ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food City: Four Centuries of Food-Making in New York

دانلود کتاب شهر غذا: چهار قرن تولید غذا در نیویورک

Food City: Four Centuries of Food-Making in New York

مشخصات کتاب

Food City: Four Centuries of Food-Making in New York

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781610441643, 9780393241365 
ناشر: W. W. Norton & Company 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : AZW3 (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 4 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Food City: Four Centuries of Food-Making in New York به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شهر غذا: چهار قرن تولید غذا در نیویورک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شهر غذا: چهار قرن تولید غذا در نیویورک

توسعه مشکلات بهداشتی و بهداشتی شهر نیویورک را از زمان های اولیه هلند تا اوج جنبش اصلاحی قرن نوزدهم که قانون بهداشت متروپولیتن سال 1866 را ایجاد کرد، پیشروی اداره بهداشت فعلی شهر نیویورک را دنبال می کند. پروفسور دافی انتقال شهر را از یک سکونتگاه استعماری پاک و سالم به یک جامعه همه گیر در قرن هجدهم نشان می دهد، زیرا شهر از امکانات بهداشتی و بهداشتی خود بیشتر شده است. او رشد آهسته تقاضا برای قوانین بهداشتی کافی را در اواسط قرن نوزدهم توصیف می‌کند که منجر به تأسیس اولین آژانس بهداشتی دائمی در سال 1866 شد. جامعه -- آب و هوای شیرین و سالم -- سالهای گذار، 1664-1720 -- شهر راحت نیویورک، 1720-1776 -- انقلاب و بازسازی -- از شهری به شهر دیگر، 1792-1825 -- تب زرد، مشکل شماره یک بهداشت عمومی -- آغاز بهداشت عمومی سازمان یافته -- اولین هیئت بهداشت -- سرویس بهداشتی خیابان ها و مزاحمت ها : نبرد بازنده -- کنترل محیط فیزیکی -- پزشکی و بیمارستان ها -- بهداشت و رفاه اجتماعی -- شهر غرق شده -- اداره بهداشت عمومی -- دفتر بازرس شهر -- اداره بهداشت : آژانس اصلی قرنطینه -- تجارت پرسود عدم تمیز کردن خیابانها -- مواد سمی و مزاحم عمومی -- ظهور مهندسی بهداشت : آب کروتون و سیستم فاضلاب -- فاضلاب و زهکشی -- مواد غذایی و مقررات بازار -- بیماریهای همه گیر و بومی -- پزشکی و حرفه پزشکی -- ظهور بیمارستان -- مهاجران ، مسکن ها و مرگ و میر عمومی -- مبارزه برای اصلاحات -- ضمیمه ها -- آمار مرگ و میر شهر نیویورک 1804-1865 -- مرگ و میر نوزادان، شهر نیویورک، 1804-1865 -- مرگ و میر سیاهپوستان، شهر نیویورک، 1821-1865 -- مرگ و میر جمعیت متولد شده در خارج از کشور ، نیویورک، 1835-1865 - مرگ و میر جمعیت متولدین خارجی ایرلندی و آلمانی، شهر نیویورک، 1835-1865 - مرگ و میر ناشی از علل مشخص، متوسط ​​سالانه، شهر نیویورک، 1804-1865 - مرگ و میر ناشی از مصرف جمعیت سیاهپوست و متولدین خارجی، شهر نیویورک، 1821-1865 - نرخ مرگ و میر مصرفی در هر 1000 نفر برای جمعیت بومی سفید پوست، سیاهپوست و متولدین خارجی، شهر نیویورک، 1821-1865 - مرگ و میر ناشی از وبا آسیایی بر اساس وضعیت تولد ، شهر نیویورک، 1832-1854.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Traces the development of the sanitary and health problems of New York City from earliest Dutch times to the culmination of a nineteenth-century reform movement that produced the Metropolitan Health Act of 1866, the forerunner of the present New York City Department of Health. Professor Duffy shows the city's transition from a clean and healthy colonial settlement to an epidemic-ridden community in the eighteenth century, as the city outgrew its health and sanitation facilities. He describes the slow growth of a demand for adequate health laws in the mid-nineteenth century, leading to the establishment of the first permanent health agency in 1866.;Preface / by George James, M.D. -- Introduction -- From frontier post to settled community -- A sweet and wholesome climate -- The transition years, 1664-1720 -- The comfortable town of New York, 1720- 1776 -- Revolution and reconstruction -- From town to city, 1792-1825 -- Yellow fever, the number one public health problem -- The beginnings of organized public health -- The first Board of Health -- Street sanitation and nuisances : the losing battle -- Control of the physical environment -- Medicine and hospitals -- Health and social welfare -- The city overwhelmed -- The administration of public health -- The Office of City Inspector -- The Health Office : chief quarantine agency -- The lucrative business of not cleaning the streets -- Noisome substances and public nuisances -- The advent of sanitary engineering : Croton water and the sewerage system -- Sewerage and drainage -- Food and market regulations -- Epidemic and endemic diseases -- Medicine and the medical profession -- The rise of the hospital -- Immigrants, tenements, and general mortality -- The fight for reform -- Appendices -- Mortality statistics of New York City 1804-1865 -- Infant mortality, New York City, 1804-1865 -- Negro mortality, New York City, 1821-1865 -- Mortality of the foreign-born population, New York City, 1835-1865 -- Mortality of the Irish and German foreign-born population, New York City, 1835-1865 -- Deaths from specified causes, average annual, New York City, 1804-1865 -- Deaths from consumption of Negro and foreign-born population, New York City, 1821-1865 -- Consumption death rate per 1,000 for native white, Negro, and foreign-born population, New York City, 1821-1865 -- Deaths from Asiatic cholera by nativity status, New York City, 1832-1854.



فهرست مطالب

Preface / by George James, M.D. --
Introduction --
From frontier post to settled community --
A sweet and wholesome climate --
The transition years, 1664-1720 --
The comfortable town of New York, 1720- 1776 --
Revolution and reconstruction --
From town to city, 1792-1825 --
Yellow fever, the number one public health problem --
The beginnings of organized public health --
The first Board of Health --
Street sanitation and nuisances : the losing battle --
Control of the physical environment --
Medicine and hospitals --
Health and social welfare --
The city overwhelmed --
The administration of public health --
The Office of City Inspector --
The Health Office : chief quarantine agency --
The lucrative business of not cleaning the streets --
Noisome substances and public nuisances --
The advent of sanitary engineering : Croton water and the sewerage system --
Sewerage and drainage --
Food and market regulations --
Epidemic and endemic diseases --
Medicine and the medical profession --
The rise of the hospital --
Immigrants, tenements, and general mortality --
The fight for reform --
Appendices --
Mortality statistics of New York City 1804-1865 --
Infant mortality, New York City, 1804-1865 --
Negro mortality, New York City, 1821-1865 --
Mortality of the foreign-born population, New York City, 1835-1865 --
Mortality of the Irish and German foreign-born population, New York City, 1835-1865 --
Deaths from specified causes, average annual, New York City, 1804-1865 --
Deaths from consumption of Negro and foreign-born population, New York City, 1821-1865 --
Consumption death rate per 1,000 for native white, Negro, and foreign-born population, New York City, 1821-1865 --
Deaths from Asiatic cholera by nativity status, New York City, 1832-1854.




نظرات کاربران