ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Four kitchens: my life behind the burner in New York, Hanoi, Tel Aviv, and Paris: a memoir

دانلود کتاب چهار آشپزخانه: زندگی من پشت مشعل در نیویورک، هانوی، تل آویو و پاریس: خاطرات

مشخصات کتاب

Four kitchens: my life behind the burner in New York, Hanoi, Tel Aviv, and Paris: a memoir

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780446576123 
ناشر: Grand Central Publishing 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 755 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب Four kitchens: my life behind the burner in New York, Hanoi, Tel Aviv, and Paris: a memoir به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چهار آشپزخانه: زندگی من پشت مشعل در نیویورک، هانوی، تل آویو و پاریس: خاطرات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چهار آشپزخانه: زندگی من پشت مشعل در نیویورک، هانوی، تل آویو و پاریس: خاطرات



در مؤسسه آشپزی فرانسه، لورن شوکی یاد گرفت که غذا را به درستی نمک بزند، بدون ترس روی حرارت زیاد بپزد و مانند یک حرفه ای آبجو را به عقب براند. اما او همچنین متوجه شد که آموزش آشپزی واقعی او تا زمانی که در یک رستوران کار نکند شروع نمی شود. شاکی پس از یک دوره کار آموزی ناامیدکننده در استان های فرانسه، برنامه ای برای سال رویایی خود در نظر گرفت: شاگردی در چهار رستوران سطح بالا در سراسر جهان. او در زادگاهش شهر نیویورک زیر نظر سرآشپز معروف ویلی دوفرن در کانون غذا و غذای مولکولی wd-50 شروع کرد، سپس به ویتنام، اسرائیل و بازگشت به فرانسه سفر کرد. از طنز آشپزی آشپزی گرفته تا کارگران پرخاشگر گرفته تا کارهایی از کارهای معمولی (خرد کردن موسیر) تا کارهای خارق العاده (پخت غذای دریایی روی خط)، شوکی به ما نشان می دهد که واقعاً در پشت صحنه در آشپزی عالی چه اتفاقی می افتد، و شامل دستور العمل های اصلی است. ادغام تکنیک ها و طعم هایی که در طول راه یاد گرفت. با پس زمینه دراماتیک ...


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران