دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Helene Siegel. Karen Gillingham
سری: Totally Cookbooks Series
ISBN (شابک) : 9780890878941, 0890878943
ناشر: Celestial Arts
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Totally Cheese Cookbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی کاملا پنیر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چدار، گراویر، پارمزان، گودا، موزارلا، پنیر فتا به هر چیزی که لمس میکند غنا، بافت و طعم میافزاید. با تبدیل تخممرغهای همزده به املت، نان تخت به پیتزا، و رشته فرنگی به پاستا، دوستداران پنیر هر آنچه را که برای "گفتن پنیر" نیاز دارند، در کتاب آشپزی کاملاً پنیر در جیبی پیدا میکنند، با دستور العملهایی مانند به عنوان فلفل قرمز تفت داده شده با فتا، سالاد انجیر گرم و پنیر بز، پنه با سس گورگونزولا، و چیزکیک چیپسی شکلاتی
Cheddar, gruyere, parmesan, gouda, mozzarella, feta –cheese adds richness, texture, and taste to everything it touches. Turning scrambled eggs into an omelette, flatbread into pizza, and noodles into pasta, cheese-lovers will find everything they need to “say cheese” in the handy, pocket-size Totally Cheese Cookbook, with recipes such as Roasted Red Peppers with Feta, Warm Fig and Goat Cheese Salad, Penne with Gorgonzola Sauce, and Chocolate Chip Cheesecake