دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sharon L. Fullen
سری:
ISBN (شابک) : 0910627339
ناشر: Atlantic Publishing Group Inc.
سال نشر: 2013
تعداد صفحات:
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب How to Open a Financially Successful Bakery به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چگونه یک نانوایی موفق مالی افتتاح کنیم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نانواییهای کوچکی که در همه جای این کشور پیدا میشوند را میتوان با سرمایهگذاری کم در مقایسه با سایر مشاغل مواد غذایی راهاندازی کرد و میتواند بسیار سودآور باشد! این راهنمای A-to-Z برای درست کردن آن در نانوایی کوچک خود است! نکات تخصصی، ترفندها و یک معدن طلای عظیم از اطلاعات مهمی را بیاموزید که در هیچ جای دیگری نمی توانید پیدا کنید. این یک کتاب عالی برای کارآفرینان، مدارس، کالج ها و مراکز آموزش فنی است. این متن دقیق حاوی تمام اطلاعاتی است که شما برای راه اندازی، راه اندازی و مدیریت یک نانوایی بسیار سودآور نیاز دارید.
نویسنده ضمن ارائه دستورالعمل ها و مثال های دقیق، شما را در یافتن مکانی راهنمایی می کند که موفقیت را به همراه دارد، یاد بگیرید چگونه برای تهیه یک طرح تجاری برنده (سی دی رام همراه دارای طرح تجاری واقعی است که می توانید در MS Word TM استفاده کنید)، نحوه خرید و فروش یک نانوایی، سیستم های کنترل هزینه اولیه، برنامه ریزی محصول سودآور، نمونه نقشه ها و نمودارها، مدیریت موفق آشپزخانه، چیدمان تجهیزات ...
The small bakeries that are popping up everywhere in this country can be started with a low investment compared to other food business, and can be highly profitable! This is the A-to-Z guide to making it in your own small bakery! Learn the expert tips, tricks, and a vast gold mine of crucial how-to information you just can't find anywhere else. This is a perfect book for entrepreneurs, schools, colleges and technical training centers. This detailed text contains all the information you will ever need to needed to start, operate, and manage a highly profitable bakery.
While providing detailed instruction and examples, the author leads you through finding a location that will bring success, learn how to draw up a winning business plan (The companion CD-ROM has the actual business plan you can use in MS Word TM), how to buy and sell a bakery, basic cost control systems, profitable product planning, sample floor plans & diagrams, successful kitchen management, equipment layout...