دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Arleen Marcia Tuchman
سری:
ISBN (شابک) : 9780300256307, 9780300228991
ناشر: Yale University Press
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Diabetes: A History of Race and Disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دیابت: تاریخچه نژاد و بیماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چه کسانی و چرا به دیابت مبتلا می شوند؟ بررسی عمیق دیابت در زمینه نژاد، سلامت عمومی، طبقه و وراثت چه کسانی بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند و چرا؟ در این کتاب کامل و جذاب، مورخ آرلین تاچمن به بررسی و نقد چگونگی پاسخ به این سؤالات توسط عموم و جوامع پزشکی برای بیش از یک قرن در ایالات متحده می پردازد. با شروع در اواخر قرن نوزدهم، تاچمن توضیح می دهد که چگونه در زمان های مختلف یهودیان، سفیدپوستان طبقه متوسط، سرخپوستان آمریکایی، آمریکایی های آفریقایی تبار، و آمریکایی های اسپانیایی تبار بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار گرفته اند و چنین ادعاهایی منعکس کننده و تداوم فرضیات نگران کننده در مورد نژاد، قومیت و طبقه او توضیح میدهد که چگونه دیابت در اواسط قرن در چشم عموم از یک بیماری ثروت و «تمدن» به یکی از جمعیتهای فقر و «ابتدایی» تبدیل شد. در ردیابی این تاریخ فرهنگی، تاچمن استدلال می کند که تغییر درک از دیابت به همان اندازه که در مورد محیط های فرهنگی، نژادی و اقتصادی زمان خود نشان می دهد، در مورد باورهای علمی و پزشکی نیز آشکار می شود.
Who gets diabetes and why? An in‑depth examination of diabetes in the context of race, public health, class, and heredity Who is considered most at risk for diabetes, and why? In this thorough, engaging book, historian Arleen Tuchman examines and critiques how these questions have been answered by both the public and medical communities for over a century in the United States. Beginning in the late nineteenth century, Tuchman describes how at different times Jews, middle‑class whites, American Indians, African Americans, and Hispanic Americans have been labeled most at risk for developing diabetes, and that such claims have reflected and perpetuated troubling assumptions about race, ethnicity, and class. She describes how diabetes underwent a mid-century transformation in the public’s eye from being a disease of wealth and “civilization” to one of poverty and “primitive” populations. In tracing this cultural history, Tuchman argues that shifting understandings of diabetes reveal just as much about scientific and medical beliefs as they do about the cultural, racial, and economic milieus of their time.