دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Siegel. Helene, Gillingham. Karen سری: ISBN (شابک) : 9780890878842, 0890878846 ناشر: Potter;Ten Speed;Harmony;Rodale;Celestial Arts سال نشر: 1998;2014 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب آشپزی کاملا پای: پای، کتاب آشپزی
در صورت تبدیل فایل کتاب The totally pies cookbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی کاملا پای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پای کدو تنبل، پای سیب، پای گیلاس... شما کلاسیک ها را می
شناسید، اما تا به حال اینطور طعم آنها را نچشیده اید. دستور
العمل های موجود در این کتاب آشپزی دستی در اندازه جیبی، پوسته
جدیدی را روی غذاهای مورد علاقه قدیمی قرار می دهد، و دستور العمل
های پای تازه و منحصر به فرد را برای همه موارد ارائه می دهد،
مانند تارت موکای خوش طعم، تارت بادام گلابی، و دمنوش مرغ با
پوسته خمیر آبجو. آنها بسیار خوشمزه هستند. هیچ کس نمی تواند فقط
یک تکه بخورد!
از نسخه تجارت شومیز.
Pumpkin pie, apple pie, cherry pie... You know the classics,
but you've never tasted them like this before. The recipes in
this handy pocket-size cookbook put a new crust on old
favorites, offering fresh and unique pie recipes for all
occasions, like a mouth-watering Mocha Tart, a Pear Almond
Tart, and a Chicken Potpie with Beer-Batter Crust. They're so
delicious; no one can eat just one slice!
From the Trade Paperback edition.