ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cucina Veneziana

دانلود کتاب غذاهای ونیزی

Cucina Veneziana

مشخصات کتاب

Cucina Veneziana

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9788863221794 
ناشر: Terra Ferma 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: Italian 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Cucina Veneziana به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای ونیزی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای ونیزی

شصت دستور غذای مصور، پیشنهاد شده توسط رستوران‌داران در منطقه ونیزی، طیف وسیعی از محصولات معمولی را نشان می‌دهد که البته بیشتر آنها از دریا می‌آیند، اما نه تنها. مقاله مقدماتی پائولو زاتا غنا و پیچیدگی غذاهای ونیزی را به خوبی نشان می‌دهد: سرنیسیما، «دروازه اروپا به شرق»، توانست در طول زمان همه تنوع‌های فرهنگی را که با فعالیت‌های تجاری حوزه‌های خود از مارس به دست آورده بود، در خود جای دهد. میخانه ها میراثی از جهان یونانی- بیزانسی هستند (همانطور که آماده سازی با کشمش و شاید حتی رسم سیچتی). تأثیرات دیگر («ترکی»، ارمنی، عرب-مسلمان و غیره) هنوز تا حدی در غذاهای ونیزی مشهود است، که با استفاده مهم از ادویه‌ها شروع می‌شود، به غیر از میراث «یهودی» (سارد در سار، بیگولی در سس و کباب شده). غاز، غذای نمادین جشن رستگاری). نماد مسیحیت ماهی معروف ماهی بود و هنوز هم هست که مانند همه ماهی‌ها بدون چربی خورده می‌شد و همراه با ماهی خامه‌ای، نمادی قوی از هویت ونیزی باقی می‌ماند، مانند برنج و بیسی که به طور سنتی برای جشن سنت مارک مصرف می‌شد. قهوه، شکلات، لوبیا و ذرت از قاره آمریکا آمده است و با این کار پولنتا خوش طعم و بسیار ونیزی تهیه می شود. بدون فراموش کردن شاهزاده بیزانسی تئودورا که در حدود سال 1000 الهام بخش معرفی چنگال، اولین نماد آداب سفره و ظرافت غذاهای ونیزی در جهان بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Le sessanta ricette illustrate, proposte da ristoratori del veneziano, mostrano un'ampia gamma di prodotti tipici, la maggior parte di mare naturalmente, ma non solo. Il saggio introduttivo di Paolo Zatta illustra ampiamente la ricchezza e la complessità della cucina veneziana: la Serenissima, "porta dell'Europa verso l'Oriente", fu in grado di inglobare nel tempo tutte le diversità culturali acquisite con l'attività mercantile dai suoi domini da mar. Le osterie sono un'eredità del mondo greco-bizantino (così come le preparazioni con l'uvetta e forse anche l'usanza dei cicheti). Altre influenze ("turchesche", armene, arabo-musulmane ecc.) sono in parte ancora evidenti nella cucina veneziana a cominciare dall'importante uso delle spezie, per non parlare delle eredità "giudìe"(sarde in saor, i bigoli in salsa e l'oca arrosto, piatto simbolo della festa del Redentore). Simbolo della cristianità era ed è tuttora il celeberrimo baccalà, che come tutti i pesci costituiva il mangiare di magro e che, con il baccalà mantecato, rimane un forte simbolo di identità veneziana, al pari dei risi e bisi, consumati per tradizione per la festa di san Marco. Dalle Americhe sono giunti caffè, cioccolata, fagioli e mais, e con questo la preparazione della gustosa e venetissima polenta. Senza dimenticare la principessa bizantina Teodora che verso l'anno 1000 ispirò l'introduzione della forchetta, primo simbolo del galateo a tavola e dell'eleganza della cucina veneziana nel mondo.





نظرات کاربران