ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Rick Stein's Seafood Lovers' Guide

دانلود کتاب راهنمای عاشقان غذاهای دریایی ریک استاین

Rick Stein's Seafood Lovers' Guide

مشخصات کتاب

Rick Stein's Seafood Lovers' Guide

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781446415436 
ناشر: Ebury Publishing 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 230 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 60,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Rick Stein's Seafood Lovers' Guide به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب راهنمای عاشقان غذاهای دریایی ریک استاین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب راهنمای عاشقان غذاهای دریایی ریک استاین

ریک (و سگ معتمدش چالکی) غذاهای دریایی عالی و غذاهای لذیذ کوچک را در میان مصب جزر و مد، سواحل زونا و سواحل صخره‌ای بریتانیا کشف می‌کنند. ریک از سواحل تاریک سافولک سفر می‌کند، جایی که ماهیگیران ماهی ماهی صید ماهی زنده را به آب‌های وحشی و زلال دریاچه‌های اسکاتلند می‌تراشند و داستان‌های فراوان و دستور العمل‌های رنگارنگ و تخیلی را به ارمغان می‌آورند. این کتاب از نظر جغرافیایی سازماندهی شده است و هر فصل یکی از مناطقی را که در مجموعه بی بی سی ارائه شده است، پوشش می دهد. ریک سنت های ماهی گیری و ماهی خواری هر منطقه و همچنین جزئیات زندگی محلی، افسانه ها و ادبیات را شرح می دهد. او غذاهای لذیذ محلی را مشخص می کند و شش تا هشت دستور غذای ماهی و غذاهای دریایی را در هر فصل شامل می شود. هر فصل با عکس‌های خیره‌کننده از غذا و مناظر به تصویر کشیده شده است و با یک نقشه منطقه و راهنمای مجموعه‌ای کوچک از بهترین هتل‌ها، رستوران‌ها، میخانه‌ها و تامین‌کنندگان تخصصی (شامل اطلاعات مکان‌های اضافی که در این مجموعه ارائه نشده‌اند) به پایان می‌رسد. همانطور که در رستوران انجام می دهم تا از بازی جلوتر باشم، به دنبال بهترین تامین کنندگان، تازه ترین ماهی ها و اینکه چه کسی آنها را می گیرد، می گردم. به نوعی، این سریال در مورد این است، ماهی‌هایی که من عاشق آن‌ها هستم، به دلایل مختلف، نه فقط طعم یا مد، جایی که آنها از کجا آمده‌اند و افرادی که آنها را صید می‌کنند و بهترین روش پخت آنها. در نتیجه جستجو در سراسر کشور برای یافتن بهترین غذاهای دریایی، معلوم شد که این یک رابطه عاشقانه با خط ساحلی در حال تغییر بریتانیا و ایرلند و کسب و کار رفتن به دریا با قایق‌های کوچک برای صید تازه‌ترین ماهی‌های برتر است. ریک استاین


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Rick (and Chalky his trusty dog) discover great seafood dishes and small delicacies amongst the tidal estuaries, shingle banks and rocky shores of Britain. Rick travels from the bleak Suffolk coast where fishermen scrape a living catching cod to the wild, clear waters of Scotland's lochs bringing back an abundance of stories and imaginative, colourful recipes. The book is organised geographically with each chapter covering one of the regions featured in the BBC series. Rick describes the fish-catching and fish-eating traditions of each area as well as details of the local life, legends and literature. He singles out local delicacies and includes six to eight fish and seafood recipes per chapter. Each chapter is illustrated with stunning food and landscape photography and ends with an area map and a guide to a small selection of the best hotels, restaurants, pubs and specialist suppliers (including information on extra locations, not featured in the series). 'Just as I do in the restaurant to keep ahead of the game, I look for the best suppliers, the freshest fish and who catches them. In a way, this is what this series is about, the fish I love, for all sorts of reasons, not just taste or fashion, where they come from and the people who catch them and the best way to cook them. As a result of looking around the country for the best seafood, it's turned out to be a love affair with the changing coastline of Great Britain and Ireland and the business of going to sea in small boats to catch the freshest prime fish we have.' Rick Stein





نظرات کاربران