ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Introducción a la biotecnología

دانلود کتاب مقدمه ای بر بیوتکنولوژی

Introducción a la biotecnología

مشخصات کتاب

Introducción a la biotecnología

ویرایش: 2ª ed. 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9788478291175, 8478291172 
ناشر: Pearson 
سال نشر:  
تعداد صفحات: 410 
زبان: Spanish 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 18 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Introducción a la biotecnología به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مقدمه ای بر بیوتکنولوژی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Introducción  a la biotecnología
	Sobre los autores
	Prefacio
	Agradecimientos
	Contenidos
	Capítulo 1. El siglo de la biotecnología y su capital humano
	Capítulo 2. Introducción a los genes y genomas
	Capítulo 3. Tecnología del DNA recombinante y genómica
	Capítulo 4. Las proteínas como productos
	Capítulo 5. Biotecnología microbiana
	Capítulo 6. Biotecnología vegetal
	Capítulo 7. Biotecnología animal
	Capítulo 8. Huella genética y análisis forense
	Capítulo 9. Biorremediación
	Capítulo 10. Biotecnología acuática
	Capítulo 11. Biotecnología médica
	Capítulo 12. Regulación en biotecnología
	Capítulo 13. Ética y biotecnología
	Apéndice 1. Respuestas de las Preguntas y actividades
Apéndice 2. Los 20 aminoácidos de las proteínas
	Créditos
	Glosario
	Índice




نظرات کاربران