دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: Digital edition 1.0 نویسندگان: Santa Fe School of Cooking, Curtis. Susan, Dicks. Natalie سری: ISBN (شابک) : 9781423651642, 1423651642 ناشر: Gibbs Smith سال نشر: 2019 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 15 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سالسا و تاکو: مدرسه آشپزی سانتافه: آشپزی، آشپزی، آمریکایی--سبک جنوب غربی، آشپزی--نیومکزیکو--سانتافه، سالسا (آشپزی)، سالسا (آشپزی)--نیومکزیکو--سانتافه، تاکو، تاکو--نیومکزیکو--سانتافه، کتاب های آشپزی،، آشپزی، آمریکایی -- سبک جنوب غربی، آشپزی -- نیومکزیکو -- سانتافه، سالساس (آشپزی) -- نیومکزیکو -- سانتافه، تاکو -- نیومکزیکو -- سانتافه، نیومکزیکو -- سانتافه
در صورت تبدیل فایل کتاب Salsas and tacos: Santa Fe School of Cooking به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سالسا و تاکو: مدرسه آشپزی سانتافه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آشپزی مکزیکی جدید دیگ ذوبی از فرهنگ ها و طعم های اسپانیایی، مکزیکی، بومی آمریکا و کابوی است. سوزان کورتیس، بنیانگذار مدرسه آشپزی سانتافه، بهترین دستور العمل ها را برای پر کردن یک تورتیلا گرد هم آورده است. از بیش از 50 دستور غذا از جمله سالسا گوجه فرنگی برشته، تاکو با گوشت خوک، سالسا توماتیلو-پاپایا و تاکو پای سیب لذت ببرید.
New Mexican Cuisine is a melting pot of Spanish, Mexican, Native American, and Cowboy cultures, and flavors. Susan Curtis, founder of the Santa Fe School of Cooking, has brought together the best recipes ever to fill a tortilla. Enjoy over 50 recipes including Roasted Tomato Salsa, Pork Carnitas Tacos, Tomatillo-Papaya Salsa, and Apple Pie Tacos.
Intro
Salsas and Tacos Make the Fiesta
Spicy Salsas for Toppings and Dips
Salsa Fresca
Roasted Tomatillo Salsa
Salsa Verde
Grilled Nopal and Poblano Chile Salsa
Roasted Corn and Anasazi Bean Salsa
Tomatillo-Papaya Salsa
New Mexico Red Chile Salsa
Tropical Fruit Salsa
Huitlacoche-Roasted Corn Relish
Tomatillo-Avocado Salsa
Mango Salsa
Grilled Pineapple Salsa
"Hold onto Your Hat" Habanero Salsa
Kumquat-Habanero Relish
Bing Cherry-Pistachio Salsa
Jicama-Watermelon Salsa
Chicos, Posole, and Grilled Onion Salsa
Roasted Pepper Rajas
Lemon Cucumber Salsa
Grapefruit-Orange Salsa Roasted Pepper Relish with Raisins and Piñon Nuts
Salsa Rouge
Roasted Tomato Salsa
Fresh Tomato Salsa
Taco Fillings Bold on Taste
Piperade Brunch Tacos
Adobo Pork Tacos with Grilled Pineapple
Tacos al Pastor
Pork Carnitas Tacos
Cochinita Pibil
Tacos of Calabacitas
Potato, Poblano Chile, and Spinach Tacos with Cream
Hot and Smoky Shrimp Tacos
Baja-Style Fish Tacos with Chipotle Mayonnaise
Pollo in Salsa Verde
Santa Fe Wraps
Grilled Vegetable Wrap
Chicken al Carbon and Avocado Wrap
Fire-Roasted Corn and Poblano Chile Tacos
Creamy Chicken and Almond Tacos
Carne Asada Steak and Mushroom Tacos with Green Chiles
Tacos de Lengua
Chargrilled Fish Tacos with Caribbean Seasonings
Roasted Wild Mushroom Tacos with Queso Fresco
Apple Pie Tacos
Extras
Corn Tortillas
Flour Tortillas
Frijoles Charros
Spicy Coleslaw
Guacamole
Pickled Red Onions
Resources
Acknowledgments
Santa Fe School of Cooking and Market
Metric Conversion Chart