دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: Demet Güzey سری: Edible ISBN (شابک) : 1789141435, 9781789141436 ناشر: Reaktion Books سال نشر: 2019 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 11 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Mustard: A Global History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خردل: یک تاریخ جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
خردل چه دانه ای یا صاف، تند یا شیرین، دیژون، آمریکایی یا انگلیسی، غذای ما را همراهی می کند و به زندگی ما در سراسر جهان طعم می دهد. از دوران باستان تا به امروز منبع لذت، سلامتی و اسطوره بوده است، دانه ریز آن نماد ایمان و طعم تند آن گواهی بر طعم و مزه تصفیه شده است. داستان هایی از گچ خردل وجود دارد که برای درمان مالیخولیا استفاده می شود، دوندگانی که خردل می خورند تا از گرفتگی عضلات جلوگیری کنند و مسیحیان دانه خردل را در مسیرهای زیارتی پخش می کنند. در این تاریخ جهانی لذت بخش از همه چیز خاکستری و زرد درخشان، Demet Güzey خوانندگان را به توری از خردل فراگیر می برد، به بررسی منشأ آن، کاربرد آن در پزشکی و آشپزخانه، جایگاه آن در ادبیات، زبان و مذهب می پردازد. نماد قوی آن از تیزبینی، پشتکار و قدرت است. این تاریخچه شگفتانگیز یکی از محبوبترین چاشنیهای جهان که با حقایق و تصاویر سرگرمکننده خردل و همچنین مجموعهای از دستور العملهای تاریخی و مدرن پر شده است، برای همه علاقهمندان به تاریخ غذا جذاب خواهد بود.
Whether grainy or smooth, spicy or sweet, Dijon, American, or English, mustard accompanies our food and flavors our life around the globe. It has been a source of pleasure, health, and myth from ancient times to the present day, its tiny seed a symbol of faith and its pungent flavor a testimony to refined taste. There are stories of mustard plasters used to treat melancholy, runners eating mustard to prevent cramps, and Christians spreading mustard seeds along pilgrimage trails. In this delightful global history of all things Grey Poupon and gleaming yellow, Demet Güzey takes readers on a tour of the ubiquitous mustard, exploring its origins, its use in medicine and in the kitchen, its place in literature, language, and religion, and its strong symbolism of sharpness, perseverance, and strength. Packed with entertaining mustard facts and illustrations as well as a selection of historic and modern recipes, this surprising history of one of the world’s most loved condiments will appeal to all food history aficionados.