دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Sharp. Melissa, Stark. Lindsay سری: ISBN (شابک) : 9781473551008, 1473551005 ناشر: Ebury Publishing سال نشر: 2017 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 95 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب نانوای مدرن: روشی جدید برای پخت: کیک، بیسکویت و نان های تهیه شده از مواد طبیعی و پیش غذای خمیر ترش: محصولات پخته، پخت، کیک، پخت، شیرینی و شیرینی، آشپزی--سلامت و شفا--بدون گلوتن، پخت و پز--روش ها--پخت، آشپزی (غذاهای طبیعی)، تلویزیون--کتاب آشپزی سرآشپزهای مشهور، کتاب های الکترونیکی، کتاب آشپزی ,آشپزی -- سلامت و شفا -- بدون گلوتن ، آشپزی -- روشها -- پخت ، تلویزیون -- کتاب آشپزی سرآشپزهای مشهور
در صورت تبدیل فایل کتاب Modern baker: a new way to bake: cakes, biscuits and breads made from natural ingredients and sourdough starters به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نانوای مدرن: روشی جدید برای پخت: کیک، بیسکویت و نان های تهیه شده از مواد طبیعی و پیش غذای خمیر ترش نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
سلامت روده خود را با خوراکی های پخته شده خوشمزه که از بلوک های ساختمانی ساده آب، آرد تصفیه نشده و هوا تهیه شده اند، بازیابی کنید. در این کتاب زیبا، نانوای مدرن شور و اشتیاق خود را برای غذاهای مغذی، تصفیه نشده، بدون شکر، فرآوری نشده و اخلاقی با 120 دستور غذا زنده می کند که بستر ایجاد تخمیر طبیعی در آشپزخانه شما را فراهم می کند و به شما اعتماد به نفس آزمایش و خلق می کند. . با استفاده از استارترهای خمیر ترش به جای مخمر، دستور العمل ها به بهبود روده و بهبود سلامت کلی شما، از جمله مواردی که به گلوتن، گندم و لبنیات حساسیت دارند، کمک می کند. از جمله دستور پخت نان، پیتزا، کیک چند لایه، کیک خام، کافه و لقمه، اسکون، گرانولا، بیسکویت و کراکر، دستور العمل هایی برای هر اشتها و مناسبتی وجود دارد. این کتاب آشپزی برای افرادی است که از نظر اخلاقی بیدار شده اند و می خواهند بدون هیچ گناهی از تمام لذت لذت ببرند.
Restore your gut health with delicious baked treats made from the simple building blocks of water, unrefined flour and air. In this beautiful book, the Modern Baker brings their passion for nutritious, refined sugar-free, unprocessed, ethically sourced food to life with 120 recipes providing the platform for creating natural fermentation in your own kitchen, and giving you the confidence to experiment and create. Using sourdough starters instead of yeast, recipes help to heal your gut and improve your overall wellbeing, including those with gluten, wheat and dairy intolerances. Including recipes for breads, pizzas, layered cakes, raw cakes, bars and bites, scones, granola, biscuits and crackers, there are recipes for every appetite and occasion. This is a cookbook for the ethically awakened foodie who wants to enjoy all of the indulgence, with none of the guilt.