ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mustard: A Global History

دانلود کتاب خردل: یک تاریخ جهانی

Mustard: A Global History

مشخصات کتاب

Mustard: A Global History

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Edible 
ISBN (شابک) : 1789141435, 9781789141436 
ناشر: Reaktion Books 
سال نشر: 2019 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Mustard: A Global History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خردل: یک تاریخ جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خردل: یک تاریخ جهانی

خردل چه دانه ای یا صاف، تند یا شیرین، دیژون، آمریکایی یا انگلیسی، غذای ما را همراهی می کند و به زندگی ما در سراسر جهان طعم می دهد. از دوران باستان تا به امروز منبع لذت، سلامتی و اسطوره بوده است، دانه ریز آن نماد ایمان و طعم تند آن گواهی بر طعم و مزه تصفیه شده است. داستان هایی از گچ خردل وجود دارد که برای درمان مالیخولیا استفاده می شود، دوندگانی که خردل می خورند تا از گرفتگی عضلات جلوگیری کنند و مسیحیان دانه خردل را در مسیرهای زیارتی پخش می کنند. در این تاریخ جهانی لذت بخش از همه چیز خاکستری و زرد درخشان، Demet Güzey خوانندگان را به توری از خردل فراگیر می برد، به بررسی منشأ آن، کاربرد آن در پزشکی و آشپزخانه، جایگاه آن در ادبیات، زبان و مذهب می پردازد. نماد قوی آن از تیزبینی، پشتکار و قدرت است. این تاریخچه شگفت‌انگیز یکی از محبوب‌ترین چاشنی‌های جهان که با حقایق و تصاویر سرگرم‌کننده خردل و همچنین مجموعه‌ای از دستور العمل‌های تاریخی و مدرن پر شده است، برای همه علاقه‌مندان به تاریخ غذا جذاب خواهد بود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Whether grainy or smooth, spicy or sweet, Dijon, American, or English, mustard accompanies our food and flavors our life around the globe. It has been a source of pleasure, health, and myth from ancient times to the present day, its tiny seed a symbol of faith and its pungent flavor a testimony to refined taste. There are stories of mustard plasters used to treat melancholy, runners eating mustard to prevent cramps, and Christians spreading mustard seeds along pilgrimage trails. In this delightful global history of all things Grey Poupon and gleaming yellow, Demet Güzey takes readers on a tour of the ubiquitous mustard, exploring its origins, its use in medicine and in the kitchen, its place in literature, language, and religion, and its strong symbolism of sharpness, perseverance, and strength. Packed with entertaining mustard facts and illustrations as well as a selection of historic and modern recipes, this surprising history of one of the world’s most loved condiments will appeal to all food history aficionados.





نظرات کاربران