دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Shishak. Lei
سری:
ISBN (شابک) : 9781510716933, 1510716939
ناشر: Skyhorse Publishing
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 59 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دسر از مزرعه تا میز: 80 دستور غذای فصلی و ارگانیک که از کشاورزان محلی شما تهیه شده است#x92 ; بازار: کتاب های الکترونیکی
در صورت تبدیل فایل کتاب Farm-to-Table Desserts: 80 Seasonal, Organic Recipes Made from Your Local Farmers#x92 ; Market به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دسر از مزرعه تا میز: 80 دستور غذای فصلی و ارگانیک که از کشاورزان محلی شما تهیه شده است#x92 ; بازار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مقدمه صفحه عنوان؛ کپی رایت؛ فداکاری؛ فهرست مطالب؛ معرفی؛ چرا کشاورزانâ#x80;#x99; بازارها؛ چرا ارگانیک بهار (مارسâ#x80;#x93;ژوئن)؛ تابستان (ژوئنâ#x80;#x93;سپتامبر)؛ پاییز (سپتامبرâ#x80;#x93;دسامبر)؛ زمستان (دسامبرâ#x80;#x93;مارس)؛ قدردانی ها؛ فهرست مطالب؛ نمودارهای تبدیل: وقتی از بازارهای کشاورز خرید میکنیم، از اقتصاد محلی خود حمایت میکنیم و غذاهای سالمتر، خوشمزهتر و مملو از مواد مغذی ضروری مخصوص محیط محلی خود را مصرف میکنیم. در دسرهای مزرعه به سفره، سرآشپز لی نشان می دهد که چگونه پخت با مواد ارگانیک و منبع محلی آنقدر رضایت بخش است که به سرعت تبدیل به یک عادت آسان و خوشمزه می شود. با بیش از هشتاد دستور غذای شیرین تقسیم بر فصل، دسرهای مزرعه به میز به خوانندگان نشان می دهد که چگونه دسرهای ساده ای را با استفاده از مواد اولیه تازه و محلی درست کنند. با دستور لی، آشپزهای خانگی متوجه خواهند شد که پختن y تازه چقدر آسان است.
Intro; Title Page; Copyright; Dedication; Table of Contents; Introduction; Why Farmersâ#x80;#x99; Markets; Why Organic; Spring (Marchâ#x80;#x93;June); Summer (Juneâ#x80;#x93;September); Autumn (Septemberâ#x80;#x93;December); Winter (Decemberâ#x80;#x93;March); Acknowledgments; Index; Conversion Charts.;When we shop at farmers' markets, we support our local economy and consume food that's healthier, tastier, and packed with essential nutrients specific to our local environment. In Farm-to-Table Desserts, chef Lei demonstrates how baking with locally sourced, organic ingredients is so satisfying that it will quickly become an easy and delicious habit. With more than eighty sweet recipes divided by season, Farm-to-Table Desserts shows readers how to create simple desserts using fresh and local ingredients at their prime. With Lei's instruction, home cooks will see how easy it is to bake fresh y.
Intro
Title Page
Copyright
Dedication
Table of Contents
Introduction
Why Farmersâ#x80
#x99
Markets
Why Organic
Spring (Marchâ#x80
#x93
June)
Summer (Juneâ#x80
#x93
September)
Autumn (Septemberâ#x80
#x93
December)
Winter (Decemberâ#x80
#x93
March)
Acknowledgments
Index
Conversion Charts.