دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st ed
نویسندگان: Solomon. Karen
سری:
ISBN (شابک) : 9781607740513, 1607740516
ناشر: Ten Speed Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آیا می توان آن را بطری کرد ، آن را دود کرد: و سایر پروژه های آشپزخانه: آشپزی--عمومی، آشپزی--روش ها--کنسرو کردن و نگهداری، پختن--مواد تشکیل دهنده خاص--غذاهای طبیعی، خانه و خانه--خودتان انجام دهید--عمومی،غذا--نگهداری،غذاهای دودی،کنسرو و نگهداری ,کتابهای الکترونیکی,غذا -- نگهداری,آشپزی -- روشها -- کنسرو کردن و نگهداری ،آشپزی -- مواد تشکیل دهنده خاص -- غذاهای طبیعی ،خانه و خانه -- خودتان انجام دهید -- عمومی ،آشپزی -- عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Can it, bottle it, smoke it: and other kitchen projects به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آیا می توان آن را بطری کرد ، آن را دود کرد: و سایر پروژه های آشپزخانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\"این کتاب آشپزی ابتکاری ایده هایی را برای افراد آشپزی پرماجرا ارائه می دهد تا در انبار غذا و نوشیدنی های دست ساز، مواد اولیه آشپزخانه، تنقلات خوشمزه و غذاهای ارزشمند هدیه تهیه کنند\"--ارائه شده توسط ناشر. مربا، ترشی، درمان ایدههای بیشتری را برای آشپزیهای ماجراجویانه ارائه میدهد تا در انبار غذا و نوشیدنیهای دستنخورده، غذاهای اصلی آشپزخانه، تنقلات خوشمزه، و خوراکیهای ارزشمند تهیه کنند. سودا فلفل سیاه توت فرنگی (بطری آن!) و Chipotles در adobo (دود کنید!)؟ به نویسنده غذا، کارن سولومون، در انقلاب آشپزی بپیوندید که طرز فکر مردم را در مورد غذای بسته بندی شده و شیشه ای در قفسه مواد غذایی با امتحان کردن این ها تغییر داده است. دستور العمل ها و تکنیک هایی برای تهیه مرباهای خانگی، خوراکی ها، ترشیجات، نان شیرینی، بستنی، موسلی، چیپس، پاسترامی، آجیل دودی، سس ها، شربت ها و خیلی چیزهای دیگر. ایده آل برای افرادی که می خواهند بدون صرف نظر از غذاهای مورد علاقه غذای ارگانیک، محلی و پایدار بخورند. مانند چوب شور و نوشابه، این کتاب جنگجویان آخر هفته را خواهد داشت که غذاهای لذیذ را برای شربت خانه هایشان -و دوستانشان--در کمترین زمان------------
"This innovative cookbook offers ideas for adventurous culinary DIYers to stock the pantry with artisan food and drink, kitchen staples, tasty snacks, and gift-worthy eats"--Provided by publisher.;"The eagerly anticipated follow-up to Jam It, Pickle It, Cure It offers more ideas for adventurous culinary DIYers to stock the larder with artisan food and drink, kitchen staples, tasty snacks, and gift-worthy eats. Want to make your own Plum Catsup (can it!), Strawberry Black Pepper Soda (bottle it!), and Chipotles in adobo (smoke it!)? Join food writer Karen Solomon in the culinary revolution that has changed the way people think about the boxed and jarred food on the grocery shelf, by trying these recipes and techniques for making homemade jams, relishes, pickles, bagels, popsicles, muesli, chips, pastrami, smoked nuts, sauces, syrups, and much more. Perfect for people who want to eat organic, local, and sustainable without giving up favorites like pretzels and sodas, this book will have weekend warriors whipping up mouthwatering foodstuffs for their pantries --and their friends--in no time"--