ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب What she ate: six remarkable women and the food that tells their stories

دانلود کتاب آنچه او خورد: شش زن برجسته و غذایی که داستان آنها را بازگو می کند

What she ate: six remarkable women and the food that tells their stories

مشخصات کتاب

What she ate: six remarkable women and the food that tells their stories

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780525427643, 0525427643 
ناشر: Penguin Publishing Group;Viking 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب آنچه او خورد: شش زن برجسته و غذایی که داستان آنها را بازگو می کند: مشاهیر,شام و غذاخوری,شام و غذاخوری--تاریخ,تاریخ,بیوگرافی,زندگینامه, مشاهیر -- بیوگرافی,شام و غذاخوری -- تاریخ



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب What she ate: six remarkable women and the food that tells their stories به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب آنچه او خورد: شش زن برجسته و غذایی که داستان آنها را بازگو می کند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب آنچه او خورد: شش زن برجسته و غذایی که داستان آنها را بازگو می کند

دوروتی وردزورث -- رزا لوئیس -- النور روزولت -- اوا براون -- باربارا پیم -- هلن گورلی براون. ؛\"بررسی کوتاه یک مورخ محبوب آشپزی از شش زن مشهور از طریق دریچه غذا و آشپزی - آنچه می خوردند و چگونه نگرش آنها نسبت به غذا بینش های شگفت انگیز جدیدی را در زندگی آنها ارائه می دهد. همه افراد غذا می خورند و غذا بر هر جنبه ای از زندگی ما تأثیر می گذارد - اجتماعی و فرهنگی، شخصی و سیاسی. بزرگ و سرشناس هرگز به خود زحمت ندادند به آنچه در بشقاب مقابلشان بود فکر کنند. وقتی از کسی بپرسیم که چگونه با غذا ارتباط دارد، دنیای کاملی از راه های مختلف و تحریک آمیز برای درک او پیدا می کنیم. داستان های غذایی می توانند به همان اندازه صمیمی و آشکار باشند. داستان های عشق، کار، یا به بلوغ رسیدن هر یک از شش زن در این پرتره گروهی سرگرم کننده در زمان خود مشهور بودند و بیشتر آنها هنوز هم در زمان ما مشهور هستند؛ اما تا به حال هیچ کس زندگی خود را از نقطه نظر نگفته است. نمای آشپزخانه و میز این مجموعه ای پر جنب و جوش و غیرقابل پیش بینی از زنان است. وجه اشتراک آنها با یکدیگر (و ما) رابطه قوی با غذا است. آنها عبارتند از دوروتی وردزورث، که داستان غذایش تصویر ما از زندگی مشترک او با برادر شاعر معروفش را تغییر می دهد. رزا لوئیس، غذاساز کاکنی در دوران ادوارد که راه خود را تا نردبان اجتماعی پخت. النور روزولت، بانوی اول و محافظ سرسخت بدترین آشپز تاریخ کاخ سفید؛ اوا براون، معشوقه هیتلر، که روابط گرم ما از غذا، خانواده و سفره را به چالش می کشد. باربارا پیم، که کتاب‌های شوخ‌اش کلیشه‌ای درباره غذاهای بریتانیایی پس از جنگ را به هم می‌زند. و هلن گورلی براون، سردبیر Cosmopolitan، که تعهدش به "داشتن همه چیز" به معنای نداشتن تقریباً چیزی در بشقاب به جز یک بخش بزرگ ژلاتین رژیمی بود"--


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Dorothy Wordsworth -- Rosa Lewis -- Eleanor Roosevelt -- Eva Braun -- Barbara Pym -- Helen Gurley Brown.;"A beloved culinary historian's short takes on six famous women through the lens of food and cooking--what they ate and how their attitudes toward food offer surprising new insights into their lives. Everyone eats, and food touches on every aspect of our lives--social and cultural, personal and political. Yet most biographers pay little attention to people's attitudes toward food, as if the great and notable never bothered to think about what was on the plate in front of them. Once we ask how somebody relates to food, we find a whole world of different and provocative ways to understand her. Food stories can be as intimate and revealing as stories of love, work, or coming-of-age. Each of the six women in this entertaining group portrait was famous in her time, and most are still famous in ours; but until now, nobody has told their lives from the point of view of the kitchen and the table. It's a lively and unpredictable array of women; what they have in common with one another (and us) is a powerful relationship with food. They include Dorothy Wordsworth, whose food story transforms our picture of the life she shared with her famous poet brother; Rosa Lewis, the Edwardian-era Cockney caterer who cooked her way up the social ladder; Eleanor Roosevelt, First Lady and rigorous protector of the worst cook in White House history; Eva Braun, Hitler's mistress, who challenges our warm associations of food, family, and table; Barbara Pym, whose witty books upend a host of stereotypes about postwar British cuisine; and Helen Gurley Brown, the editor of Cosmopolitan, whose commitment to "having it all" meant having almost nothing on the plate except a supersized portion of diet gelatin"--



فهرست مطالب

Dorothy Wordsworth --
Rosa Lewis --
Eleanor Roosevelt --
Eva Braun --
Barbara Pym --
Helen Gurley Brown.




نظرات کاربران