دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sinnes. A. Cort
سری: 25 essentials
ISBN (شابک) : 9781558329461, 1558329463
ناشر: Harvard Common Press
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 20 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب 25 مورد ضروری: تکنیکهایی برای اجاقهای هیزمی: هر تکنیک همراه با یک دستور پخت: است
در صورت تبدیل فایل کتاب 25 essentials: techniques for wood-fired ovens: every technique paired with a recipe به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 25 مورد ضروری: تکنیکهایی برای اجاقهای هیزمی: هر تکنیک همراه با یک دستور پخت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
25 Essentials: Techniques for Wood-Fired Ovens کتاب مفیدی است که اسرار یک وسیله محبوب اما دشوار در استفاده را باز می کند و 25 تکنیک را با 25 دستور پخت که آنها را به تصویر می کشد جفت می کند. عنوان؛ فداکاری؛ کپی رایت؛ فهرست؛ مقدمه: ملزومات آشپزی در تنور هیزمی. نان و پیتزا؛ 1 پیتزا 101: درست کردن پیتزای هیزمی. 2 Calzone: ساخت کالزون با سوخت چوب. 3 پیتزا بیانکا: درست کردن پیتزا بیانکا در اجاق چوبی. 4 چوب شور: پخت چوب شور؛ 5 یک نان اصلی: پخت نان در اجاق هیزمی. ماهی و طیور; 6 سمت ماهی قزل آلا: تهیه ماهی قزل آلا با چوب. 7 فیله اره ماهی پیچیده شده در پروسوتو: ساخت شمشیر ماهی با آتش سوزی چوبی. 8 ران، پا و بال مرغ: تفت دادن قطعات مرغ در اجاق چوبی.
25 Essentials: Techniques for Wood-Fired Ovens is a handy book that unlocks the secrets of a popular but tricky-to-use appliance, pairing 25 techniques with 25 recipes that illustrate them.;Cover; Title; Dedication; Copyright; Contents; Introduction: The Essentials of Cooking in a Wood-Fired Oven; BREADS AND PIZZAS; 1 Pizza 101: Making Wood-Fired Pizza; 2 Calzone: Making Wood-Fired Calzone; 3 Pizza Bianca: Making Pizza Bianca in a Wood-Fired Oven; 4 Pretzels: Baking Wood-Fired Pretzels; 5 A Basic Loaf Bread: Bread Baking in a Wood-Fired Oven; FISH AND POULTRY; 6 Side of Salmon: Preparing Wood-Fired Salmon; 7 Swordfish Fillets Wrapped in Prosciutto: Making Wood-Fired Swordfish; 8 Chicken Thighs, Legs, and Wings: Roasting Chicken Parts in a Wood-Fired Oven.
Cover
Title
Dedication
Copyright
Contents
Introduction: The Essentials of Cooking in a Wood-Fired Oven
BREADS AND PIZZAS
1 Pizza 101: Making Wood-Fired Pizza
2 Calzone: Making Wood-Fired Calzone
3 Pizza Bianca: Making Pizza Bianca in a Wood-Fired Oven
4 Pretzels: Baking Wood-Fired Pretzels
5 A Basic Loaf Bread: Bread Baking in a Wood-Fired Oven
FISH AND POULTRY
6 Side of Salmon: Preparing Wood-Fired Salmon
7 Swordfish Fillets Wrapped in Prosciutto: Making Wood-Fired Swordfish
8 Chicken Thighs, Legs, and Wings: Roasting Chicken Parts in a Wood-Fired Oven. 9 Whole Roasted Butterflied Turkey: Roasting a Whole Turkey in a Wood-Fired Oven10 Quail, Butterflied or Not: Roasting Quail in a Wood-Fired Oven
11 "Peking" Duck Breast: Roasting Duck Breast in a Wood-Fired Oven
MEATS
12 Florentine Steak: Grilling T-Bone Steaks in a Wood-Fired Oven
13 Wagon Train Chuck Pot Roast and Beans: Making a Pot Roast and Beans in a Wood-Fired Oven
14 Cowboy Steak with Whiskey Sauce: Grilling Sirloin Steak in a Wood-Fired Oven
15 Porchetta: Roasting Pork Belly in a Wood-Fired Oven
16 Country-Style Pork Ribs, Asian Style: Grilling Pork Ribs in a Wood-Fired Oven. 17 Tacos al Pastor: Making Pork Shoulder Tacos in a Wood-Fired Oven18 Leg of Lamb: Roasting a Leg of Lamb in a Wood-Fired Oven
VEGETABLES AND SIDES
19 Roasted Vegetable Medley: Roasting Mixed Vegetables in a Wood-Fired Oven
20 Smashed New Potatoes with Miso Mayonnaise: Roasting Potatoes in a Wood-Fired Oven
21 Roasted Tomatoes: Roasting Tomatoes in a Wood-Fired Oven
22 Go-To Mixed Greens: Roasting Greens in a Wood-Fired Oven
23 Break-the-Rules Risotto: Making Risotto in a Wood-Fired Oven
24 Slow-Cooked Italian White Beans: Slow-Cooking White Beans in a Wood-Fired Oven. 25 Cowboy Chili Beans: Preparing Pinto Beans in a Wood-Fired OvenSources
Acknowledgments
About the Author
Index
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
V
W
Y.