دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Snow. Alan
سری:
ISBN (شابک) : 9781911595793, 1911595792
ناشر: Pavilion Books
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 36 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Snow's Kitchenalia: How everything works به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Snow's Kitchenalia: چگونه همه چیز کار می کند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اگرچه آشپزخانههای امروزی مملو از وسایل «مفید» هستند، به نظر میرسد تعداد کمی از مردم میدانند که چگونه آنها را حتی به ابتداییترین راه کار کنند، چه رسد به اینکه از آنها نهایت استفاده را ببرند. آلن اسنو، تصویرگر برنده جایزه، با این راهنمای نموداری خیره کننده، تصمیم گرفته است که مسائل را تغییر دهد.
طراحی شده است تا ما را از قید کتاب های دستور غذا رها کند، متفرقه بصری جذاب اسنو به خوانندگان نشان می دهد که نکات، نکات و روش ها را به خوانندگان نشان می دهد. و چرایی انواع تجهیزات، ابزار و تکنیک های پخت و پز، از اجاق، مخلوط کن و دستگاه قهوه، تا تجهیزات پیچیده تر سرآشپزها و همه چیز در این بین.
در چهار بخش کاربردی تنظیم شده است: ابزار، آشپزی، نوشیدنی ها و آشپزخانه ها، هر بخش با یک تفسیر روشنگر همراه است که توضیحات و دستورالعمل های روشنی را ارائه می دهد. این کتاب علاوه بر جذب جزئیات تاریخی و علمی، مملو از نمودارها و توالی های جذاب است. هنگامی که با هر وسیله ای آشنا شدید، دلیل خوبی برای قرار دادن وسایلی که به تازگی خریداری کرده اید پیدا خواهید کرد.
Although today's kitchens are crammed full of 'useful' appliances, few people seem to know how to operate them in even the most basic way, let alone make the most of them. Award-winning illustrator Alan Snow has set out to change matters, with this striking diagrammatic guide.
Designed to free us up from the shackles of recipe books, Snow's fascinating visual miscellany shows readers the ins, outs, hows and whys of all manner of cooking equipment, tools and techniques, from ovens, blenders and coffee machines, to more sophisticated chefs' equipment and everything in between.
Arranged into four practical sections: Tools, Cooking, Drinks and Kitchens, each section is accompanied by an insightful commentary that offers clear explanations and instructions. As well as absorbing historical and scientific details the book is brimming with charming diagrams and sequences. Once you've grown familiar with each appliance, you'll find good reason to put your newly acquired...