ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Pacific feast: a cook's guide to West Coast foraging and cuisine

دانلود کتاب جشن اقیانوس آرام: راهنمای آشپز برای جستجوی غذا و غذا در ساحل غربی

Pacific feast: a cook's guide to West Coast foraging and cuisine

مشخصات کتاب

Pacific feast: a cook's guide to West Coast foraging and cuisine

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781594851025, 1594851026 
ناشر: Mountaineers Books;Skipstone 
سال نشر: 2010;2012 
تعداد صفحات: 223 pages : illustrations (some  
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Pacific feast: a cook's guide to West Coast foraging and cuisine به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب جشن اقیانوس آرام: راهنمای آشپز برای جستجوی غذا و غذا در ساحل غربی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب جشن اقیانوس آرام: راهنمای آشپز برای جستجوی غذا و غذا در ساحل غربی

اطلاعات و نکاتی را در مورد جستجوی علوفه در ساحل اقیانوس آرام، همراه با یادداشت های میدانی در مورد چهل گونه از گیاهان خوراکی ارائه می دهد. و شامل بیش از شصت دستور غذا، مانند سالاد کاهوی دریایی با وینگرت خامه‌ای، کوفته‌های رازیانه وحشی و گوشت خوک، و قارچ ترشی قارچ ترشی سفید است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Provides information and tips on foraging in the Pacific Coast, with field notes on forty species of edible plants; and includes more than sixty recipes, such as sea lettuce salad with creamy vinaigrette, wild fennel and pork dumplings, and pickled white chanterelle mushrooms.





نظرات کاربران