ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Potato: a Global History

دانلود کتاب سیب زمینی: یک تاریخ جهانی

Potato: a Global History

مشخصات کتاب

Potato: a Global History

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781861897992, 1861899971 
ناشر: Reaktion Books 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 144 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب سیب زمینی: یک تاریخ جهانی: محصولات سیب زمینی--تاریخچه،سیب زمینی--تاریخچه،محصولات سیب زمینی،سیب زمینی،آشپزی (سیب زمینی)،تاریخچه،کتاب های الکترونیکی،محصولات سیب زمینی -- تاریخچه،سیب زمینی -- تاریخچه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 22


در صورت تبدیل فایل کتاب Potato: a Global History به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سیب زمینی: یک تاریخ جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سیب زمینی: یک تاریخ جهانی

داستان سیب زمینی از آغازهای مبهم دوران پیش از کلمبیا در کوه های آند گرفته تا محبوبیت جهانی امروزی، داستانی است که به ثروت رسیده است. در سیب زمینی، مورخ محترم آشپزی اندرو اف. اسمیت داستان گیرا یک سبزی زمانی پست را فاش می کند که جهان را تغییر داده است - و همچنان به تغییر ادامه می دهد. سیب زمینی برای اولین بار توسط مردم ماقبل تاریخ در آند اهلی شد، از آن زمان توسط فرهنگ های سراسر جهان پذیرفته شده است. به عنوان مثال، سیب زمینی به شدت توسط آشپزهای هند و چین مورد استفاده قرار گرفت، جایی که به یک غذای اصلی تبدیل شده است. در واقع، این دو کشور در حال حاضر به عنوان بزرگترین جهان ایستاده اند.;Potato Cover; چاپ صفحه؛ فهرست؛ معرفی؛ 1. سیب زمینی وحشی و اهلی. 2. دیاسپورای سیب زمینی; 3. قحطی سیب زمینی اروپا; 4. سیب زمینی آشپزی. 5. سیب زمینی تجاری; 6. سیب زمینی فرهنگی; 7. سیب زمینی جهانی امروز و فردا. دستور پخت؛ منابع؛ کتابشناسی را انتخاب کنید. وب سایت ها و انجمن ها؛ سپاسگزاریها؛ قدردانی عکس; فهرست مطالب.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

From obscure Pre-Columbian beginnings in the Andes Mountains to global popularity today, the story of the potato is one of rags to riches. In Potato, esteemed culinary historian Andrew F. Smith reveals the captivating story of a once lowly vegetable that has changed--and continues to change--the world. First domesticated by prehistoric people in the Andes, the potato has since been adopted by cultures around the globe. For instance, the potato was aggressively adopted by cooks in India and China, where it has become a dietary staple. In fact, these two countries now stand as the world's largest.;Potato Cover; Imprint page; Contents; Introduction; 1. The Wild and Domesticated Potato; 2. The Potato Diaspora; 3. The European Potato Famine; 4. The Culinary Potato; 5. The Commercial Potato; 6. The Cultural Potato; 7. The Global Potato Today and Tomorrow; Recipes; References; Select Bibliography; Websites and Associations; Acknowledgements; Photo Acknowledgements; Index.



فهرست مطالب

Potato Cover......Page 1
Imprint page......Page 6
Contents......Page 7
Introduction......Page 9
1. The Wild and Domesticated Potato......Page 12
2. The Potato Diaspora......Page 23
3. The European Potato Famine......Page 38
4. The Culinary Potato......Page 55
5. The Commercial Potato......Page 73
6. The Cultural Potato......Page 92
7. The Global Potato Today and Tomorrow......Page 104
Recipes......Page 117
References......Page 129
Select Bibliography......Page 131
Websites and Associations......Page 134
Acknowledgements......Page 138
Photo Acknowledgements......Page 140
Index......Page 141




نظرات کاربران