دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Slonecker. Andrea
سری:
ISBN (شابک) : 9781452124124, 1452124124
ناشر: Chronicle Books LLC
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ساخت چوب شور در خانه: آشپزی -- دوره ها و غذاها -- نان، چوب شور،، آشپزی -- دوره ها و غذاها -- نان
در صورت تبدیل فایل کتاب Pretzel Making at Home به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ساخت چوب شور در خانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در اینجا یک تغییر جدید در مورد علاقه قدیمی وجود دارد: چوب شور گرم از فر. نانوایان DIY میتوانند با این مجموعه از 50 دستور غذا، چوب شور، جویدنی، شور یا شیرین خود را درست کنند که هر روشی را برای شکل دادن، پر کردن و روی آنها تصور میکند. در اینجا نسخه های سنتی و همچنین خلاقیت های جدید مانند جیب های چوب شور پنیر فیلی و چوب شور سرخ شده با شکر دارچینی وجود دارد. غذاهای مفیدتر مانند پرتزل قارچ وحشی و شاه بلوط، و پودینگ نان چوب شور با سس کارامل، چوب شور ساده را به غذای میز شام ارتقا می دهد، زیرا این کتاب آشپزی وسوسه انگیز یک میان وعده روزانه عزیز را به سطح بعدی خلاقیت آشپزی می برد.
Here's a new twist on an old favorite: pretzels warm from the oven. DIY bakers can make their own crunchy, chewy, savory, or sweet artisan pretzels with this collection of 50 recipes that imagines every way to shape, fill, and top them. Here are the traditional versions as well as novel creations such as Philly cheesesteak pretzel pockets and fried pretzel with cinnamon sugar. More substantial dishes like wild mushroom and chestnut pretzel stuffing, and pretzel bread pudding with caramel sauce elevate the humble pretzel to dinner-table fare as this tantalizing cookbook takes a cherished everyday snack to the next level of culinary creativity.