزین حاوی مواد مغذی که از انواع غلات، لوبیا، آجیل و محصولات مارپیچی تهیه شده اند لذت ببرید با Pasta Reinvented. غذاهایی را آماده کنید که طعم ماکارونی نخودچی، پاپاردل آرد بادام یا نودل شیراتاکی شما را برجسته کند – نه پنهان کند. بیاموزید که چگونه خمیرهای ماکارونی تهیه شده از آردهای جایگزین را خودتان بسازید و شکل دهید، یا آماده بخرید، سپس از طعم‌های منحصر به فرد آن‌ها با دستور العمل‌هایی برای جفت‌های طعم جدید و جالب استفاده کنید. هشتاد دستور غذای حاوی پروتئین و فیبر - بسیاری از غذاهای بدون گلوتن و گیاهی - به شما نسل جدیدی از غذاها را ارائه می دهند که با آخرین تکامل ماکارونی و نودل همراه شوید.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The only pasta and noodle cookbook focused on healthy alternatives to wheat-based pasta-often gluten-free-and offering recipes for making pasta doughs from scratch, as well as sauces and dishes to enjoy.

Discover a world beyond traditional wheat-based pasta, and enjoy nutrient-packed alternative pastas made from a variety of grains, beans, nuts, and spiralized produce with Pasta Reinvented. Prepare dishes that will highlight-not hide-the flavors of your chickpea pasta, almond flour pappardelle, or shirataki noodles. Learn how to make and shape your own pasta doughs made from alternative flours, or buy ready-made, then exploit their unique flavours with recipes for interesting new taste pairings. Eighty protein- and fiber-packed recipes-many gluten free and vegetarian-offer you a new generation of dishes to go with the latest evolution of pasta and noodles.





نظرات کاربران