دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Aliza Green. Steve Legato
سری:
ISBN (شابک) : 1592537766, 9781592537761
ناشر: Quarry Books
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 176
[177]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 15 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب The Butcher's Apprentice: The Expert's Guide to Selecting, Preparing, and Cooking a World of Meat به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شاگرد قصاب: راهنمای متخصص در انتخاب ، تهیه و پخت و پز دنیای گوشت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
استادهای The Butcher's Apprentice تمام مهارتهای قدیمی و کلاسیک برش گوشت را که برای تهیه برشهای تازه در خانه نیاز دارید، به شما آموزش میدهند. قصابان، حامیان غذا، سرآشپزهای دوستدار گوشت و غیره، از طریق پروفایل های متنوع و گسترده و درس های برش، تخصص خود را به اشتراک می گذارند. در داخل، صدها عکس گام به گام تمام رنگی و با جزئیات از بریدن گوشت گاو، گوشت خوک، مرغ، شکار، بز، اندامها و موارد دیگر، و همچنین نکات و تکنیکهایی در مورد استفاده از کل جانور برای بینی واقعی پیدا خواهید کرد. -به دم خوردن چه یک آشپز معمولی یا یک غذاخوری فداکار باشید، با این راهنمای ماهرانه راههای بیشتری را برای خرید، تهیه، سرو و مزه کردن انواع برشهای گوشتی حرفهای خواهید آموخت.
The masters in The Butcher’s Apprentice teach you all the old-world, classic meat-cutting skills you need to prepare fresh cuts at home. Through extensive, diverse profiles and cutting lessons, butchers, food advocates, meat-loving chefs, and more share their expertise. Inside, you'll find hundreds of full-color, detailed step-by-step photographs of cutting beef, pork, poultry, game, goat, organs, and more, as well as tips and techniques on using the whole beast for true nose-to-tail eating. Whether you're a casual cook or a devoted gourmand, you'll learn even more ways to buy, prepare, serve, and savor all types of artisan meat cuts with this skillful guide.