ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A History of Food in 100 Recipes

دانلود کتاب تاریخچه غذا در 100 دستور غذا

A History of Food in 100 Recipes

مشخصات کتاب

A History of Food in 100 Recipes

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780316255707 
ناشر: Little, Brown and Company 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 15


در صورت تبدیل فایل کتاب A History of Food in 100 Recipes به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تاریخچه غذا در 100 دستور غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تاریخچه غذا در 100 دستور غذا



تاریخ داستانی پرخاشگر از غذا که از طریق 100 دستور پخت، از نان مصر باستان گرفته تا غذاهای مدرنیستی دیده می شود.


همه ما عاشق خوردن هستیم و اکثر مردم یک ماده یا غذای مورد علاقه دارند. اما چند نفر از ما می دانیم که دستور العمل های محبوب ما از کجا می آیند، چه کسی آنها را اختراع کرده است و چگونه در اصل پخته شده است؟ ویلیام سیتول، کارشناس آشپزی و شخصیت تلویزیونی بی بی سی، در کتاب «تاریخ غذا در 100 دستور غذا»، تاریخچه شگفت انگیز آشپزی را از اولین کتاب آشپزی تا اولین کیک کوچک، از اختراع ساندویچ تا ظهور تلویزیون غذا بررسی می کند. کتابی که می‌توانید مستقیماً بخوانید و همچنین در آشپزخانه از آن استفاده کنید، تاریخچه غذا در 100 دستور یک هدیه عالی برای هر عاشق غذا است که تا به حال در مورد منشأ روش‌ها و دستور العمل‌هایی که اکنون به آنها بدیهی می‌دانیم فکر کرده‌اند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A riveting narrative history of food as seen through 100 recipes, from ancient Egyptian bread to modernist cuisine.


We all love to eat, and most people have a favorite ingredient or dish. But how many of us know where our much-loved recipes come from, who invented them, and how they were originally cooked? In A HISTORY OF FOOD IN 100 RECIPES, culinary expert and BBC television personality William Sitwell explores the fascinating history of cuisine from the first cookbook to the first cupcake, from the invention of the sandwich to the rise of food television. A book you can read straight through and also use in the kitchen, A HISTORY OF FOOD IN 100 RECIPES is a perfect gift for any food lover who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted.





نظرات کاربران