ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lateral Cooking

دانلود کتاب پخت و پز جانبی

Lateral Cooking

مشخصات کتاب

Lateral Cooking

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781408856895, 1408856891 
ناشر: Bloomsbury Publishing 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 27 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب پخت و پز جانبی: آشپزی، کتاب آشپزی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Lateral Cooking به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پخت و پز جانبی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پخت و پز جانبی

"یک کتاب پیشگامانه، طراحی شده برای کمک به آشپزهای خلاق برای توسعه دستور العمل های خود، از نویسنده پرفروش The Flavor Thesaurus. Lateral Cooking، به یک معنا، "روش" همراه با سلف پرفروش خود، The Flavor Thesaurus - و این کتاب به همان اندازه مفید، سازماندهی شده و خواندن لذت بخش است. این کتاب به 12 فصل تقسیم شده است که هر فصل یک دسته بندی اصلی آشپزی مانند "نان"، "سس" یا "کاسترد" را در بر می گیرد. دستور العمل های هر فصل سپس در یک پیوستار، انتقال از یک دستور غذا به دستور دیگر به طور کلی به یک یا دو تغییر در روش یا مواد اولیه منجر می‌شود. یعنی یک غذا به دیگری منتهی می‌شود: به عنوان مثال، زمانی که نان‌های مسطح را تهیه کردید، سپس همسایه آن ظروف روی پیوسته (کراکر، نان نوشابه، اسکون) ساده ترین و بصری ترین تنظیم را شامل می شوند.\"-- ارائه شده توسط ناشر.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"A ground-breaking book, designed to help creative cooks develop their own recipes, from the bestselling author of The Flavour Thesaurus. Lateral Cooking is, in a sense, the `method' companion to its bestselling predecessor, The Flavour Thesaurus - and is just as useful, ingeniously organised and enjoyable to read. The book is divided into 12 chapters, each covering a basic culinary category, such as `Bread', `Sauces' or `Custard'. The recipes in each chapter are then arranged on a continuum, the transition from one recipe to another generally amounting to a tweak or two in the method or ingredients. Which is to say, one dish leads to another: once you've got the hang of flatbreads, for instance, then its neighbouring dishes on the continuum (crackers, soda bread, scones) will involve the easiest and most intuitive adjustment."--Provided by publisher.





نظرات کاربران