ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب QUIMICA ORGANICA VIVENCIAL

دانلود کتاب شیمی آلی زنده

QUIMICA ORGANICA VIVENCIAL

مشخصات کتاب

QUIMICA ORGANICA VIVENCIAL

ویرایش: 2 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 970105833x, 9701035151 
ناشر: Mc Graw Hill 
سال نشر: 2006 
تعداد صفحات: 398 
زبان: Spanish 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب QUIMICA ORGANICA VIVENCIAL به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شیمی آلی زنده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Química orgánica vivencial
	Dedicatoria
	Agradecimientos
	Prólogo
	Contenido
	Tabla de nomenclatura para consulta rápida
	Grupos funcionales
	Capítulo 1. Técnicas de estudio
	Capítulo 2. Introducción a la química orgánica
	Capítulo 3. Química del carbono
	Capítulo 4. Hidrocarburos
	Capítulo 5. Compuestos aromáticos
	Capítulo 6. Alcoholes
	Capítulo 7. Aldehídos y cetonas
	Capítulo 8. Acidos carboxílicos
	Capítulo 9. Otros compuestos orgánicos importantes: éteres, aminas, amidas y ésteres
	Capítulo 10. Reacciones orgánicas: polimerización, saponificación, esterificación, combustión y refinación, fermentación
	Capítulo 11. Biomoléculas, carbohidratos, lípidos y proteínas
	Apéndices
	Respuestas
	Bibliografía
	Indice alfabético




نظرات کاربران