ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Modern Jewish Baker: Challah, Babka, Bagels & More

دانلود کتاب نانوای مدرن یهودی: Challah، Babka، Bagels و بیشتر

Modern Jewish Baker: Challah, Babka, Bagels & More

مشخصات کتاب

Modern Jewish Baker: Challah, Babka, Bagels & More

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781682680216, 1682680215 
ناشر: Countryman Press 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : AZW3 (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 14 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب نانوای مدرن یهودی: Challah، Babka، Bagels و بیشتر: غذاهای یهودی، آشپزی (نان)، پخت، نان، شیرینی، کتاب آشپزی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Modern Jewish Baker: Challah, Babka, Bagels & More به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب نانوای مدرن یهودی: Challah، Babka، Bagels و بیشتر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب نانوای مدرن یهودی: Challah، Babka، Bagels و بیشتر

تکنیک‌ها، ابزارها، تاپینگ‌ها و پر کردن -- چاله -- بابکا -- باگل -- روگلاچ -- هامانتاشن -- نان پیتا -- ماتزا.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Techniques, tools, toppings, and fillings -- Challah -- Babka -- Bagels -- Rugelach -- Hamantaschen -- Pita bread -- Matzah.



فهرست مطالب

Techniques, tools, toppings, and fillings --
Challah --
Babka --
Bagels --
Rugelach --
Hamantaschen --
Pita bread --
Matzah.




نظرات کاربران