دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Smith. Clark
سری:
ISBN (شابک) : 9780520275195, 0520275195
ناشر: University of California Press
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب شراب سازی پست مدرن: بازاندیشی در علم مدرن یک صنعت باستانی: شراب و شراب سازی
در صورت تبدیل فایل کتاب Postmodern winemaking: rethinking the modern science of an ancient craft به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شراب سازی پست مدرن: بازاندیشی در علم مدرن یک صنعت باستانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
1. حل مشکل -- 2. ایجاد شرایط برای پیری برازنده -- 3. ساختار ساختمان: کیت ابزار اصلی -- 4. هفت عملکرد بلوط -- 5. تاکستان شناسی: قدرت نشان دادن -- 6 آبشار دیفنول مجاور: واکنش تعیین کننده شراب قرمز -- 7. Redoc redux: اندازه گیری ظرفیت جذب اکسیژن شراب -- 8. حدس و گمان ها در مورد کانی -- 9. شراب سازی در pH بالا -- 10. مدیریت یکپارچه برتانومایسس -- 11. هارمونی و قابض: خوب و خشن -- 12. قهرمانان دیوانه شراب سازی -- 13. جادوی کوه گیدئون بینستاک: کنترل وحشت شدید -- 14. رندال گراهام: رویاپرداز کالیفرنیا در جستجوی معجزه -- 15. باب وامپل: مانند انگور فکر می کند - - 16. مسائل فوری: یک داستان پست مدرن -- 17. برخی آن را داغ دوست دارند -- 18. فیلترهای جدید: ابزارهای برقی شراب سازی -- 19. Flash dâetente: تغییر بازی شراب سازی -- 20. کلاهبرداری یا دست ساز؟ -- 21. علم و باودینامیک: حدود عقل گرایی -- 22. مزخرفات شراب طبیعی -- 23. تلقیح مخمر: تهدید یا تهدید؟ -- 24. اصلاح هویت جهانی جدید و قضاوت -- 25. موسیقی مایع: طنین در شراب -- ضمائم.؛ فناوری غذا و نوشیدنی. در «شرابسازی پست مدرن»، کلارک اسمیت دانش گستردهای را که در مقالات جذاب، طنزآمیز و دانشآمیز جمعآوری کرده است، به اشتراک میگذارد که دیدگاه جدیدی از صنعت شرابساز را بیان میکند - دیدگاهی که نقشهای حیاتی علم و هنر را در فرآیند شراب سازی اسمیت، یک مبتکر پیشرو در تکنیک های تولید شراب قرمز، توضیح می دهد که چگونه آموزش سنتی شراب شناسی باعث گمراهی بسیاری از شراب سازان شده است - آنها را قادر می سازد تا شراب های شایسته و سازگاری ایجاد کنند و در عین حال شراب های استثنایی با ساختار و رمز و راز را فراتر از درک خود قرار دهند. او ادعا می کند که شراب های عالی نیاز به تعامل شخصی و خلاقانه با بسیاری از عناصر فرآیند دارند. کاوش پر جنب و جوش او در جنبه های شراب سازی پست مدرن، همراه با مشخصات برخی از پزشکان آن، هم سرگرم کننده و هم روشنگر است.
1. The solution problem -- 2. Creating the conditions for graceful aging -- 3. Building structure: the basic tool kit -- 4. The seven functions of oak -- 5. Vineyard enology: the power of showing up -- 6. The vicinal diphenol cascade: red wine's defining reaction -- 7. Redoc redux: measuring wine's oxygen uptake capacity -- 8. Speculations on minerality -- 9. Winemaking at high pH -- 10. Integrated brettanomyces management -- 11. Harmony and astringency: nice and rough -- 12. Winemaking's lunatic heroes -- 13. Gideon Beinstock's Mountain Magic: handling extreme terroir -- 14. Randall Graham: California dreamer in search of the miraculous -- 15. Bob Wample: thinking like a grape -- 16. Pressing matters: a postmodern tale -- 17. Some like it hot -- 18. The new filtrations: winemaking's power tools -- 19. Flash dâetente: winemaking game changer -- 20. Spoofulated or artisanal? -- 21. Science and byodynamics: the limits of rationalism -- 22. Natural wine nonsense -- 23. Yeast inoculation: threat or menace? -- 24. New world identity and judging reform -- 25. Liquid music: resonance in wine -- Appendices.;FOOD & BEVERAGE TECHNOLOGY. In "Postmodern Winemaking," Clark Smith shares the extensive knowledge he has accumulated in engaging, humorous, and erudite essays that convey a new vision of the winemaker's craft--one that credits the crucial roles played by both science and art in the winemaking process. Smith, a leading innovator in red wine production techniques, explains how traditional enological education has led many winemakers astray--enabling them to create competent, consistent wines while putting exceptional wines of structure and mystery beyond their grasp. Great wines, he claims, demand a personal and creative engagement with many elements of the process. His lively exploration of the facets of postmodern winemaking, together with profiles of some of its practitioners, is both entertaining and enlightening.
1. The solution problem --
2. Creating the conditions for graceful aging --
3. Building structure: the basic tool kit --
4. The seven functions of oak --
5. Vineyard enology: the power of showing up --
6. The vicinal diphenol cascade: red wine's defining reaction --
7. Redoc redux: measuring wine's oxygen uptake capacity --
8. Speculations on minerality --
9. Winemaking at high pH --
10. Integrated brettanomyces management --
11. Harmony and astringency: nice and rough --
12. Winemaking's lunatic heroes --
13. Gideon Beinstock's Mountain Magic: handling extreme terroir --
14. Randall Graham: California dreamer in search of the miraculous --
15. Bob Wample: thinking like a grape --
16. Pressing matters: a postmodern tale --
17. Some like it hot --
18. The new filtrations: winemaking's power tools --
19. Flash dâetente: winemaking game changer --
20. Spoofulated or artisanal? --
21. Science and byodynamics: the limits of rationalism --
22. Natural wine nonsense --
23. Yeast inoculation: threat or menace? --
24. New world identity and judging reform --
25. Liquid music: resonance in wine --
Appendices.