دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Michael Pollan
سری:
ISBN (شابک) : 1429581255
ناشر: Thorndike Press
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 738 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب In Defense of Food: An Eater's Manifesto به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب در دفاع از غذا: مانیفست یک خورنده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
خلاصه: چه بخوریم، چه نخوریم، و چگونه در مورد سلامتی فکر کنیم: مانیفست برای زمان ما "غذا بخورید. نه زیاد. بیشتر گیاهان". پولن استدلال میکند که دفاع از غذا، پاسخهای سنجیدهای که او به سؤالات مطرح شده در کتاب پرفروش «معضل همهچیزخوار» ارائه میکند، انسانها عادت داشتند خوب غذا بخورند. اما درسهای تغذیه متعادل که زمانی در طول نسلها منتقل میشد توسط بازاریابان صنایع غذایی، دانشمندان علوم تغذیه و روزنامهنگاران گیج، پیچیده و تحریف شده است - که همه آنها از سردرگمی رژیم غذایی ما سود زیادی دارند. در نتیجه، امروزه با یک چشمانداز آشپزی پیچیده پر از توصیههای بد و غذاهایی مواجه هستیم که «واقعی» نیستند. این «مواد خوراکی خوراکی» اغلب با برچسبهایی بستهبندی میشوند که ادعاهای سلامتی دارند که معمولاً نادرست یا گمراهکننده هستند. در واقع، غذای واقعی به سرعت از بازار ناپدید میشود، و «مواد مغذی» جایگزین آن میشود، و صرفاً غذای قدیمی با وسواس تغذیهای جایگزین میشود که بهطور متناقض، سلامت ما را خراب میکند، البته وعدههای غذاییمان را هم به میان نمیآوریم. توصیه معقول و قاطعانه ضد شهودی مایکل پولان این است: "هر چیزی را که مادربزرگ اعظم شما به عنوان غذا تشخیص نمی دهد، نخورید." پولن با نوشتن "در دفاع از غذا" و تأیید لذت خوردن، پیشنهاد می کند که اگر هزینه بیشتری برای غذای بهتر و خوب بپردازیم، اما کمتر از آن بخریم، به نفع خود، جوامع خود و به طور کلی محیط زیست خواهیم بود. او با نگاهی روشن به آنچه علم در مورد ارتباط بین رژیم غذایی و سلامتی انجام می دهد و نمی داند، روش جدیدی را برای اندیشیدن به این سوال پیشنهاد می کند که چه چیزی بخوریم که به جای مواد مغذی غالب، بوم شناسی و سنت ها را نشان می دهد. رویکرد مواد مغذی «در دفاع از غذا» به ما یادآوری میکند که علیرغم چشمانداز رژیم غذایی دلهرهآوری که آمریکاییها در سوپرمارکتهای مدرن با آن مواجه هستند، راهحلهایی برای معضل همهچیزخوار کنونی در اطراف ما یافت میشود. با نگاهی به رژیمهای غذایی سنتی در سرتاسر جهان، و همچنین غذاهایی که خانوادهها و مناطق ما از لحاظ تاریخی از آن لذت میبردند، میتوانیم رویکرد متعادلتر، معقولتر و لذتبخشتری نسبت به غذا داشته باشیم. مانیفست قوی و شیوای مایکل پولن به ما نشان میدهد که چگونه میتوانیم انتخابهای غذایی متفکرانهای را آغاز کنیم که زندگی ما را غنیتر کند و حس ما را از معنای سالم بودن بیشتر کند.
SUMMARY: What to eat, what not to eat, and how to think about health: a manifesto for our times "Eat food. Not too much. Mostly plants." These simple words go to the heart of Michael Pollan's "In Defense of Food," the well-considered answers he provides to the questions posed in the bestselling "The Omnivore's Dilemma," Humans used to know how to eat well, Pollan argues. But the balanced dietary lessons that were once passed down through generations have been confused, complicated, and distorted by food industry marketers, nutritional scientists, and journalists-all of whom have much to gain from our dietary confusion. As a result, we face today a complex culinary landscape dense with bad advice and foods that are not "real." These "edible foodlike substances" are often packaged with labels bearing health claims that are typically false or misleading. Indeed, real food is fast disappearing from the marketplace, to be replaced by "nutrients," and plain old eating by an obsession with nutrition that is, paradoxically, ruining our health, not to mention our meals. Michael Pollan's sensible and decidedly counterintuitive advice is: "Don't eat anything that your great-great grandmother would not recognize as food." Writing "In Defense of Food," and affirming the joy of eating, Pollan suggests that if we would pay more for better, well-grown food, but buy less of it, we'll benefit ourselves, our communities, and the environment at large. Taking a clear-eyed look at what science does and does not know about the links between diet and health, he proposes a new way to think about the question of what to eat that is informed by ecology and tradition rather than by the prevailing nutrient-by-nutrientapproach. "In Defense of Food" reminds us that, despite the daunting dietary landscape Americans confront in the modern supermarket, the solutions to the current omnivore's dilemma can be found all around us. In looking toward traditional diets the world over, as well as the foods our families-and regions-historically enjoyed, we can recover a more balanced, reasonable, and pleasurable approach to food. Michael Pollan's bracing and eloquent manifesto shows us how we might start making thoughtful food choices that will enrich our lives and enlarge our sense of what it means to be healthy.